Microsoft

Alooo care 20 godina je proslo ... osvesti se malo ...
Jos je i dobro koliko panicite.
Da! Android i ostala prenosna govanjca su nas spasila! Nema više hleba i mlaćenja love na PC-tehnologiji! A ne možeš da mlatiš lovu na milijardi registar-kasa i poslovnih TERMINALA koji ne trebaju da prate razne 'fensi-šmensi revolucionarne i neophodne' napretke IT-tehnologije!

a sta ce ti dual core sa 2GB RAM-a posto verujem da koristis x86?

i zanima me kako si pustio dual core na XP-u bez dodatnog zahebavanja sa konfigurisanjem..a ako nisi..onda sine tebi win gleda single core z:mrgreen:

Slobodno mi se obrati ako trebaš pomoć oko tih stvari! Vidi tek ovo, W98, DualCore i 2GB memorije: :super::super:

w98-desktop.JPG

:hahaha:

I onda se ti cudis kada neko turi 32GB Ram-a na W10 :hahaha:
Foske koja ti grafa , jel to VGA rez ? :flert:
2GB je zato što na toj mašini obično radi Linux, a W98 je samo za neke LPT-aplikacije! Kako ono beše? W98 ODLIČNO prede i sa samo 64 MEGABAJTA memorije. Sada ti meni reci zašto W10 treba imati 50 puta više memorije!?
Srećom su hardveraši napravili grafičku koja radi i sa prastarim W98 drajverima! Nisu bili debili da bi radili nešto novo za koje bi trebali da piskaraju i nove drajvere!

Slobodno mi se obrati ako trebaš pomoć oko tih stvari! Vidi tek ovo, W98, DualCore i 2GB memorije: :super::super:

Pogledajte prilog 641801

gledam ovu sliku i mislim se..brate al si se ti zahebavao oko ovog..i koja je svrha?
prvo vidim da ti je procesor 64bitni..to je vec zahebavanje u startu da dignes win 98 na 64-bitnom kompjuteru..drugo kao sto rekoh malopre. sta ce ti dual core sa 2GB RAM-a

ja ovde vidim gomilu protracenih para na resurse koje sistem ne moze da podrzi i gooomilu utrosenog vremena da koliko toliko radi.. kako si resio problem SATA jer ga win 98 ne prepoznaje? mislim brate..zahebavao si se za medalju samo se pitam zbog cega.

gledam ovu sliku i mislim se..brate al si se ti zahebavao oko ovog..i koja je svrha?
prvo vidim da ti je procesor 64bitni..to je vec zahebavanje u startu da dignes win 98 na 64-bitnom kompjuteru..drugo kao sto rekoh malopre. sta ce ti dual core sa 2GB RAM-a

ja ovde vidim gomilu protracenih para na resurse koje sistem ne moze da podrzi i gooomilu utrosenog vremena da koliko toliko radi.. kako si resio problem SATA jer ga win 98 ne prepoznaje? mislim brate..zahebavao si se za medalju samo se pitam zbog cega.
Ovo mi nije jasno: "sta ce ti dual core sa 2GB RAM-a"? To je mašina koja ne ide na internet, dosta je 2GB i za Win10.

W98 je na IDE/PATA disku, isto tako je i optika IDE pa nemam problema sa SATA drajverima! Zašto? Za neke aplikacije trebam DIREKTNI pristup POJEDINAČNIM pinovima LPT-porta. I kod XP-a za to trebaš nekakve gnjavaže, a W98 mi to nudi po defaultu!

Back