Гордончице
Ističe se
- Poruka
- 2.090
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
^^ pa tvoj engleski je sve bolji.

Kraljice !
^^ pa tvoj engleski je sve bolji.

British martial arts expert Matt Fiddes told The Sun newspaper he agreed to help Jackson in 2001 after the singer said he wanted an "athletic" child.
Read more by cliking
sta mu ga dodje ATLETSKO DETE hahah![]()
.
Kakva slucajnost, bas sam malopre naisla na neki naucni tekst gde raspravljaju je li Majkl savremeni kastrat ili nije. Mislim da nisu mislili nista lose time, samo su povezivali neke stvari sa gore navedenim tekstom.![]()
O moj boze bas sam nesto drugu pricala malo pre o Majklu.....Boze rekao je sve ono uobicajeno(pedo plastik) ali je rekao da se Majkl KASTRIRAO.....Ja sam bila u soku msm to jos nisam cula,i onda i je rekao da je to uradio njegov otac da bi Majkl zaradio pare...strasno nekada se bas zapitam sta ce jos izisliti.....![]()

Pa i nisu bas nesto poznati.![]()

..

^^ 3:23 "a lozite se aaaaa??" haha
mosha
ljubim ga u ramenca!
ovako nekako i ja dok sam za kompom...
.. rimemba, maj beeeeeeejbeeee!
du ju ri-mem-ba grl!
[B]trrrrrrap taptap, tap! trrrrrrap tapatap![/B]
mogu samo to da vičem,ništa drugo..
..laže,bre, muška qurva..ništa nije bilo......kako se ne bih sećala...![]()

a, prison verzija They Don't Care About Us?
zakachio te na dva albuma ...
4 godine bolovao...
i to shto mi znamo, ko zna kroz shta je prolazio ...
muchenik![]()

..a onoj Noami je proletao kroz noge....
...svaki put buljim u ovaj video i opet ne vidim sve...uvek mi nešto promakne ...ostane da se čudim sledeći put........čovek baca ruke, noge ..tamo-vamo,...baška ruka, baška noga...kuk levi u desno, desni u levo......sve mi deluje kao da nisu njegove ni noge ni ruke...a opet je sve uskladjeno do savršenstva !..hm.....pa, vidi, znala sam ja da izaberem nick..
al me samo zakačio........a onoj Noami je proletao kroz noge....
sačuvaj me bože, k'o da nisam normalna......svaki put buljim u ovaj video i opet ne vidim sve...uvek mi nešto promakne ...ostane da se čudim sledeći put........čovek baca ruke, noge ..tamo-vamo,...baška ruka, baška noga...kuk levi u desno, desni u levo......sve mi deluje kao da nisu njegove ni noge ni ruke...a opet je sve uskladjeno do savršenstva !..
i ostanem nema pred savršenstvom.....