milan stankovic zvezdagranda 07

• Začetnik teme Začetnik teme marta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sanjasm:
NECES TI NIUCEMU USPETI,A POGOTOVO NE KAO ON,ZATO NE BRINI BOG TI SIGURNO NECE DATI DA USPES KAO ON.............!!!! :-D :-D :-D :-D :-D

Sta se palis bre... mora da ti zivci otisli...
Znam da se lozis na njega... zao mi te je...
Ti si bre za mene jedna obicna cobanka... nisam znao da i cobani danas imaju internet...
drzi se ti bolje njiva i oranja... nisu forumi za tebe!

DJM:
Sta se palis bre... mora da ti zivci otisli...
Znam da se lozis na njega... zao mi te je...
Ti si bre za mene jedna obicna cobanka... nisam znao da i cobani danas imaju internet...
drzi se ti bolje njiva i oranja... nisu forumi za tebe!

HA...,HA...,HA...,..JAKO DUHOVITO...! Pa vidis,sve je moguce,danas svi imaju internet, ali niko ne pljuje po forumima kao TI!!! E,pa ako sam ja "COBANKA" ti si sigurno onda "SELJAK" mora da se znamo od nekud cim smo se prepoznali ko je sta.Nemoj da ti bude zao, ZIVOT IDE DALJE!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

C______O______B_______E K______R_______A______LJ

sanjasm:
DAJ MOLIM TE,NE GUBI SE VISE,TEBI OVDE NIJE MESTO,SETAJ MALO NA SVEZ VAZDUH I PISI LEPE SASTAVE O PRIRODI,A NEMOJ VISE DA SERES PO INTERNETU!!!!!!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Ja sam "svashtar". Pisem o svemu i svacemu, a narocito volim novinarski stil.
Tako da, budem li ikad imala svoju kolumnu (daj Boze u Pressu)-pisacu o tvom pederljivom nikada-ti-nece-biti-decko-jadniceee Milanu.
Ali pogodi sta cu da pisem :lol: Do tada-trpeces me ovde.

Nisam znala da s..es po internetu??? Neki ljudi i to rade :shock: Probacu i ja onda, da se ne mucim da odlazim u WC..
By the way, gde zivis?? Potrebna ti je poseta sanitarne inspekcije, tvoji susedi se zale na strasan smrad (pile of shit underneath your computer...) :lol: :lol: :lol:

I ja ne pisem sastave o prirodi. A tebi je ovde mesto jos manje, jer fond rechi ti je siromasan, da **** kevu, pa i nemas sta mnogo da kazes. Mesto ti je ispod shatora, negde... Gubi se, obozavateljko seronja.

P.S. Sanjice, jes' da smo mi svi seljanke/seljaci sto se ne slazemo sa tvojim skromnim misljenjem, ali u mom "selu" :lol: posle znaka interpunkcije kao sto je zarez kuca se RAZMAKNICA, pa tek onda sledeca rec.
Trebace ti nekad... Ne zelis da brookash Milancheta 8-)

I soo rest my case...

**Sashka**:
kada budete uspeli kao on,onda mozete da mi kazete nesto!!!!!!!

Uspeh je relativna stvar. To sto se devojchice loze na TV i medije ne znachi da je zivot takvih ljudi uspesan i sjajan. Da jeste, javne licnosti ne bi isle kod psihoterapeuta, opijale se, drogirale i na kraju svog zivota umirale same, nevoljene... Ne zelim da "uspem" da budem sa osobom cije cu drustvo da placam svojim honorarima i popularnoscu, bitno je koliko je pojedinac zadovoljan svojim zivotom, bio on pravnik, pevaljka ili gradjevinski radnik...
Mada, Milan nije kalibar Kurta Cobaina, npr... Verovatno ce krepati ispod nekog shatora, pod opankom pijanog gosta...
Bude li imao srece, razbice mu glavu flashom "chiche". Je.bi ga, narodnjaci su to... Zanese se covek.

I jos nesto, vrlo vazno: Ovde ima uspesnih ljudi, ili bar onih koji ce to postati. Ali obicno uspeh koji dodje preko noci, isto tako brzo nestane... Bolje gledaj da zavrsis neki dobar fakultet, budes nezavisna, jer ti diplomu niko nece oteti, a pevachi su potrosna roba-danas su pozeljni, sutra su out. Ovo govorim od srca, ne jer vredjam ikoga-naprotiv.
Radite na sebi i necete vise imati idole. Ili bar to nece biti klinci iz komsiluka, koje od vas razlikuje samo koliko-toliko dobar glas... Jer to je slucajna genetska predispozicija koja omogucava neku paru vise, a ne blagoslov... A NIKAKO stecen, na muku izgradjen-USPEH!

immph:
:shock:

Ne bih reko ... mada ne znam koliko se Milan potrudio ... :| ...

8) :-o :o
5zee2xceh2.gif

2good4cyber:
Ja sam "svashtar". Pisem o svemu i svacemu, a narocito volim novinarski stil.
Tako da, budem li ikad imala svoju kolumnu (daj Boze u Pressu)-pisacu o tvom pederljivom nikada-ti-nece-biti-decko-jadniceee Milanu.
Ali pogodi sta cu da pisem :lol: Do tada-trpeces me ovde.

Nisam znala da s..es po internetu??? Neki ljudi i to rade :shock: Probacu i ja onda, da se ne mucim da odlazim u WC..
By the way, gde zivis?? Potrebna ti je poseta sanitarne inspekcije, tvoji susedi se zale na strasan smrad (pile of shit underneath your computer...) :lol: :lol: :lol:

I ja ne pisem sastave o prirodi. A tebi je ovde mesto jos manje, jer fond rechi ti je siromasan, da **** kevu, pa i nemas sta mnogo da kazes. Mesto ti je ispod shatora, negde... Gubi se, obozavateljko seronja.

P.S. Sanjice, jes' da smo mi svi seljanke/seljaci sto se ne slazemo sa tvojim skromnim misljenjem, ali u mom "selu" :lol: posle znaka interpunkcije kao sto je zarez kuca se RAZMAKNICA, pa tek onda sledeca rec.
Trebace ti nekad... Ne zelis da brookash Milancheta 8-)

I soo rest my case...[/QUOT

Izvini a u kom si ti fazonu........? Zar stalno moras da pises sastave koji nemaju smisla,ne mozes ukratko da kazes sta imas!!! Jel si ti neki STREBER????????? Jel ti tako vredjas svakog koga stignes? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. Dobro bi ti isao posao novinara,ali pazi samo da te svet ne zamrzi, jer ne vole ljudi kada novinari pisu svakakve lazi (SERU)!!!!!!!! A i to je posao za JADNICE!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja nemam tacno odredjen "fazon", slusam sve od muzike sto mi se dopada, electro (i to uglavnom chill out i soft vocals trance) i kvalitetan rock uglavnom. "Ti propadas, ti propadas, jer se drogiras" i "Cabrio porsche" nisu moj fazon... Zatupljuje cak vise nego techno-techno je energija, a i bar ne propagira znamo mi vec sta, kao muzika za koju tako izgarash... Shvatices vremenom, nemas dostojanstva, mene bi bilo sramota da pokazujem koliko sam ogranicena, cak i da jesam (kao sto nisam). Ali ja ipak ne znam kako je nakazna osoba sa druge strane, plasim se da si jedna od onih koje sanjaju o stvarima koje nikad ne mogu da imaju, pa ti se izvinjavam sto cu te nadalje vredjati, jer te u tom slucaju sazaljevam. A delujes mi neizivljeno i glupa da bi bila intelektualac, tako da mozes da budes jedino streber.
Pa, bolje da imam bilo kakav posao, jer ti sa svojom "inteligencijom" neces imati nijedan... Osim ako se ne prijavis za Zvezde Granda, tamo biraju svakojake :lol:
Moji postovi nemaju smisla?! Da pitamo neke od novinara sta misle o tvom poslednjem komentaru, bwahaha (novinare=ljude kojima ne mozes ni cipele da olizes, prim.prev.)
Molim definiciju strebera? Jer ako je po tvom misljenju svaki uspesan djak streber-onda rado priznajem da jesam. Ako znas sta ta rec znaci u svom izbornom obliku i mislis na isti-onda si se zaj.ebala ooopasno! :lol: Pisem koliko meni odgovara, i vredjam onog koga ne uvazhavam. Ne znacis nista u mom zivotu, tako da nemam postovanja. To od mene ne mozes da ocekujes, dete.
Imam toliko lose misljenje o tebi, da bolje da cutim jer cu biti banovana kazem li sve sto mislim. Znas novinare, "naseru" svasta... Cak i ono sto "mete" ne zele da se sazna.
Hvala sto se otkrivas sama i olaksavas mi ovo dosadno popodne.

2good4cyber:
Ja nemam tacno odredjen "fazon", slusam sve od muzike sto mi se dopada, electro (i to uglavnom chill out i soft vocals trance) i kvalitetan rock uglavnom. "Ti propadas, ti propadas, jer se drogiras" i "Cabrio porsche" nisu moj fazon... Zatupljuje cak vise nego techno-techno je energija, a i bar ne propagira znamo mi vec sta, kao muzika za koju tako izgarash... Shvatices vremenom, nemas dostojanstva, mene bi bilo sramota da pokazujem koliko sam ogranicena, cak i da jesam (kao sto nisam). Ali ja ipak ne znam kako je nakazna osoba sa druge strane, plasim se da si jedna od onih koje sanjaju o stvarima koje nikad ne mogu da imaju, pa ti se izvinjavam sto cu te nadalje vredjati, jer te u tom slucaju sazaljevam. A delujes mi neizivljeno i glupa da bi bila intelektualac, tako da mozes da budes jedino streber.
Pa, bolje da imam bilo kakav posao, jer ti sa svojom "inteligencijom" neces imati nijedan... Osim ako se ne prijavis za Zvezde Granda, tamo biraju svakojake :lol:
Moji postovi nemaju smisla?! Da pitamo neke od novinara sta misle o tvom poslednjem komentaru, bwahaha (novinare=ljude kojima ne mozes ni cipele da olizes, prim.prev.)
Molim definiciju strebera? Jer ako je po tvom misljenju svaki uspesan djak streber-onda rado priznajem da jesam. Ako znas sta ta rec znaci u svom izbornom obliku i mislis na isti-onda si se zaj.ebala ooopasno! :lol: Pisem koliko meni odgovara, i vredjam onog koga ne uvazhavam. Ne znacis nista u mom zivotu, tako da nemam postovanja. To od mene ne mozes da ocekujes, dete.
Imam toliko lose misljenje o tebi, da bolje da cutim jer cu biti banovana kazem li sve sto mislim. Znas novinare, "naseru" svasta... Cak i ono sto "mete" ne zele da se sazna.
Hvala sto se otkrivas sama i olaksavas mi ovo dosadno popodne.

E,nemam nameru da se svadjam sa tobom,meni se snovi cesto ostvaruju,a kako mozes da imas bilo kakvo misljenje o drugom kada ga ni neznas...? Ja nemam nikakvo misljenje o tebi,ali mislim da preterujes u vredjanju Milana,ne znam sta toliko imas lose protiv drugih oosoba,zadrzi svoje misljenje za sebe.Ti si mene ovde izvredjala,a ni ne znas me. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemam nista lose protiv "drugih osoba", altruista sam, nisam primetila da sam se ozbiljno pokacila sa jos bilo kim (sto ne znaci da necu, bude li me neko provocirao), a ovde dolazim da izlozim svoje misljenje, slaganje/neslaganje.
Ne gotivim Milana i stojim iza svega sto sam rekla. A nisam jedina...
Off this topic... od sada ga velicajte slobodno :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back