Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
michael-jackson.jpg

A kad ce biti King Of Pop weekend opet??? :strika:

E pa to pogledas subotom izjutra na vh1... doduse, meni je vh1 stalno ukljucen, ali mislim da javljaju kada je tematski vikend....tj kada je tema MJ ^^.. ali gde god da idem kada je MJ weekend, zakasnim po jedno pola sata, ili tako stojim obucena i spremna da podjem, gledajuci spotove koje napamet znam ^^ :D
A naravno na svaki njegov rodjendan je ceo dan :) ima recimo 80's weekend sto je isto super, a i dosta ga pustaju..:D:D

Ne moze se porediti sa MTV-em..
Sve ono sto ja slusam imam na VH1, i stvarno postovanje prema Majklu je neverovatno!!! sve najvece umetnike i najbolje pesme pustaju
Znate sta me je jos odusevilo,posto slusam radio TDI love ( ima da se izabere na njihovom sajtu bas "L.O.V.E.") Cesto puste Majkla, a ja se sva raznezim :aha:

Jao, kad je bio MJ weekend, ovog juna, mene niko nije video van sobe ta dva dana od 12 do 5 ... :D (tad su pustali Majkla na MTV i VH1) . Naravno, MTV je pustao i neke druge izvodjace, npr Rihannu, koji se ugledaju na MJ-a, pa sam ja uglavnom gledala i slusala i pevala uz VH1 :D

pustili su(koliko sam pustio taj kanal) bad, beat it i billie jean....posle ne znam da li su pustili jos neku pesmu....i to je bilo ujutru izmedju 5 i pola 6, tako da na neku ruku stoji man in the mirror-ova izjava....

Poslednja izmena:

Back