Blake
Domaćin
- Poruka
- 4.230
Thriller
Torture
Off the Wall
Beat It
Dirty Diana
Ovo nam je skoro svima isto
Torture
Off the Wall
Beat It
Dirty Diana
Ovo nam je skoro svima isto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prebacite na B92 molim vas.![]()
Šta je bilo na B92?
Meni su generalno svi imitatori smesni, ali ovi iz Srbije su pogubljeni nacisto. 
Neki imitator iz Pirota. Uzasno je smesan.Meni su generalno svi imitatori smesni, ali ovi iz Srbije su pogubljeni nacisto.
![]()

Onaj što je prošle godine bio u Prvom glasu Srbije ili njegov "učitelj"?![]()
Btw, primijetio sam da mnogo potcjenjujete pjesme iz devedesetih, sto je inace bio njegov najkreativniji period...

Za mene je to jedna od njegovih najboljih baladaJa ne potcenjujem i slazem se da je bio njegov jako kreativan period, ali nekad mi vise odgovara jedno, nekad drugo, sve zavisi od raspolozenja.Sto se tice pesme You Are Not Alone, kojoj sam dala malo poena, ona mi se nikad nije svidjala, a kao sto sam mogla da primetim, boraveci po internacionalnim forumima, ne svidja se mnogim fanovima.
![]()
Samo naravno, nisam uvijek raspolozen za nju. Isto npr. i sa Childhood .. tu moram imati posebno raspolozenje
(i ne smatram je pateticnom, niti homo-pedofilskom kako je ovdje neko naveo vezano za nju, cak naprotiv vrlo iskrenom, bez ikakvog pretjerivanja).

Blago njoj.
Nemas u toj knjizi mnogo toga novog, ako si dugo pratila MJovu karijeru. Ali bavi se albumima i pjesama hronoloski, sto je dobro imati na jednom mjestu. Mozes je naruciti preko Amazon.uk (brze stize nego sa Amazon.com), preduslov je naravno da imas kreditnu karticu, i naravno nema gdje ne isporucujuKad smo vec kod knjiga, imas li ti neke infomacije o knjizi Man in the Music? Ima li je u Crnoj Gori slucajno?![]()

Sad se ne ocenjuje, vec samo biras izmedju pesmi u jednom paru, izmedju Thriller i We Are the World, pa onda izmedju Torture i Give In to Me i tako redom.Ovo su sve pesme koje su bile, tj. koje su prosle u prethodnih 10 rundi.
Mogla bi da nam isprica svasta nesto o njemu, ali danas mora sve da se pretvori u knjigu , nema druge. ali avaj , valjda cemo dobiti mnogo vise o njemu nego u jedno casovnom intevrvjuu, makar bio posvecen samo njemu. Da, da opet ne bi stalo sto sta o tako neobicnom i misterioznom coveku. Onda cekamo knjigu!

Je l' samo te tri podebljane pesme volis?![]()