MJfan
Domaćin
- Poruka
- 3.506
le-leeeeee
shta ga je pisanija
..
pa jel treba rodj. da mu bude da bi se aktivirali?
shta ga je pisanija
..
pa jel treba rodj. da mu bude da bi se aktivirali?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, ja to lagala da bi' pravila MJfan društvo...vi znate u šta ja zavirujem....
Okle, znam...da nije bio ambidekster?![]()
Je li ja imam deza vi,ili si to vec ranije nekad rekao,ili neshto slichno za nekog drugog ili istog?![]()
Nego posto mu ti i Mjfan zavirujeteu ruke da mi kazete jel bio levak ili desnjak ?
![]()
Na ovoj slici je levak![]()
aj se zareknemo da ćemo iduće godine biti tamo !
će smislimo neku prevaru za lovu...![]()
vidi se da si fan Delboja![]()
Danas je rođendan Majkla Džeksona
Prošlo je više od godine dana otkako je pop zvezda Majkl Džekson preminuo od srčanog udara nakon konzumiranja prekomerne doze leka "propofol", a njegova smrt šokirala je fanove širom sveta, piše "Spredit".
![]()
Svega nekoliko meseci nakon godišnjice Džeksonove smrti, usledila je godišnjica njegovog rođenja, a obožavaoci slave današnji dan kako bi održali uspomenu na slavnog pevača.
Danas, 29. avgusta, kralj popa, slavio bi svoj 52. rođendan sa svoje troje dece, Princom Majklom, Paris i Blenkitom.
Fanovi mogu da tuguju, oni koji ga nisu voleli da kritikuju, ali svi oni moraju da priznaju da je Džekson ostavio trajan trag u muzičkoj istoriji čovečanstva, navodi "Spredit".
Džeksonova porodica se okuplja povodom njegovog rođendana, a mnogi obožavaoci iz Sjedinjenih Američkih Država će otputovati u Geri, rodni grad pevača, kako bi odali poštu.