MILF

ja sam i prema mladjim i prema starijim isti. samo guzim i gledam svoj interes, bas kako me je otac naucio. hvala mu sto mi je otvorio oci i demistifikovao gluposti poput ljubavi i sl.
no, to je moja davna proslost, sad samo skromno u krugu familije.

Posle dva meseca u banju na neku rehabilitaciju moramo da saljemo sirotu forumaljku. Greota... :rotf:

Ma to su iskusnjače, pitanje je šta bi ostalo od Rokija ( ili Načo Vidal hbm li ga )

Ima neka luda scena kad se žemska nagoozi u trpno stanje a on nikako da ućera pevca nego samo udri šamaraj po gujici :hahaha: a ova se buni pa joj on ipak ućera pijevca ali joj naredi da kokodače i maše rukicama kao koka :hahaha: :hahaha: Kamerman počeo da se smeje koka udi po yayima i smejanju

ja sam i prema mladjim i prema starijim isti. samo guzim i gledam svoj interes, bas kako me je otac naucio. hvala mu sto mi je otvorio oci i demistifikovao gluposti poput ljubavi i sl.
no, to je moja davna proslost, sad samo skromno u krugu familije.

Ti? Koga mame ti? :rotf:...

MILF je akronim od "Mother/Mom/Mama I'd Like to ****" (mama koju bih da tucam, prim.prev.) Međutim, korišćenje fraze postaje relativno obskurno u opšte-prihvaćenim medijskim tokovima i uopšte sadržajima zabavnog karaktera. Plural eng.akronima je "milves".
DILF "Dad/Daddy I'd Like to ****" (tata kojeg bih da kresnem) je rodno oprečan sleng akronom izrazu "MILF".
Meni je ovaj fenomen potpuno fascinantan. Da mi je neko u osamnaestoj godini rekao da će se za dvadesetak godina moji vršnjaci (18-20 godina) ložiti na žene koje su i po petnaest, dvadeset pa i više godina starije od njih, rekla bih mu “lud li si”. Iz moje perspektive tada, neko od trideset je bio čika, osoba lišena bilo kakve erotske privlačnosti. Doduše, imala sam drugarice koje su volele starije tipove, ali ne baš TOLIKO starije.

Dakle, “kako je tačno, nekada tabu-erotski fetiš postao raširen, kulturno sankcionisani ideal, perverzan miks brendiranja i moći?” Jednostavnije, zašto se mladići lože bre na žene koje mogu da im budu majke? Jesu li listom postali edipovci ili...je nešto drugo. Ako izuzmemo seksualnu komponentu, da li su razlozi za relativno iznenadnu ekspanziju te pojave (lošiji) odnosi između vršnjaka i vršnjakinja (pod ovim podrazumevam +/-5g...i tako to :)

Važno: tema nema za cilj da bilo koga vređa, ni mladiće koji vole starije tete, ni tete koje nemaju ništa protiv veza sa mlađim muškarcima.

ne volim te zapadne novotarije...u mom kraju se to zvalo "stara koka"...

a kad to milfače nisu bile popularne
valjda je vazda bilo ranije
da u svakom selu postoji izvesna dama poznijih godina
koja obuči dečake koji ga još nišu umočili

Evo ti jedan vrlo jednostavan odgovor:

Kada si sa devojkom mlađom, mojih godina, njoj prvo moraš da izlečiš frustracije, komplekse, da preležiš one "boginje" sa njom, tako ih ja zovem, a to su oni drama momenti, ono kada ona misli kako je najbitnija, kada ti prebacuje za sve... Itd, itd. Mlađa tvrdi pazar, femka se i pokušava da se uvali, nekoj prođe, nekoj ne... Kod starijih je to čista želja za drugom osobom, nije bitno da li je seksualne ili neke druge prirode, ona kada dođe kod tebe ponaša se normalno, zezaš se, pričaš, imaš taj seks, posle ona ode, nema zivkanja, nema laku noć, nema dobro jutro, nema smaranja, napetosti, hirova, gluposti, nema svađa koje i nisu potrebne, nego, eto... Zna šta hoće, zna šta neće... I mogu ti reći da danas više viđam te od 40 koje izgledaju dobro, nego ove od po 20... Da im nije mladosti kao mladosti, ne bi imale ništa, jer su često deblje, neuredne, sa šminkom od juče, itd, itd.

- - - - - - - - - -

uglavnom oce da ga stave bez mnogo price. nista se od njih ne ocekuje, osim sexa. milina..:)
ne moraju da setaju, ne moraju da upoznaju roditelje, ne moraju nista.
samo da budu pristojni, cisti, nasmejani i erektivni:))))))

Pa što i da budemo potezne mazge ako ne moramo? Našli i mi šta nam odgovara... Emancipacija je otišla u obe strane. :)

Mene su Milfice privlačile jer sam uvek i bio pomalo perverzan lik a pod dva i jer volim žene u ženskom pakovanju. Elem, nikad klinki crne čarape, elegantne i seksi haljine ne mogu da stoje dobro kao Milfici. Letnje da , ali elegatne i sexy krpice, crne suknje, koktel haljine, čipka..mmmljac, tu ih Milfice šiju za 3 lige

Nema veće muke nego:
tuđe pare brojat' i
svoju ženu jebbat'...

Amin brate

I za žene su seksualno interesantni muškarci znatno mlađi od njih. Mlađi muškarci su očigledno iz istog razloga vrlo zainteresovani za starije žene. Kamen spoticanja uvek će biti momenat kada veseli mladunac ipak poželi porodicu. Osim toga, one žene koje imaju odrasle sinove, ili mladiće dvadesetih godina u užoj porodici, neće se baš tako olako upuštati u vezu sa klincima, ima tu previše incestuoznog za njih.
S druge strane, ne vidim zašto se kao normalno uzima da muskarac obavezno bude stariji od zene, i zašto su ljubitelji lolita manje na meti od kuguarki. Po mom mišljenju, muskarac nekoliko godina mladji ne "štrci", ali prevelika razlika u godinama bilo da je u pitanju muškarac ili žena – ne ispadne dobro u 99% slučajeva.

I za žene su seksualno interesantni muškarci znatno mlađi od njih. Mlađi muškarci su očigledno iz istog razloga vrlo zainteresovani za starije žene. Kamen spoticanja uvek će biti momenat kada veseli mladunac ipak poželi porodicu. Osim toga, one žene koje imaju odrasle sinove, ili mladiće dvadesetih godina u užoj porodici, neće se baš tako olako upuštati u vezu sa klincima, ima tu previše incestuoznog za njih.
S druge strane, ne vidim zašto se kao normalno uzima da muskarac obavezno bude stariji od zene, i zašto su ljubitelji lolita manje na meti od kuguarki. Po mom mišljenju, muskarac nekoliko godina mladji ne "štrci", ali prevelika razlika u godinama bilo da je u pitanju muškarac ili žena – ne ispadne dobro u 99% slučajeva.

Znači podseća me na "Zvanično lice" iz "Dva sata kvalitetnog programa" ...

pa kotjemo poshteno...veza sa drastichnom razlikom u godinama aktera,nema perspektivu
shto ih,naravno,ne bi trebalo sprechavati da uzivaju u trenutku
"idemo dok nam lepo"

zavisi od toga kakav je njihov odnos...i kakve ljudske kvalitete poseduju...
msm, ako se samo sexaju, tu sve moze da bude kako treba...
ako se stvara emotivna relacija, to moze da bude komplikovano...
takodje, zavisi sta ocekuju jedno od drugog i od zivota...

Dakle, “kako je tačno, nekada tabu-erotski fetiš postao raširen, kulturno sankcionisani ideal, perverzan miks brendiranja i moći?” Jednostavnije, zašto se mladići lože bre na žene koje mogu da im budu majke? Jesu li listom postali edipovci ili...je nešto drugo. Ako izuzmemo seksualnu komponentu, da li su razlozi za relativno iznenadnu ekspanziju te pojave (lošiji) odnosi između vršnjaka i vršnjakinja (pod ovim podrazumevam +/-5g...i tako to :)

Važno: tema nema za cilj da bilo koga vređa, ni mladiće koji vole starije tete, ni tete koje nemaju ništa protiv veza sa mlađim muškarcima.

neko se lozi zato sto je edipovac
neko zato sto trazi sponzora
neko zato sto mu se preklopila hemija
takvih odnosa je uvek bilo samo sto nije bilo drustevnih mreza koje bi to pitanje protresli javno

Kako i da ne budu? Ako možeš da biraš, zašto bi izabrala tipa koji će možda dobiti erekciju umesto onog koji je ima i pre nego što se skine? Da ne pričamo o teksturi kože i čvrstini tela.

Dok veseli mladunac poželi porodicu, ako se uopšte i desi (jer se pola njih oženi zato što devojka ostane trudna, ne zato što žele), to može da potraje i 10 godina, a obično pukne pre toga. I ne brini, čak i one koje imaju sinove tih godina, ni one nisu gadljive na mlado telo, a i psihu, um, jer je svakako bolje i to nego neki zaluđen politikom, svim ostalim, pametovanjem, dok konkretno oko žene ne radi ništa.

I da, žene stalno pričaju kako su zrelije od muškaraca, pa onda i ne čudi kada neki stariji šeta mlađu, tu su oni. ;)

Back