openbox
Poznat
- Poruka
- 8.852
на пример? (а да се не односи на шпијунирање корисника)Ne, nego imaju mogucnost da rade jos dosta stvari koje nisu mogli 2001.
пре би рекао практичареnostalgicare![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
на пример? (а да се не односи на шпијунирање корисника)Ne, nego imaju mogucnost da rade jos dosta stvari koje nisu mogli 2001.
пре би рекао практичареnostalgicare![]()
шта, морају да оправдају то што си ставио 32гига рама у машину?

Koje to 'dosta stvari'? Ja na mašini i danas radim samo ono što sam radio i na W95!Ne, nego imaju mogucnost da rade jos dosta stvari koje nisu mogli 2001.

Ne, OBRNUTO! Teraju te da staviš 32GB memorije iako ti ne treba za tvoje aplikacije!![]()

Ali to je visak za XP nostalgicare
Uspavaj sve pa neka se dizu po potrebi a onda kuknjava kako je Win spor ... hahaha.

на пример? (а да се не односи на шпијунирање корисника)

A i uz to, XP prosto LETI na DualCore mašini! Nađi drugi izgovor za spore Windblowse!![]()
pocecu ozbiljno da mislim da si retar...Nemam Windows ovde, pogledaj koje sve servise sad ima...на пример? (а да се не односи на шпијунирање корисника)
Imam Intelov Dual Core CPU i Win.10 nema nikakvog kocenja.Prosto sam se iznenadio kako radi 10-ka.pocecu ozbiljno da mislim da si retar...
U vreme XP-a kada jep pusten u prodaji cak i nije bilo dual core proc za mase ... a ti se cudis kako taj praistorijski OS sada radi super na dual core proc.
OMg.
U slucaju W10 na dual core procesorima nije OS taj koji usporava nego slab procesor.
Foske misli na one dual core prve generacije pre 15 godina ... na tome ne radi win 10 sjajno , tvoj cpu verovatno ima HT sto ga cini znatno mocnijim od matorih koji to nemaju.Imam Intelov Dual Core CPU i Win.10 nema nikakvog kocenja.Prosto sam se iznenadio kako radi 10-ka.
није ретард,pocecu ozbiljno da mislim da si retar...
Lakse im je da kukaju.Pogledajte prilog 641766Pogledajte prilog 641766Pogledajte prilog 641766
Kao sto se moze videti, najjaci socket 775 procesor vs neko novo govanjce od intela sto mozes da kupis za 30 evryyy. Govanjce ga pojelo.
NAci, menjajte taj hardver pod hitno.
Koje posledice ?није ретард,
већ се ради о томе да ти на силу гурају нове технологије у кућу без анализе какве ће последице бити,
неки људи то интуитивно осете да нешто није у реду!
???pocecu ozbiljno da mislim da si retar...
U vreme XP-a kada jep pusten u prodaji cak i nije bilo dual core proc za mase ... a ti se cudis kako taj praistorijski OS sada radi super na dual core proc.
OMg.
U slucaju W10 na dual core procesorima nije OS taj koji usporava nego slab procesor.
Da se podsetimo informatičarskih disciplina:Ovde su malo ukakili datum za Q9650 , on je izasao tokom 2008 god.Pogledajte prilog 641766Pogledajte prilog 641766Pogledajte prilog 641766
Kao sto se moze videti, najjaci socket 775 procesor vs neko novo govanjce od intela sto mozes da kupis za 30 evryyy. Govanjce ga pojelo.
Pogledajte prilog 641766Pogledajte prilog 641766Pogledajte prilog 641766
) situaciju da ti proizvođač softvera za kompjuter automobila ukine podršku za stari OS, i 'natera' te da kupiš novi OS! Ali, novi OS sporo radi na staroj mašini pa možeš voziti samo do 50 km na sat! I onda moraš da kupiš i novi automobil ako hoćeš da pichish 150 na sat! 

Alooo care 20 godina je proslo ... osvesti se malo ...???Da se podsetimo informatičarskih disciplina:
1) Mogu li hardveraši da naprave dovoljno brzu mašinu koji softveraši neće moći da još bolje uspore?
2) Mogu li hardveraši da naprave dovoljno veliku memoriju koju softveraši neće znati pa potroše?
3) Mogu li hardveraši da naprave dovoljno veliki disk koji softveraši neće moći da popune (smećem)?
Itd....
Koje to 'dosta stvari'? Ja na mašini i danas radim samo ono što sam radio i na W95!![]()
A i uz to, XP prosto LETI na DualCore mašini! Nađi drugi izgovor za spore Windblowse!![]()

Koje posledice ?
Trenutno si ti u daleko rizicnijoj zoni jer koristis zastareo OS.
Raj za hakere.