The Dog Woman
Domaćin
- Poruka
 - 3.617

Kako je lepo kad pozelis neku pesmu, pa kad je ponovo pustis imas osecaj kao da je prvi put slusas. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako je lepo kad pozelis neku pesmu, pa kad je ponovo pustis imas osecaj kao da je prvi put slusas.

)

?Posjetio sam mnoga MJ mjesta:vidio sam Letna Park gdje je' 96 otvorio HIStory turneju,zatim u Pragu je bila vostana figura MJ-a(nijesam se slikao n asjom,zurili smo a ovim debilcicima iz mojeg odeljenja su bile skupe karte a inace us htjeli da se slikaju sa Svarcenegerom lol)..Primijetio sam da ima dosta MJ-stuffa po Pragu-na 2 mjesta  sam vidio one lutkice(valjda ruske babuske) sa MJ likom,a na trafici sam vidio neki dvd..)..A Budimpesta je carobna..BTW prolazili smo pored stadiona gdje je imao koncert '96,zatim smo bili na Trgu Heroja gdje je '95 snimao promotivni spot za HIStory album(ono kad marsira sa vojskom i na kraju mu otkriju spomenik)..Bili smo i u Sent Andreju(cini mi se da se tako zove),to je mali srpski gradic blizu Budimpeste..Dok smo isli prema tamo,u autobusu vodic nesto prica o istoriji,i onda nam kaze kako tamo mozemo vidjeti i dvometarsku cokoladnu statuu MJ-a,u tom trenutku sam narastao kao krastavac 
..Nazalost nisam ga vidio,takav je bio splet okolnosti 
..U Budimpesti smo bili cijelo popdne u jednom soping centru(koji je kao 5 delti da poredjas uznuz),tu su bile tri knjige o MJ(sve na madjarskom),kupio sam jednu od James Aldisa(tribute,na madjarskom je ali preko 90% su slike pa ce valjat 
)..

)..Ima i slika,ali me mrzi sad da ih prebacam,pa cu ih kasnije uploadovat..

aaaa Moonwalkeru tebi je bas lepo bilooo
ova moja glupa direktorka skole nece da nas pusti na ekskurziju jer su prosle generacije svasta radile a i sad ove sto su opljackali gde bese pa se ona kao nesto boji.
inace prosle generacije su obilazile isto Prag i Budimpestu dok su neke cak isle i u Barselonu.
Boze,kako bi ja kupovala sve sto bih nasla o MJ![]()

A mene iskreno za tim nesto i nije bila zelja..Tu knjigu sam samo kao uspomenu kupio..Bili smo u iBec,tamo nema nista sto se MJ-a tice,a Budimpesta je stvarno prelijepa..aaaa Moonwalkeru tebi je bas lepo bilooo
ova moja glupa direktorka skole nece da nas pusti na ekskurziju jer su prosle generacije svasta radile a i sad ove sto su opljackali gde bese pa se ona kao nesto boji.
inace prosle generacije su obilazile isto Prag i Budimpestu dok su neke cak isle i u Barselonu.
Boze,kako bi ja kupovala sve sto bih nasla o MJ![]()
A lova ?![]()
I mi bi smo ako Bog da trebali sledece godine u ovo doba za Barselonu (a usput kroz Veneciju, Rim, Veronu, Kan, Nicu itd.) pa valjda se nesto nadje u vezi sa MJom![]()

A mene iskreno za tim nesto i nije bila zelja..Tu knjigu sam samo kao uspomenu kupio..Bili smo u iBec,tamo nema nista sto se MJ-a tice,a Budimpesta je stvarno prelijepa..

BTW ukrali su mi sweet angels majicu i harmerice..lopuze![]()
Ali to smo mi krivi..i eto cega se direktorka boji.
strah je da nece neko da nas opljacka pa da dozivimo traume i sta ja znam.

Sta su radili sa ovom Krstom!
Sve neke pravougaone, kockaste forme ....ne svidja mi se . Nema dusu vise.... i ne osecam se ko kod kuce vise ovde. Necu tako.![]()
Moderatori vratite stari forum inace cemo svi da odradimo moonwalk odavde!!!
Ne ide ljudi, ne ide, mora da se zadovolji i estetika. Nije dobro, brisi!
I ja sam cula Ekrema kad je pricao o Majklu : Kaze " Onaj mladi pjevac, kako li se zove, sto je umro sad" A oni ce Majkl Dzekson! Pa on je stariji i od tebe Ekreme, nego se operisao stalno!" A onaj jedan doda i gubio je nos stalno kad je ustajao trazio ga je medju nogama" E sto me je iznervirao taj praznoglavi narodnjak taj kako se zove... nemam pojma, ni ko je koliko je bitan. Bitno da on i njegova baba cak, znaju ko je Majkl, to govori sve i o jedno i o drugom.