MILF

Dobro, to objašnjava zašto se lože, ali ne i zašto se danas masovno lože?

I prije su se masovno lozili samo nisu imali medije kao pomagalo da ostvare kontakt.
Evo ovde npr...starta te klinac...nit mu znas ime niti bilo sta drugo...primish se, OK...ne primish se idemo dalje... (: ...

Nije valjda da mislis da je to MODERNA pojava?

nije moderna pojava, ali je vise zena koje bi se odlucile na takvu vezu. jer zena od 35 ne dozivljava sebe vise kao da je zrela, i odrasla..nee, misli da je devocica i sto da se malo ne poigra..:lol:

MILF je akronim od "Mother/Mom/Mama I'd Like to ****" (mama koju bih da tucam, prim.prev.) Međutim, korišćenje fraze postaje relativno obskurno u opšte-prihvaćenim medijskim tokovima i uopšte sadržajima zabavnog karaktera. Plural eng.akronima je "milves".
DILF "Dad/Daddy I'd Like to ****" (tata kojeg bih da kresnem) je rodno oprečan sleng akronom izrazu "MILF".
Meni je ovaj fenomen potpuno fascinantan. Da mi je neko u osamnaestoj godini rekao da će se za dvadesetak godina moji vršnjaci (18-20 godina) ložiti na žene koje su i po petnaest, dvadeset pa i više godina starije od njih, rekla bih mu “lud li si”. Iz moje perspektive tada, neko od trideset je bio čika, osoba lišena bilo kakve erotske privlačnosti. Doduše, imala sam drugarice koje su volele starije tipove, ali ne baš TOLIKO starije.

Dakle, “kako je tačno, nekada tabu-erotski fetiš postao raširen, kulturno sankcionisani ideal, perverzan miks brendiranja i moći?” Jednostavnije, zašto se mladići lože bre na žene koje mogu da im budu majke? Jesu li listom postali edipovci ili...je nešto drugo. Ako izuzmemo seksualnu komponentu, da li su razlozi za relativno iznenadnu ekspanziju te pojave (lošiji) odnosi između vršnjaka i vršnjakinja (pod ovim podrazumevam +/-5g...i tako to :)

Važno: tema nema za cilj da bilo koga vređa, ni mladiće koji vole starije tete, ni tete koje nemaju ništa protiv veza sa mlađim muškarcima.

Ne brini, nisi postala fatalna nego su ljudi postali otvoreniji i prema prolaznim hirovima a postoji i neka međugeneracijska radoznalost koja brzo prođe.
To je istina, ostalo je sprdnja

Ps - ako tražiš žanr u koji bi mogla da se uklopiš, s obzirom na ten i pojavu, predložio bih "Dirty latina" :)

Poslednja izmena:
nije moderna pojava, ali je vise zena koje bi se odlucile na takvu vezu. jer zena od 35 ne dozivljava sebe vise kao da je zrela, i odrasla..nee, misli da je devocica i sto da se malo ne poigra..:lol:

Upravo, zasto da ne!!!

Danas su zene samo to prihvatile u vecoj mjeri...
Takvih tema (ona starija on mladji) su puni mediji, knjige...zene pocinju liberalnije i bez tabua da gledaju na to...kao i mi muski...sto je sasvim ok!

Ja bih rekao da je baš to drugačije nego prije... žene se sve više usuđuju to da urade... mada je takvih (pojedinačnih) slučajeva bilo i ranije naravno...

Obavezna referenca na American Pie:

tumblr_inline_nqiej6XikZ1r9he9m_500.gif

Dacu svoj odgovor malo kasnije.

Ima referenca, samo je spojleru, nisam htela da uvod izgleda predugačak, mrzelo bi ljude da čitaju.

Ne brini, nisi postala fatalna nego su ljudi postali otvoreniji i prema prolaznim hirovima a postoji i neka međugeneracijska radoznalost koja brzo prođe.
To je istina, ostalo je sprdnja

Ps - ako tražiš žanr u koji bi mogla da se uklopiš, s obzirom na ten i pojavu, predložio bih "Dirty latina" :)

Provalio si me, osim glede žanra, ne tražim nema potrebe. Ali ti bi mogao da se uklopiš pod "globalni džiberizam".

jao sad mi je laknulo :lol:
znaci mogla bih ovde da pisem,samo nemam sta
mislim bude po neki uletac koji bi hteo da vezba na meni,al ja vise nisam nesto zainteresovana
a zasto oni hoce,nisam bas mnogo razmisljala

hajde vi poznavaoci objasnite meni razliku između MILF i Mature jer je ja nisam uklavirio...mozda sam gledao pogresne kadrove :lol:
Jedino sam primetio da je MILF cesce vezan za americke glumice a Mature za ruske, onako amaterska varijanta..prirodnija, manje plasticna a vise organska

hajde vi poznavaoci objasnite meni razliku između MILF i Mature jer je ja nisam uklavirio...mozda sam gledao pogresne kadrove :lol:
Jedino sam primetio da je MILF cesce vezan za americke glumice a Mature za ruske, onako amaterska varijanta..prirodnija, manje plasticna a vise organska
ma ne znam ja bre nista

MILF je akronim od "Mother/Mom/Mama I'd Like to ****" (mama koju bih da tucam, prim.prev.) Međutim, korišćenje fraze postaje relativno obskurno u opšte-prihvaćenim medijskim tokovima i uopšte sadržajima zabavnog karaktera. Plural eng.akronima je "milves".
DILF "Dad/Daddy I'd Like to ****" (tata kojeg bih da kresnem) je rodno oprečan sleng akronom izrazu "MILF".
Meni je ovaj fenomen potpuno fascinantan. Da mi je neko u osamnaestoj godini rekao da će se za dvadesetak godina moji vršnjaci (18-20 godina) ložiti na žene koje su i po petnaest, dvadeset pa i više godina starije od njih, rekla bih mu “lud li si”. Iz moje perspektive tada, neko od trideset je bio čika, osoba lišena bilo kakve erotske privlačnosti. Doduše, imala sam drugarice koje su volele starije tipove, ali ne baš TOLIKO starije.

Dakle, “kako je tačno, nekada tabu-erotski fetiš postao raširen, kulturno sankcionisani ideal, perverzan miks brendiranja i moći?” Jednostavnije, zašto se mladići lože bre na žene koje mogu da im budu majke? Jesu li listom postali edipovci ili...je nešto drugo. Ako izuzmemo seksualnu komponentu, da li su razlozi za relativno iznenadnu ekspanziju te pojave (lošiji) odnosi između vršnjaka i vršnjakinja (pod ovim podrazumevam +/-5g...i tako to :)

Važno: tema nema za cilj da bilo koga vređa, ni mladiće koji vole starije tete, ni tete koje nemaju ništa protiv veza sa mlađim muškarcima.

nemam pojma sta da ti kazem...
gospoje sam poceo da zagledam kad sam vec napunio tri banke...
pre toga sam se drzao neke granice 3+ ili 3- godina...
inace, potpuno ih razumem, jer su milfare mnogo iskusnije...
tacno zna sta voli i sta hoce...
kad ga uvati, zna ga u dusu...
nema da ga neiskusno gnjavi i time muci i mene i njega...:lol:
iako takodje smatram da nema nista lepse nego kad se dvoje mladih vole,
istrazuju i upoznaju jedno drugo i dovode svoj sex do "savrsenstva"...
pa sad ko voli nek izvoli...

hm, ljudi...zamislite neku forumašicu u akciji sa oni surovim likom , onaj sto ne hebe nego sto ih trese kao tepiK . Milism da je Nacho Vidal ! (?) .. ili Rocco hm

Ja zamislio jednu i i evo cerekam se :lol:

pa milferka je porodichno ostvarena...znash ono...mozda muz,sitna dechica...nekolko uznemirujutjih kredita
mature je samo matorka...plejn end simpl :rotf:

Pih, sajtovi...a Western Digital da uzalud pravi hard diskove od 2 i 4 terabajta :cool:

Kao sto je juce gospodja smokva ustanovila: ja sam tradicionalista, old School fazon itd. :mrgreen:

lisa an...za dobar dan :rotf:

Kao covek koji ima posao, zenu i decu tesko stizem da za dobar dan odgledam nesto tako. Potreban je opasan time management da bi seo kao covek i odgledao bar kraci filmic. :sad2:

zato sto imaju problem sa devojkama svojih godina.
difunkionalni odnosi. umorni su, zasiceni., nemaju love. nece da preuzmu odgovornost.
a oce da hebu.

Ma ne Koto, naprotiv. Starije zene se ophode prema mladjim muskarcima mnogo slobodnije, bez grca i to mladji muskarci iskoristavaju...probavaju neke stvari sa starijim zenama koje su za mladje coorice taboo...totalni i to je ono sto ih privlaci...
Mladji muskarci mogu da biraju zato sto na osnovu svoga izgleda i snage mogu tim zenama pruziti nesto sto nemaju kod kuce.

Disfunkcionalni odnosi nemaju nista sa tim. Disfunkcionalni odnosi su nevezani za godine i ti to dobro znas.

Back