Miss_007
Poznat
- Poruka
- 7.606
a da RyD nije ono rekla ti uopste ne bi ovako pricala... ne mogu da verujem kakva si j.bt....![]()
ryd je samo rekla pre mene...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da RyD nije ono rekla ti uopste ne bi ovako pricala... ne mogu da verujem kakva si j.bt....![]()

nije problem...
1.krepta nije svatio kao salu jer je i sam napisao da si ljubomoran, ali sad nije bitno da li je krepta to shvatio ozbiljno ili ne.
2.vidis natasi i meni se ne dobada tvoj smisao za humor. kad ne umes da se salis-nemoj.
Nisam se ni ja uzrujala ali sam samo odgovarala na tvoje postove.
Shvati da se meni tvoj humor ne dopada pa te molim da se ubuduce ne moj rachun ne shalish.
Hej!
Ovo je vec vredjanje!
Jeste da ne vredjash mene ali svejedno...
Zashto se ne pozabavish pismenoshcu Stojana?! On nije nishta bolji od Andjele,ako nije i gori... =/
tkacio:
kao prvo, Krepta se ono salio da sam ljubomoran, i ne shvatam kako neko moze da bude ljubomoran na nekoga koga ne zna i to zbog osobe koju takodje ne zna
kao drugo. mogle ste lepo da kazete da vam se ne svidja moj humor i da sam preterao(ja bih siurno prestao) a ne da vredjate...a koliko se secam ti si mnogo puta stavila smajlie koji se smeju kad sam rekao nesto smesno, ali mozda si to stavila bzw. Ne znam to, ali znam da ja uopste ni ne pokusavam devojke da nasjemejem zato sto moje sale ni nisu za njih![]()
Oke.
Prelistala sam strane.
Pocheli smo sa tvojim ''ulizica''.
Rekla sam ti da cutish na shta si se uvredio. Tako? Tako je.
Posle se samo nastavilo. I da,ja ne planiram da povuchem rechi.
zaista umes da preteras.
Oke.
Prelistala sam strane.
Pocheli smo sa tvojim ''ulizica''.
Rekla sam ti da cutish na shta si se uvredio. Tako? Tako je.
Posle se samo nastavilo. I da,ja ne planiram da povuchem rechi.
ne planiram ni ja.
evo ti post u kom me vredjas!!!tkacio:
a ja pre ovoga nisam rekao nista uvredljivo i nista lose za tebe! znaci prva si pocela!!!![]()
Ovde branim Andjelu a ne vredjam tebe.
Jer iskreno Andjela je mnogo pismenija od tebe...nju vredja,a tebe ne. U tome je cela stvar.
Whatever...kao shto rekoh ovo je samo cyber svet... (:
kao prvo. ja sam to pricao @ngeli i to je bila cista sala! to se moglo i primetiti!
znaci pogledaj samo kako se salimo ja i Krepto ili Shibby! i videces da nikad nisam mislio nista ozbiljno!
kao drugo. ja stvarno nisam video kad si mi rekla da cutim, ali sad cu da pogledam![]()
trece. ja ne znam zasto bih se uvredio ako si mi rekla da cutim...mozda sam se samo zacudio zato sto si se TI uvredila, ali...

ma ne ne vredjas me! mogla si lepo da kazes da ima i gorih od nje a ne da ides direktno na mene!
ja iskreno priznajem da na netu izgleda dosta pismenija a i pametnija od mene, ali to nije razlog da ti nekome kazes da je glup!
mene ne vredja kad znam da je iz sale, ali me vredja kad neko ozbiljno to misli...![]()
Stojane nebitno je gde smo pocheli da se svadjamo.
Mene tvoj humor nervira i nije mi nimalo smeshan.
To znachi da me vec duuugo,duuugo nerviraju tvoje shale tako da bi se svakako posvadjali zbog toga.
A i ja uvek kazem shta mislim...sada sam ti samo to rekla...

jednom reci nekom da je ulizica to jeste sala, ali ne 100 i to ne samo meni vec i natasi. ja kreptu bas gotivim i znam da on mene bas simpatise takodje njegove sale mi uopste ne smetaju. i da uvredila sam se zbog ''ulizica''.
". Pise smejanje, dakle ja sam se samo salio i nisam mislio nista ozbiljno iako je ono donekle istina! nemoj porediti andjelu i stojana, andjela je mladja i josh ni srednju nije upisala, poredjenje je apsurdno

mi se samo shalimo![]()
Stojane nebitno je gde smo pocheli da se svadjamo.
Mene tvoj humor nervira i nije mi nimalo smeshan.
To znachi da me vec duuugo,duuugo nerviraju tvoje shale tako da bi se svakako posvadjali zbog toga.
A i ja uvek kazem shta mislim...sada sam ti samo to rekla...
procitaj molim te sta pise za ovaj smajli>"". Pise smejanje, dakle ja sam se samo salio i nisam mislio nista ozbiljno iako je ono donekle istina!