Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
0.jpg

Evo da te podsetim :mrgreen:

:ceka:

He,he,he :lol: Nisam bila od tada na forumu, nisam imala vremena, " Ja sam zaposlena zena ! " - sto bi rekla moja bivsa koleginica. :lol:

Evo te slike u normalnoj velicini slike se nesto ne primecuje al deluje stvarno kao da mu je nos previse uzak sto bi novinari rekli "bas je preterao sa plasticnim operacijama". Al to su sve trikovi make up artista to jes' sminkera.
Mislim da kad ga pri izlasku ona njegova sminrekra ovako "uredi", sve novine pisu kako je Wacko Jacko opet za vikend odradio jos jednu operaciju nosa.... sledeci put kad nema takvu sminku, izadje " bio je nezadovoljan izgledom novog nosa, pa je sad dodavao ovo i ono u nos, sledeci put on izadje opet sa tom crtom po sred nosa, pa ga je "opet suzavao " I tako u nedogled.
Ja znam da je on imao mnogo operacija nosa al ipak mislim da to nije ni blizu koliko se misli. Mislim da je sve to prenaduvano oko njega, cesto je to bila igra sminke i svetla tj. opticke varke. Slazete se...?

Poslednja izmena od moderatora:
deluje mi kao da se sam shminkao :-)

I meni tako deluje. Ta sminka ide tako sto se na vrh nosa stavi jako svetla skoro bela boja al bliska boji kaze a stranice se profi osence i to na svetlu vizuelno izgleda kao da je nos nesto uzi nego sto jeste . Tako mahom sminkaju crnkinje i ljude koji imaju siri nos. Bila je reportaza prosle preprosle godine na nasoj televiziji gde su smenkeri pokazivali trikove kako se prikrivaju mne lica. A Majkl je video kako ona njegova sminkerka to radi, a ovo je uradio potpuno sam. Pa vidi se ... on cak nije ni stavio svetlu sminku na ivicu nosa, nego ostavio tako ( vidi mu se neko srvenilo koze ) a okolo samo napuderisao sranice. Pogle' nasta mu to lici....

He,he,he :lol: Nisam bila od tada na forumu, nisam imala vremena, " Ja sam zaposlena zena ! " - sto bi rekla moja bivsa koleginica. :lol:

Evo te slike u normalnoj velicini slike se nesto ne primecuje al deluje stvarno kao da mu je nos previse uzak sto bi novinari rekli "bas je preterao sa plasticnim operacijama". Al to su sve trikovi make up artista to jes' sminkera.
Mislim da kad ga pri izlasku ona njegova sminrekra ovako "uredi", sve novine pisu kako je Wacko Jacko opet za vikend odradio jos jednu operaciju nosa.... sledeci put kad nema takvu sminku, izadje " bio je nezadovoljan izgledom novog nosa, pa je sad dodavao ovo i ono u nos, sledeci put on izadje opet sa tom crtom po sred nosa, pa ga je "opet suzavao " I tako u nedogled.
Ja znam da je on imao mnogo operacija nosa al ipak mislim da to nije ni blizu koliko se misli. Mislim da je sve to prenaduvano oko njega, cesto je to bila igra sminke i svetla tj. opticke varke. Slazete se...?

hahah vidi stavrno :eek: :lol:

da ovo on nije pocrneo na plazi ? :think: :hahaha1:

Jeste gledali ovo?
Ja sad vidim prvi put. z:shock:
(Na YT su ostali delovi, ukupno ih je 6)

ne mogu da vidim dobro, valjda me net zeza...ipak sam razumela da je Oprah svaka druga reč Majkl Džekson, Majkl Džekson......u to vreme je bio živ. svi su mu se šlihtali, pa i ona. Kad je umro drugu priču je pričala....
A o kojoj Debi priča na početku, koga je to vrišteći zvala?

Back