MJfan
Domaćin
- Poruka
- 3.506
Ko je zainteresovan za download
History World Tour Tunis 1996 i
Michael Jackson Commemorated 2010 DVD9
nek' se javi.
History World Tour Tunis 1996 i
Michael Jackson Commemorated 2010 DVD9
nek' se javi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma problem je sto mu previse zadiremo u privatnost
meni je ono poslala Ana i pitala me da cuje moje misljenje ali ja sam joj rekao da ne mogu sve ono da odslusam.
Jer prvo sto se lose cuje a drugo ono moze biti i lazni snimak
Trece je naravno to da me i ne interesuje bas svaki snimak koji je on napravio
Mada, ako saznas nesto znacajno iz tih snimaka, javi![]()
na 1:04 neke plaču, na 1:05 ova sa žutim kartonom....na šta si misleo?

Mozda redizajniraju sajt ?
E sta bi sa onih linkova za koncerte iz 99'...kao MJ and Friends u Japanu, Nemackoj itd. ?
Bas mi se skida to a nikako da nadjem
P.S. hvala za ove gore linkove![]()
nije me bilo isteko net
e jel gleda neko farmu?
ja se smorila jedno vece pustim farmu ono nesto melje onaj Ekrem Jevric (Kuca poso poso kuca) i sad slusaj ja njega kad pita ga Zorana kao jel si nekad upoznao neku poznatu licnost tamo u Americi kaze Ekrem ''Da,upoznam onog mladog pevaca sto je umro'' kaze Zorana ''Majkla Dzeksona?'' kaze on ''Da,mda njega.Kolko je on para imaooo bio najbogatiji u Americi...al poceo da se drogira''
![]()

nije me bilo isteko net
e jel gleda neko farmu?
ja se smorila jedno vece pustim farmu ono nesto melje onaj Ekrem Jevric (Kuca poso poso kuca) i sad slusaj ja njega kad pita ga Zorana kao jel si nekad upoznao neku poznatu licnost tamo u Americi kaze Ekrem ''Da,upoznam onog mladog pevaca sto je umro'' kaze Zorana ''Majkla Dzeksona?'' kaze on ''Da,mda njega.Kolko je on para imaooo bio najbogatiji u Americi...al poceo da se drogira''
![]()

....

![]()
kontam da bi ovako nekako izgledala leva shaka da se uhvatio za neshto mekshe...ovaj..khm khm...
sa mnogo vecim odushevljenjem, jelte...