MJfan
Domaćin
- Poruka
 - 3.506

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako
kod mene otvara ...
shteta...![]()

"The definition of success--To laugh much; to win respect of intelligent persons and the affections of children; to earn the approbation of honest critics and endure the betrayal of false friends; to appreciate beauty; to find the best in others; to give one's self; to leave the world a little better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition.; to have played and laughed with enthusiasm, and sung with exultation; to know even one life has breathed easier because you have lived--this is to have succeeded."

Skinuo sam Moonwalk, pročitaću kad nađem vremena.
Ko je od vas pročitao? A Dancing The Dream?
Bacio sam pogled samo na M. i video da su stvari koje se provlače na stranicama Wikipedije mahom uzete iz autobiografije; the crazy BJ biatch npr.![]()
Da, što se tiče novog albuma, onog što su najavljivali '07, '08, '09, tj. album koji je navodno trebalo da promoviše na This Is It, ja sam sad 101% siguran da ne postoji.
Think about it, da je stvarno snimao novi album zar bi pravio Thriller 25 i izdao Ultimate Collection sa neobjavljenim pesmama?
A što se tiče ovog novembarskog, mislim da neće razočarati jer ga dovršavaju producenti Dangerous-a, HIStory-a i Invincible-a.
U iščekivanju novog albuma preslušavam Invincible...
Znate kako je na cover-u pola face smooth, a pola "digitalizovano"?
Mislim da je to zbog toga što pola albuma čine balade, a pola besnije pesme.
Video sam negde da je izjavio da će Invincible biti najbolji njegov album, ali siguran sam da je to pričao za svaki album.![]()
Skinuo sam Moonwalk, pročitaću kad nađem vremena.
Ko je od vas pročitao? A Dancing The Dream?
Bacio sam pogled samo na M. i video da su stvari koje se provlače na stranicama Wikipedije mahom uzete iz autobiografije; the crazy BJ biatch npr.![]()

Do you like the changes?![]()