MILF

e to ne zvuči dobro, pa što bre poslednja?? :(

Pa ne zvuci, istina...

Sve ima svoje vreme....

Vreme mladosti, zrelosti, starosti.....i vreme umiranja....

Dobro je kada se sve desava u svoje vreme...

Zalosno je kada se vremena pomesaju....Pa recimo vreme umiranja padne u vreme mladosti....:(

valjda ce nam preneti to svoje ogromne znanje
u osvajanju srca lepse populacije;
onda moze i pop da se zove :kafa:

Sva nauka je u tome da budete tihi, ubedljivi, da odisete sigurnoscu, da ste na nekom polozaju i imate novca.

Ja sam imao to sve i zato sam imao zena u zivotu mnogo vise od proseka. :aha2:

hajde vi poznavaoci objasnite meni razliku između MILF i Mature jer je ja nisam uklavirio...mozda sam gledao pogresne kadrove :lol:
Jedino sam primetio da je MILF cesce vezan za americke glumice a Mature za ruske, onako amaterska varijanta..prirodnija, manje plasticna a vise organska

MIf su ti srpski rečeno
matore polovnjače. al držeće.

Izvini ali zasto da ne :)? Mogu li dobiti obrazlozenje, molio bih?

Povezao bih situaciju u kojoj se nalazim. Vec odredjeno vrijeme plesem salsu...i kao u svakom plesu su zene u suficitu, jelte...manjak muskaraca :cool:...e sada...uzimamo u obzir i sasvim realnu cinjenicu da mi muskarci trebamo mnogo vise treninga da iole udjemo u plesne vode dok zene to imaju u krvi, jednostavno kao pasulj :)...e sada, vidi, javlja se situacija da u jednoj grupi od 15 parova (30 osoba) imas dva muskarca kojima ples ide i sve zene ih smekaju...kako da ih privuku sebi kao plesne partnere...

Brate, zene prilaze, flertaju i otvoreno pitaju...:) ...one su drugacije nego mi. Muskarci previse studiraju da ili ne...joj uvalice mi korpu (pa sta...ima sledeca...nije nam 13 godina da je pitam hoce li krenuti sa mnom...otvoreno pitash da se kresnete ako osjetish da tu ima hemije...isto to ocekujes od njih)...i to zene i rade...vjeruj mi!!! Ziv sam svjedok :) ...danas su zene emancipovane, oslobodile su se primitivnih tradicija i obicaja, primitivnog morala...zive zivot...i zasto bi bio taboo da ti zensko pridje...ajde, evo reci mi, molim te?

Nije realno da ocekujes isti odnos od koleginica sa posla i onih sa plesa. One sa posla nece flertovati s tobom, jer smatraju da si gej, a sve zbog saznanja da ides na ples :)

U vezi emancipacije zena, nihovog primitivizma i obicaja, te oslobadjanja od istih i zivljenja zivota, se ne slazem. Zenama je, kao i muskarcima, priroda podarila potrebu za razmnozavanjem, otuda i proistice potreba za sexom. Ukoliko se zenka zapali za tebe, na neki nacin ce ti to dati do znanja. Uglavnom je to govor tijela, koji je vezan za kulturu i tradiciju iz kraja odakle potice, drustva u kojem se krece, porodice u kojoj odrasta, a koji ti neces razumjeti, kao sto ne bi razumio svedjanku, japanku, etiopljanku.., da te direktno pitaju za sex. Razumjeces onu koja "govori" jezikom koji poznajes.

Nisu sve zene iste. Ne bi bio problem povaliti svaku da su iste, ukoliko provalis semu na koju sire noge.

dzaba mislis kad ne znas

Ja mislim da je nju ladno startao neli klinac od 20...sa spikom:"injao matora kako bih te mazio"...i ona (nevina dusha, naravno)...neimajuci iskustvo sa tako nekim posto ni jedna osoba u njenoj okolini nikada nije pozelila stariju komsinku, otvorila ovde temu da to osudi kao poremecaj :sad2:...al nelez Vraze...ovde publika josh gora od tog klinca :malav:...

Nije realno da ocekujes isti odnos od koleginica sa posla i onih sa plesa. One sa posla nece flertovati s tobom, jer smatraju da si gej, a sve zbog saznanja da ides na ples :)

U vezi emancipacije zena, nihovog primitivizma i obicaja, te oslobadjanja od istih i zivljenja zivota, se ne slazem. Zenama je, kao i muskarcima, priroda podarila potrebu za razmnozavanjem, otuda i proistice potreba za sexom. Ukoliko se zenka zapali za tebe, na neki nacin ce ti to dati do znanja. Uglavnom je to govor tijela, koji je vezan za kulturu i tradiciju iz kraja odakle potice, drustva u kojem se krece, porodice u kojoj odrasta, a koji ti neces razumjeti, kao sto ne bi razumio svedjanku, japanku, etiopljanku.., da te direktno pitaju za sex. Razumjeces onu koja "govori" jezikom koji poznajes.

Nisu sve zene iste. Ne bi bio problem povaliti svaku da su iste, ukoliko provalis semu na koju sire noge.

pobio si samog sebe pisanjem, on ne zivi na balkanu znaci durga je prica

Nije realno da ocekujes isti odnos od koleginica sa posla i onih sa plesa. One sa posla nece flertovati s tobom, jer smatraju da si gej, a sve zbog saznanja da ides na ples :).

...samo cu ti reci, da kad im kazem da plesem, postanem mnogo zanimljiviji...al za to je naravno potrebna "civilizovana i otvorena publika i okolina"...koja u muskarcu trazi mahera a ne panja sa sto kila :)...premda i sa te strane bih mogao da im pridjem posto vec 15 godina imam crni pojas...a i aktivan sam bio takmicar...i takve stvari izbjegavam da pomenem posto upravo sa takvim stvarima postanes nezanimljiv :( msm cisto da ti objasnim da gresis i da ti je aspekt totalno pogresan sto se toga tice.

Nije da danasnje curice ne kidisu na momke 10-20 godina starije, mozda nije toliko popularno i priznato, ali ima primera.
A i nije bas popularno reci da je u vezi sa nekim "cikom" koji tata moze da joj bude.

Ali ima nesto u tome, stariji muskarac, jos ako je dobrodrzeci, zreo, njemu nije fora da se napije kada izadje, vec fino i lepo, kulturna vecera, ima svoj auto, planove, buducnost, to klinci 18-23 godine nemaju (cast izuzecima).
Jednostavno deluje prefinjeno i zrelije. E sad, da li je, pa pitanje je. Obicno mladji i gledaju te starije sa nekim divljenjem. On je za nju bog, olicenje muskosti, a mozda i malo imponuje kada on moze da privuce zrelog muskarca (jer onda je i ona zrela, ne kao njene drugarice klinke).

A ona je njegova Lolita, mladost koja mu izmice, ili eto, on je mozda nezreo pa sa njom prozivi sve to. Jednostavno, na prvu ruku deluje da je prefinjeni muskarac, a mozda zapravo nije tako.
Ni muskarcima nije lako tu, obicno se drustvo cudi kada neki od lupam 35-40 ide sa curom od 18-20 godina. Jer njemu nesto fali, cim on ne moze da nadje zenu svojih godina, nezreo, neizivljen. Ko zna, mozda i ima istine u tome.

...pa nije sada da ja bisam putovao i nisam imao kontakta sa drugim kulturama...naprotiv...i svugdje se noge isto sire, bukvalno :)...

Pice, dva, prica, trece, i pitanje kuda cemo poslije...klub, cetvrto, peto, malo se vise pocnes unositi kada joj pricas na uho, pocnete da se pipkate dok plesete/pricate i na kraju samo pitas hoce li sa tobom na gajbu ili kod nje, ako se osjeca bzwz da ide do tebe...odgovor je DA ili NE...s tim da ces i prije da provalis da li se prima ili ne.

Sada...drugo je mesto sto Norvezanke, Svedjanke, Svajcarke, Svabice piju malo vise od nasih zena :lol:...ali to je svejedno...bitno je da je atmosfera opustena (: nema razlike...prica za snosku je svugdje ista (:

Back