tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
na privesku i jeste slika iz Bad ere.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogli su bar da ga ne oboje skroz u belo, kad je Bad era..ali Majkl ne lici na sebe tu... ne vidim da je nesto kvalitetna figurica, ali dobro..![]()
mogli su bar da ga ne oboje skroz u belo, kad je Bad era..

sto si mu pokazivala privezak....
hocu i ja jedan u blokovimapa da se ja Annie
ograbimo malo...
sta je njoj problem da dodje iz Zemuna...![]()

verovatno ima da se kupi slican kod Kineza..

toliko je glupo da je postalo smesno... 

btw, u Nisu sam videla Thriller plocu, neko je prodavao u gradu na ulici.. ali nisam stigla da pitam posto je...![]()

Pa normalno da nece licite, bre ... ne bi niko licio ... u pitanju je privezak koji je pavljen od plastike i verovatno da na kalupu nisu radili godinu dana pa da izgleda uverljivo
Kaos to rade po godinu dana na figurama za Tiso muzej pa figure kao prave a ne od voska
Nego ja hocu ovaj privezak !![]()
P.S.evo i ovo je cak "made in China"![]()
Sh'a si trazila u Nishu?
Bila u Nish,a meni se nisi javila...tz,tz,tz....![]()
zaboravila sam... 
isla sam kod rodjaka tamo, pa sam u gradu slucajno primetila plocu..zaboravila sam...
![]()

pa, bilo bi lepo da naprave... bar jedan..
nije mi problem... da se ograbimo..
Manu, bre, to je samo privezak..verovatno ima da se kupi slican kod Kineza..

btw, u Nisu sam videla Thriller plocu, neko je prodavao u gradu na ulici.. ali nisam stigla da pitam posto je...![]()

tu se ne slažem s tobom......ne bih kupila privezak sa njegovim likom taman da mi nude...
mnogo mi više znači..

jos uvek pokusavam da nadjem ovaj snimak da skinem sa neta.
a cim postoji ovo izdanje mora da ga je neko do sada aplaudovao na net da se skida ... naci cu ga kad tad![]()
![]()

mada bi i ja volela da imam naravno. iako imam cini mi se sve reklame...
koji DVD se traži....?