Ja sam "svashtar". Pisem o svemu i svacemu, a narocito volim novinarski stil.
Tako da, budem li ikad imala svoju kolumnu (daj Boze u Pressu)-pisacu o tvom pederljivom nikada-ti-nece-biti-decko-jadniceee Milanu.
Ali pogodi sta cu da pisem

Do tada-trpeces me ovde.
Nisam znala da s..es po internetu??? Neki ljudi i to rade :shock: Probacu i ja onda, da se ne mucim da odlazim u WC..
By the way, gde zivis?? Potrebna ti je poseta sanitarne inspekcije, tvoji susedi se zale na strasan smrad (pile of shit underneath your computer...)
I ja ne pisem sastave o prirodi. A tebi je ovde mesto jos manje, jer fond rechi ti je siromasan, da **** kevu, pa i nemas sta mnogo da kazes. Mesto ti je ispod shatora, negde... Gubi se, obozavateljko seronja.
P.S. Sanjice, jes' da smo mi svi seljanke/seljaci sto se ne slazemo sa tvojim skromnim misljenjem, ali u mom "selu"

posle znaka interpunkcije kao sto je zarez kuca se RAZMAKNICA, pa tek onda sledeca rec.
Trebace ti nekad... Ne zelis da brookash Milancheta 8-)
I soo rest my case...[/QUOT
Izvini a u kom si ti fazonu........? Zar stalno moras da pises sastave koji nemaju smisla,ne mozes ukratko da kazes sta imas!!! Jel si ti neki STREBER????????? Jel ti tako vredjas svakog koga stignes?
p.s. Dobro bi ti isao posao novinara,ali pazi samo da te svet ne zamrzi, jer ne vole ljudi kada novinari pisu svakakve lazi (SERU)!!!!!!!! A i to je posao za JADNICE!!!!!!!!