fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.766
Misliš? A da mi objasniš kako to ovaj moj mobilni to radi:pa to si mogao i sa tabletom..koji ce ti kompjuter..tvoj mobilni radi sve ovo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš? A da mi objasniš kako to ovaj moj mobilni to radi:pa to si mogao i sa tabletom..koji ce ti kompjuter..tvoj mobilni radi sve ovo.

I u fabrikama su svi sretni ako radnici čekaju posao koji će im ugovoriti šefovi, umesto da šefovi čekaju da radnici obave PREVIŠE posla koji su im natovarili POHLEPNI šefovi!Stavio si taj win na muke ... previse ti taj hw jak za taj sistem
ko zna koliko marfija si obesmislio hahaha

Ne vrti 'neophodne i revolucinarne' servise kada ga ne koristim!A sto ti je crn ekran ?![]()

Zahvaljujući njemu i sličnim I-ovo I-ono govanjcima, PC-tržište se smanjilo na barem POLA! A onda, logično, čemu smišljati razne gluposti ako to ne možeš da naplatiš! Ideš tamo gde se vrti lova!Android te spasio ?![]()
Pa kaže: Vidiš, iako postoje fensi-šmensi mobilni uređaji koji ti mere i potrošene kalorije, ja ipak NISAM morao da kupim NOVI uređaj za ono za što mi treba mobilni! Još uvek me može da služi i prastara kanta iz prošlog veka! Povuci paralelu sa majmunskim Majkrosoft poluproizvodima!Ne vrti 'neophodne i revolucinarne' servise kada ga ne koristim!
Moja Nokija i današnji mobilni uređaji, kao W98 i Win10! Nešto radi samo ono za što ga trebam i kada ga trebam, a nešto radi stalno, za ko zna sve koga i šta!![]()
![]()

Ова прича је била историјски осврт на Мајкрософт и покушај дела корисника да се ослободе од Мајкрософтових производа..da, ali to kazi Apple korisnicima.
Stvari se menjaju...ako se ne bunis onda i na kraju nestaneš.Ова прича је била историјски осврт на Мајкрософт и покушај дела корисника да се ослободе од Мајкрософтових производа..
Кад је у питању Aple никад није имао монопол на тржишту рачунара при чему је дуго година склапао "сопствену" конфигурацију...
i ja sam to dobio

bio je poslednji update pre 2..3 nedeljeTako je bilo i kod mene pre 20-ak dana.samo sam kliknuo na "Remaind me" i vise se nije pojavljivalo.Cak sa imao i neke apdejte posle.
Zato je theBill Gejts najbogatiji amer, a ne vlasnik Applea! A zamisli tek da se Windblowsi NISU MASOVNO ilegalno instalirali! Ili bi Gejts postao još mnogo puta bogatiji, ili bi uz dosadašnje cene M$-proizvoda Linux prepishao Majkrosoft?Stvari se menjaju...ako se ne bunis onda i na kraju nestaneš.
A to što radi Apple je cool?
Pa gori su od MS-a 10x.
Jutros, nakon obavljenog posla, idem pustiti vodu u školjku, a ono čujem glas: Proizvođač vodo-kotlića ukida podršku za taj model te prestaje proizvoditi i distribuirati rezerve delove za njega!

Nećemo preterivati! Vojina Galaksija je znala kucati tekst, pisati Basic i ASSEMBLER programe sa 8 KILOBAJTA ROM-a i 2 KILOBAJTA memorije!

Bas me interesuje kakvi su to programi bili kad su imali dva kb memorije.Nećemo preterivati! Vojina Galaksija je znala kucati tekst, pisati Basic i ASSEMBLER programe sa 8 KILOBAJTA ROM-a i 2 KILOBAJTA memorije!![]()

Na toj i takvoj Galaksiji sam ja razvijao i LOTO programe! Istina, radila je to i po dva-tri dana, ali je odradila!Bas me interesuje kakvi su to programi bili kad su imali dva kb memorije.
Verovatno:
a=5
b=6
c=a+b;
return c;
Stvarno, sta ste vi radili sa tim krbuljama? Msm evo ja imam dos 6.22 i sta da radim sa ovim? Osim nekog visual basica, nemam predstavu sta bi radio u njemu?

чујa=5
b=6
c=a+b;
return c;
eee...DA! Na W98 si još i mogao pojedinačno baratati sa pinovima LPT-paralelnog porta, a već na XP si morao nabacivati nekakve zakrpe za to! Zato ja još uvek na jednom disku imam i W98, ponekad zatreba i to!чуј
main(){a=5;b=6;c=a+b; return c;}
кад се само сетим - ал је било добро баш могао сам направити са компом шта сам хтео, тили час да читам са серијског порта пишем на паралелни, приказујем шта хоћу на екрану, пискарам по меморији, прозивам интерапте..
...и онда је дошао виндоуз.. %"#&//(& не мош ни бајт послати ко човек на паралелни нити серијски!

Da, al kad sam ja radio zaradio sam lepe pare na tome. Sad mozes to isto ali iz drajvera.чуј
main(){a=5;b=6;c=a+b; return c;}
кад се само сетим - ал је било добро баш могао сам направити са компом шта сам хтео, тили час да читам са серијског порта пишем на паралелни, приказујем шта хоћу на екрану, пискарам по меморији, прозивам интерапте..
...и онда је дошао виндоуз.. %"#&//(& не мош ни бајт послати ко човек на паралелни нити серијски!
Koliko imate vi godina?
Meni to zvuci kao da je bilo malo posle Kosovskog boja.