Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Cao Majklovci. :bye:
Nije me bilo dugo ali morao sam danas da se oglasim. ;)
Na danasnji dan pre pedeset dve godine je u malom mestu Gery u Indijani rodjen najveci zabavljac svih vremena.
A to, bar mi fanovi moramo nekako da obelezimo.
Oce biti neki tribute sutra u BG-u?
Ako hoce,lepo se provedite. :)

Nego posto mu ti i Mjfan zavirujete :zper: u ruke da mi kazete jel bio levak ili desnjak ?

45017_109925312399531_100001461876934_78925_5086039_n.jpg

Na ovoj slici je levak :confused:

Majkl je bio desnjak a na ovoj slici se ili glupira ( sto mu je bilo svojstveno) ili je fotka okrenuta sto je cesto slucaj sa slikama iz novina.

Poslednja izmena:
Драги моји људови, да вам пренесем атмосферу из Бањалуке од синоћ, како је протекао омаж. :)
Сама изложба је била лијепо посјећена. Џексон 5 и "Off the wall" тихо се чују у сваком ћошку, разноразни посјетиоци од којих су многи редом ишитавали натписе код сваке фотографије, па коментари...Фотографије су биле хронолошки поређане, прича о Мајкловом животу, битнији догађаји, итд. Само најосновније смо споменуле, у складу с нашим могућностима, јер смо буквално за 2 недјеље све саме спремиле.
Оно што нас је највише изненадило (у позитивном смислу) јесте ширина старосне границе посјетилаца; било је људи од 6 до 50 година. ;)
Више људи је дошло на премијеру филма, похвално попуњен амфитеатар, на партију се појавило још нових лица. Најистрајнији су без прекида плесали до самог краја, свима нам је било жао кад нам је речено за временско ограничење...
Све у свему, покушај успио и превазишао очекиваљња, чак су се створила и нека нова познанства да се идуће године направи нешто веће и боље.

Сврха поста? Да охрабрим остале Џексоновце да организују сличне ствари! :)(Београђани, на вас се не односи!)

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/204827/Danas-je-rodjendan-Majkla-Dzeksona

Danas je rođendan Majkla Džeksona
Prošlo je više od godine dana otkako je pop zvezda Majkl Džekson preminuo od srčanog udara nakon konzumiranja prekomerne doze leka "propofol", a njegova smrt šokirala je fanove širom sveta, piše "Spredit".

49036_majkl-dzekson-zlato01-reuter-leonhard-foeger_f.jpg

Svega nekoliko meseci nakon godišnjice Džeksonove smrti, usledila je godišnjica njegovog rođenja, a obožavaoci slave današnji dan kako bi održali uspomenu na slavnog pevača.

Danas, 29. avgusta, kralj popa, slavio bi svoj 52. rođendan sa svoje troje dece, Princom Majklom, Paris i Blenkitom.

Fanovi mogu da tuguju, oni koji ga nisu voleli da kritikuju, ali svi oni moraju da priznaju da je Džekson ostavio trajan trag u muzičkoj istoriji čovečanstva, navodi "Spredit".

Džeksonova porodica se okuplja povodom njegovog rođendana, a mnogi obožavaoci iz Sjedinjenih Američkih Država će otputovati u Geri, rodni grad pevača, kako bi odali poštu.

....trag je trajan i SJAJAN ...:hvala:

Back