Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
rar35.jpg

Btw, primijetio sam da mnogo potcjenjujete pjesme iz devedesetih, sto je inace bio njegov najkreativniji period...

Ja ne potcenjujem i slazem se da je bio njegov jako kreativan period, ali nekad mi vise odgovara jedno, nekad drugo, sve zavisi od raspolozenja. :D Sto se tice pesme You Are Not Alone, kojoj sam dala malo poena, ona mi se nikad nije svidjala, a kao sto sam mogla da primetim, boraveci po internacionalnim forumima, ne svidja se mnogim fanovima. :)

Ja ne potcenjujem i slazem se da je bio njegov jako kreativan period, ali nekad mi vise odgovara jedno, nekad drugo, sve zavisi od raspolozenja. :D Sto se tice pesme You Are Not Alone, kojoj sam dala malo poena, ona mi se nikad nije svidjala, a kao sto sam mogla da primetim, boraveci po internacionalnim forumima, ne svidja se mnogim fanovima. :)
Za mene je to jedna od njegovih najboljih balada :) Samo naravno, nisam uvijek raspolozen za nju. Isto npr. i sa Childhood .. tu moram imati posebno raspolozenje :) (i ne smatram je pateticnom, niti homo-pedofilskom kako je ovdje neko naveo vezano za nju, cak naprotiv vrlo iskrenom, bez ikakvog pretjerivanja).

Btw, za vas fanove u Srbiji imam malo iznenadjenje: Skoro sam razgovarao sa R. Bergman, kaze da ima u planu da izda knjigu vezanu sa njenu saradnju sa MJ (2007-2009) :)

Kad smo vec kod knjiga, imas li ti neke infomacije o knjizi Man in the Music? Ima li je u Crnoj Gori slucajno? :)
Nemas u toj knjizi mnogo toga novog, ako si dugo pratila MJovu karijeru. Ali bavi se albumima i pjesama hronoloski, sto je dobro imati na jednom mjestu. Mozes je naruciti preko Amazon.uk (brze stize nego sa Amazon.com), preduslov je naravno da imas kreditnu karticu, i naravno nema gdje ne isporucuju :)

Sad se ne ocenjuje, vec samo biras izmedju pesmi u jednom paru, izmedju Thriller i We Are the World, pa onda izmedju Torture i Give In to Me i tako redom. :) Ovo su sve pesme koje su bile, tj. koje su prosle u prethodnih 10 rundi.

A to! Hvala Liberian Girl.

We Are the World
Give In to Me
Can You Feel It
Man In the Mirror
Billie Jean

Ko, ko je pricao sa Ruskom Bergman? :p Mogla bi da nam isprica svasta nesto o njemu, ali danas mora sve da se pretvori u knjigu , nema druge. ali avaj , valjda cemo dobiti mnogo vise o njemu nego u jedno casovnom intevrvjuu, makar bio posvecen samo njemu. Da, da opet ne bi stalo sto sta o tako neobicnom i misterioznom coveku. Onda cekamo knjigu!

OK :D Onda ovako:

Day 1 Results:

Thriller - We Are the World 4-4 *
Torture - Give In to Me 6-2
Off the Wall - Can You Feel It 5-3
Beat It - Man In the Mirror 5-3
Dirty Diana - Billie Jean 5-3

Pesma dana: Give In to Me
Glasac dana: micaa

Micaa, reci ako zelis da postavim neku pesmu

Poslednja izmena:

Back