Midnight Stand-Up Club

Hej!

Ovo je vec vredjanje! :eek:

Jeste da ne vredjash mene ali svejedno...

Zashto se ne pozabavish pismenoshcu Stojana?! On nije nishta bolji od Andjele,ako nije i gori... =/

stojan je propao sluchaj, njemu ne vredi govoriti :mrgreen:
a zna merkelova da ja nju ne vredjam ;)

tisina tu KOBILO!:lol:
xaxaxa...eto i ti priznajes da se lozi na njega:lol:

ljubomoran?:confused:...aha, da, da...ja sam mnogo ljubomoran!:evil::arrow::rotf: :rotf: :rotf:

SEARCH YOUR FEELINGS STOJAN!

Hej!

Ovo je vec vredjanje! :eek:

Jeste da ne vredjash mene ali svejedno...

Zashto se ne pozabavish pismenoshcu Stojana?! On nije nishta bolji od Andjele,ako nije i gori... =/

:eek:koji je tebi?!?!?! :eek: sto koji racq ti mene sad vredjas?! ja da hocu da se pravim pametan ja bih pisao kako treba, ali ja se ne pravim pametan i zato necu da pism pravlino!!!
ako nadhes samo jedan moj post u kome sam ja rekao nesto pametno, ti slobodno reci da ja ne znam da pisem uopste! a do tad, zavezi!!!:otkacio::otkacio::otkacio:

:eek:koji je tebi?!?!?! :eek: sto koji racq ti mene sad vredjas?! ja da hocu da se pravim pametan ja bih pisao kako treba, ali ja se ne pravim pametan i zato necu da pism pravlino!!!
ako nadhes samo jedan moj post u kome sam ja rekao nesto pametno, ti slobodno reci da ja ne znam da pisem uopste! a do tad, zavezi!!!:otkacio::otkacio::otkacio:

:rotf: :rotf: :rotf:

Pa u tome i jeste stvar.

Od 1000+ postova nisam videla nishta pametno. (:

Ti si bio samo primer jer mislim da nije fer da je vredja.

I rekoh ti da necu da se svadjam sa tobom.

Pfff... ja se ne palim na Luku!

Samo sam rekla da je dechko lep, a vi slobodno budite ljubomorni na njega jer mu ni jedan nije ravan...

Nije tu samo stvar lepote vec i obrazovanja,nachina ponashanja...

:hahaha: :hahaha: :hahaha:ljubomorni?!:hahaha: :hahaha: :hahaha::rotf:
sto da budemo ljubomorni?:rotf: mogla bi da naucis sta je sala i zezanje!
pa ko je rekao da je neko od nas lepsi od njega??? nemoj prerano da zakljucujes!;):cool:

:rotf: :rotf: :rotf:

Pa u tome i jeste stvar.

Od 1000+ postova nisam videla nishta pametno. (:

Ti si bio samo primer jer mislim da nije fer da je vredja.

I rekoh ti da necu da se svadjam sa tobom.

pa o tome i govorim! ne volim da se pravim pametan ja ne dolazim zbog toga na forum nego da bih se malo salio i zezao, ali kao sto vidim ovde na forumu se mnogi vole praviti pametni:whistling:
ja sam primer? a da, izvini nisam znao da sam samo primer
:evil::neutral:

Back