Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
IvoryCoast.jpg

tumblr_l8ck78NyHN1qa26dno1_500.jpg

tumblr_l8c9fnMMVg1qa26dno1_500.jpg

70181011138465775271000.jpg

Poslednja izmena:
"The definition of success--To laugh much; to win respect of intelligent persons and the affections of children; to earn the approbation of honest critics and endure the betrayal of false friends; to appreciate beauty; to find the best in others; to give one's self; to leave the world a little better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition.; to have played and laughed with enthusiasm, and sung with exultation; to know even one life has breathed easier because you have lived--this is to have succeeded."

Juče sam slušao pesmu Thriller na jednom mnogo dobrom muzičkom sistemu i ljudi moji to je bilo kao da slušam neku drugu pesmu! :pop2:
Intro zvuči kao da gledate film u bioskopu, imaš utisak kao da ti stvarno duva onaj vetar u facu, a bas i ritam zvuče totalno drugačije.
Al sam se naježio, baš sam se naježio. :rumenka:
Još što je bilo na radiju, pa nisam očekivao.
Zaključak: Kupujem novi stub. :cool:

"The definition of success--To laugh much; to win respect of intelligent persons and the affections of children; to earn the approbation of honest critics and endure the betrayal of false friends; to appreciate beauty; to find the best in others; to give one's self; to leave the world a little better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition.; to have played and laughed with enthusiasm, and sung with exultation; to know even one life has breathed easier because you have lived--this is to have succeeded."

:worth:

Skinuo sam Moonwalk, pročitaću kad nađem vremena.
Ko je od vas pročitao? A Dancing The Dream?
Bacio sam pogled samo na M. i video da su stvari koje se provlače na stranicama Wikipedije mahom uzete iz autobiografije; the crazy BJ biatch npr. :mrgreen:

Da, što se tiče novog albuma, onog što su najavljivali '07, '08, '09, tj. album koji je navodno trebalo da promoviše na This Is It, ja sam sad 101% siguran da ne postoji. :neutral:
Think about it, da je stvarno snimao novi album zar bi pravio Thriller 25 i izdao Ultimate Collection sa neobjavljenim pesmama?

A što se tiče ovog novembarskog, mislim da neće razočarati jer ga dovršavaju producenti Dangerous-a, HIStory-a i Invincible-a.

U iščekivanju novog albuma preslušavam Invincible...
Znate kako je na cover-u pola face smooth, a pola "digitalizovano"?
Mislim da je to zbog toga što pola albuma čine balade, a pola besnije pesme. :mrgreen:
Video sam negde da je izjavio da će Invincible biti najbolji njegov album, ali siguran sam da je to pričao za svaki album. :lol:

:worth:

Skinuo sam Moonwalk, pročitaću kad nađem vremena.
Ko je od vas pročitao? A Dancing The Dream?
Bacio sam pogled samo na M. i video da su stvari koje se provlače na stranicama Wikipedije mahom uzete iz autobiografije; the crazy BJ biatch npr. :mrgreen:

Ma Moonwalk se cita u jednom dahu ... obzirom da je autobiografija ...
pocetak je malo smor... meni bar... j5 period i to .. a ko je vec upoznat sa tim, kao shto napisah, moz' da smori ...

Da, što se tiče novog albuma, onog što su najavljivali '07, '08, '09, tj. album koji je navodno trebalo da promoviše na This Is It, ja sam sad 101% siguran da ne postoji. :neutral:
Think about it, da je stvarno snimao novi album zar bi pravio Thriller 25 i izdao Ultimate Collection sa neobjavljenim pesmama?

A što se tiče ovog novembarskog, mislim da neće razočarati jer ga dovršavaju producenti Dangerous-a, HIStory-a i Invincible-a.

U iščekivanju novog albuma preslušavam Invincible...
Znate kako je na cover-u pola face smooth, a pola "digitalizovano"?
Mislim da je to zbog toga što pola albuma čine balade, a pola besnije pesme. :mrgreen:
Video sam negde da je izjavio da će Invincible biti najbolji njegov album, ali siguran sam da je to pričao za svaki album. :lol:

ee šinko, ti očigledno ne znaš vrednost tog albuma ...

Back