Midnight Stand-Up Club

Otkud znam... ali javite se kada budete kao on... jer takvi kao on su izgleda rasa koja izumire...

I da ja zna shta je sala i zezanje ali ti imash jako losh smisao za humor.

Andjela hvala shto me podrzavash. (:

:lol:da, ali mi je zato nekoliko njih na forumu reklo da mi bas pristaje nick(prethodni) i odmah me stavili u prijatelje...a nisam video da je to neko tebi rekao;)
i ja ni ne pokusavam da budem pametan i ne bih zeleo da sam Nadrealista...a to kakvi se tebi svidjaju mene boli uvo jer ti nisi ribetina pa da sad svi zele da se lozis na njih i da zele da budu Nadrealista;)

:lol:da, ali mi je zato nekoliko njih na forumu reklo da mi bas pristaje nick(prethodni) i odmah me stavili u prijatelje...a nisam video da je to neko tebi rekao;)
i ja ni ne pokusavam da budem pametan i ne bih zeleo da sam Nadrealista...a to kakvi se tebi svidjaju mene boli uvo jer ti nisi ribetina pa da sad svi zele da se lozis na njih i da zele da budu Nadrealista;)

Ja sebe ni ne smatram nekom ribom tako daaaa... pfff... :mrgreen:

A da,mene nisu stavili u listu prijatelja zbog toga shto imam smisla za humor jer shto su ti ljudi na mojoj talasnoj duzini i koji se slazu sa mnom u mnooogim stvarima. :

Ne pijem ni sok.
Od gaziranog mi je muka takodje,a nisam bash ljubitelj gustih sokova.
Ali zato pijem vodu kao kamila. :eek: :lol:

@ Stole

Ne pravim se pametna kad sam vec takva. (: Shta ja mogu shto ti nisi. :mrgreen:

@ kreptoman

To je vishe bilo upuceno stojanu ali nema veze... (:

:whistling:
ja bih rekao da se pravis;) j.bg ja nisam pametan, ali ja niti sam to REKAO! niti se pravim da jesam! i ukapiraj to jednom za svagda;)

sorry, ali ovde moram da odbranim ryd.:evil:
1.nekima se mozda i dopada tvoj smisao za homor.(meni licno ne)
2.ryd jeste jako lepa (necu reci ribetina jer je glupo)
3.sigurno vise njih zele da budu nadrealista-jer kako je ryd rekla decko je lep i pametan.

sorry, ali ovde moram da odbranim ryd.:evil:
1.nekima se mozda i dopada tvoj smisao za homor.(meni licno ne)
2.ryd jeste jako lepa (necu reci ribetina jer je glupo)
3.sigurno vise njih zele da budu nadrealista-jer kako je ryd rekla decko je lep i pametan.

ne mora ni da ti se dopada zabole me kobas za tebe!:cool:
ja nisam ni rekao da je ruzna, sta vise nekoliko puta sam rekao da je bas slatka;)
ja uopste ne zelim da budem Nadrealista, da hocu da budem neko ja bih hteo da budem kao decko od moje sestre!;)
jel to sve?:roll:

Stockfood_199601.jpg

ajde neka svadja stane...

Back