Migranti ulaze preko Makedonije u Srbiju

Jeftinije je izgraditi žicu nego hraniti ovu gamad tri puta dnevno u prihvatnim centrima.
1000005978.jpg

Kada sz poćinjale migracije ka EU
genijalni slovenci bi ih primili, dali da jedu i piju i prosledili ih dalje

Sada je totalno ludilo
Stav EU

"Migrante vratiti tamo odakle su došli - i Srbiju"
Bilo bi smešno. ali je izgleda neko u Srbiji nešto potpisao ...---

Što si sad ti ozlojeđen, Bole? Šta je to sa avovcima danas? Stole, Ti, samo neko mračenje...
Nisam ozlojeđen, već ljudi tvog razmišljanja samo prave štetu sa tim glupostima poput "zli Zapad nas truje", a Srbija evropska zemlja, tako se isto i Rusija ponaša. Cognitive dissonance. Umesto da smo u paru sa Zapadom, a još bolje ispred Zapada a ne da stalno kasnimo 20-30 godina, ne mislim samo ekonomski već u svakom smislu, većim delom i idejno.

Nisam ozlojeđen, već ljudi tvog razmišljanja samo prave štetu sa tim glupostima poput "zli Zapad nas truje", a Srbija evropska zemlja, tako se isto i Rusija ponaša. Cognitive dissonance. Umesto da smo u paru sa Zapadom, a još bolje ispred Zapada a ne da stalno kasnimo 20-30 godina, ne mislim samo ekonomski već u svakom smislu, većim delom i idejno.
Mi smo već ispred zapada. Stiže nova radna snaga iz podsaharske Afrike.

Gospoda Neško i Kiza su lepo objasnili!

Autorska
Pustite laži Vučića i njegovog SNS-a jer ovo je fakat i već je nezadrživo.Sve su potpisali i na sve su pristali.
Srbi kao narod troše snagu na pogrešne stvari a ovo su ključne jer su detaljno isplanirane od onog Zapada koji ne želi Srbe na Balkanu.
Srbima preti nestanak u sopstvenoj državi a sve zato što ste prihvatili ovakav izdajnički režim.

Tako je, Zapad zeli Srbiju otprilike onakvom poput poljskog "Generalguvernmana za vreme WW2 - prostor cije resurse treba nemilice eksploatisati, domicilno stanovnistvo dovuci da radi u metropolu za sitne pare, a na taj prostor popuniti narodima koji gospodarskoj rasi nisu po volji da joj bude blizu.
Jedina sustinska razlika je u tome sto je Poljskoj 1939-45 takva sudbina bila nametnuta snagom oruzja jedne od najgorih ali i najmocnijih tiranija u svetskoj istoriji, dok je Srbi sa odusevljenjem biraju na svim izborima u zadnjih 20ak godina...

Jbg, stare i nepremostive razlike između katolika+protestanata I pravoslavaca.

Antievropeizam u Srba datira barem od 13. Veka i 1219.

Back