2good4cyber
Zainteresovan član
- Poruka
- 429
immph:
Shvati (pretpostavi) kako hoces- i dont give a piiiiiip!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
immph:
sanjasm:HA...,HA...,HA...,..JAKO DUHOVITO...! Pa vidis,sve je moguce,danas svi imaju internet, ali niko ne pljuje po forumima kao TI!!! E,pa ako sam ja "COBANKA" ti si sigurno onda "SELJAK" mora da se znamo od nekud cim smo se prepoznali ko je sta.Nemoj da ti bude zao, ZIVOT IDE DALJE!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alex@ndra:e ovako...
Milana u pocetku nisam gotivila...ali kad je decko otpevao pesmu lice ljubavi,odusevio me je.
Ovi sto ga vredjaju neka prvo poslusaju to,pa nek pricaju.Decko je definitivno trebao da pobedi,a n onaj mali sktas svilar,on je poremecen,ajde neka im on otpeva neku narodnu pesmu!
Milan je the best,iydvaja se od drugih po svemu,i po glasu i po imidzu.
jao kako sam plakala kad je ispao![]()
![]()
![]()
Bravo, veroma lepo! super, cool, je bejbiC-Dogg:On se razlikuje samo po izgledu jer izgleda ko da su ga izvukli iz nekog crtaca
nemoj tako bas je sladak...odvratno..alo bre pa stavite jednu temu za grand i tu pisite,a ne 5000000000000000000 glupih tema da otvorite..ko ce pobediti u zvezdama granda?milan zvezda granda..,ko je pobedio na tasmajdanu?.........sve je to istoNevaDaTaN:jel to onaj mali sto kazu svi da je neki lepotan... ****+palac owo ono, a kada sam ga prvi put pre oko nedelju da na videla, shvatila da je nikakav, ima sitne oci,providnu kosu, nizak, kratke noge, zinovsko dupe... i neuspelo imitira onog malog pedera iz US5, ili sam opet pomesala?
alex@ndra:Milan je the best,iydvaja se od drugih po svemu,i po glasu i po imidzu.
da, ali izgleda da nije on toliko emotivan da voli tebe najvise na svetu, i kakva je on zvezda kada ima fanova oko mozda 1.000.000 -2 ljudi koji slusaju i gledaju to? pa onda sam i ja zvezda, voli me ko got da udje u lanac mojih butika!Dragana-Kumanovo:MA STA JE VAMA, BRE STO STE ISKOMPLEKSIRANI, ZNACI NE MOZETE DA PODNESETE STO JE NEKO STVARNO BOLJI OD VAS.....STRASNO!!!!!!!!!!MILAN JE NAJVECA ZDVEZDA, BLAGO NEGOVOJ MAJCI STO GA RODILA, JER JE DECKO STVARNO NA MESTU.....PAMETAN, LEP, DUHOVIT, SNALAZLJIV, SARMANTAN, EMOTIVAN.....POSEDUJUE SVE OSOBINE SAVRSENOG COVEKA!!!!!!!! BRAVO MILANE NAJBOLJI SI, VOLIM TE NAJVISE NA SVETU!!!!!
jedino ako si musko i on moze tebe da voli ...Dragana-Kumanovo:MA STA JE VAMA, BRE STO STE ISKOMPLEKSIRANI, ZNACI NE MOZETE DA PODNESETE STO JE NEKO STVARNO BOLJI OD VAS.....STRASNO!!!!!!!!!!MILAN JE NAJVECA ZDVEZDA, BLAGO NEGOVOJ MAJCI STO GA RODILA, JER JE DECKO STVARNO NA MESTU.....PAMETAN, LEP, DUHOVIT, SNALAZLJIV, SARMANTAN, EMOTIVAN.....POSEDUJUE SVE OSOBINE SAVRSENOG COVEKA!!!!!!!! BRAVO MILANE NAJBOLJI SI, VOLIM TE NAJVISE NA SVETU!!!!!
aleksandra_93:ja neam sta da budem ljubmorna na njega... blabla
hmmm ja bi rekla da niko nije savrsen pa ni on
i iskljuci caps lock![]()
Dragana-Kumanovo:MA STA JE VAMA, BRE STO STE ISKOMPLEKSIRANI, ZNACI NE MOZETE DA PODNESETE STO JE NEKO STVARNO BOLJI OD VAS.....STRASNO!!!!!!!!!!MILAN JE NAJVECA ZDVEZDA, BLAGO NEGOVOJ MAJCI STO GA RODILA, JER JE DECKO STVARNO NA MESTU.....PAMETAN, LEP, DUHOVIT, SNALAZLJIV, SARMANTAN, EMOTIVAN.....POSEDUJUE SVE OSOBINE SAVRSENOG COVEKA!!!!!!!! BRAVO MILANE NAJBOLJI SI, VOLIM TE NAJVISE NA SVETU!!!!!
slazem se za prva 3katy:Kako bre to mislis da ne mozemo da podnesemo to da je on "bolji" od nas???
Decko je obican balavac, koga je Grand produkcija iskoristila (na osnovu nicega) kako bi napravila jos jedan produkt najgore komercijale....On je blago receno, niko i nista....jedna velika 0!!!!!!!!!!!!!!
E, sad....
Kao prvo, Milan nije najveca zvezda.
Kao drugo, njegova majka moze samo da se uhvati za glavu i kuka kakvog je mucenika rodila.
Kao trece, da je pametan, duhovit, emotivan, snalazljiv....prvo sto bi uradio, pobegao bi od Granda!!!!
Kao cetvrto, da poseduje osobine savrsenog coveka, on bi bio Majkl Dzekson
Kao peto i poslednje, Milane, nisi najbolji, veruj mi![]()