Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
2uqiyhk.jpg

2r5ycrc.jpg

2nki1oz.jpg

Pozdrav Majklovci :bye:

Majklovci, morace te da saljete helikopter po mene u Brcko :lol:
Evo me kod jedne sestre u Brckom i jos juce sam trebao kod druge u NS kako bih u petak bio sa vama u BG ali sam ostao zarobljen u Brckom. Ovde su skoro sve saobracajnice poplavljene i vec dva dana ni jedan autobus ne dolazi na bus-stanicu :sad2:

Valjda se voda povuce do cetvrtka kako bih mogao doci ...ako se ne povuce ja necu onda moci da dodjem na skup :rida:

Ma ne ljutim se ja . Nego nemam ja vremena da dolazim cesto kao vi i preko dana, ja radim! Ja sam se sinoc druzila sa fanovkom sa fejsa sa tim zezancijama Face In Hole, slale smo jedna drugoj svoje "radove" sa tog sajta i tako se kidale od smeha do kasno u noc. Gde vam je smisao za humor. Ne mora sve u vezi MJ da bude smrtno ozbiljno. ( Pa on je sam bio totalno neozbiljan, van posla. )
E, a ono sto ja tesko varim su imitatori i tribjutiti, osim ako nisu stvarnooo dobri...
Znaci nalazimo se u 16h kod konja pise na fejsu.
Joj ja nemama MJ majcu! Imam neke oogrooomne koje sam kupila davno samo da imam MJ majcu. Nju ne mogu da nosim stara, je isprana. :neutral:
A jel cete vi ici u Delta City posle te MJ setnje da gledate Filipovica ili Stefanovica koji li je od njih dvoje ne znam ha? Meni se ne ide tamo, ne zanima me " najbolji Mj na balkanu". A vi sta ste odlucili? Jel idete ili ostajete? Ja ne znam sta da radim.

Zatvorenice jel dolazis ti?

zasto ne bi dosli ?
briga me ko pravi ja dolazim da se upoznam sa fanovima i da vidim bar malo cari uzivo :)

inace ovaj je sve sam organizovao i sve je besplatno (msm ne placa se ulaz)
a onaj hrvatski imitator je najavio neki spektakl za 25.06 u Rijeci gde ulaz kosta 20.00kn :confused:

a i Filipovic mi je sam rekao na fejsu da ne pravi reklamu za sebe ... sad da li da mu verujemo ili ne je druga stvar

ja idem najvise zbog drugih fanova a onda i da vidim malo spektakla :)

Majklovci, morace te da saljete helikopter po mene u Brcko :lol:
Evo me kod jedne sestre u Brckom i jos juce sam trebao kod druge u NS kako bih u petak bio sa vama u BG ali sam ostao zarobljen u Brckom. Ovde su skoro sve saobracajnice poplavljene i vec dva dana ni jedan autobus ne dolazi na bus-stanicu :sad2:

Valjda se voda povuce do cetvrtka kako bih mogao doci ...ako se ne povuce ja necu onda moci da dodjem na skup :rida:

ne znaš da plivaš? :confused:

kad god gledam ovaj spot uvek se čudim šta mu je bilo nju da pozove....aj, izgleda lepo, ali veze nema sa pevanjem...njen glas se ne čuje pored njega.

hm....kad razmislim malo bolje, ni moj se ne bi čuo pored njega :aha:

Ona je tada bila najpopularnija ...
Nikad mi se nije svidjala... zvuchi kao gushter u nevolji, vishe skichi nego shto peva...

NIŠTA BEZ TEBE :D
:cmok2:

Jel on to nešto u svoje ime, kako ja sad 'vako glupa za američku administraciju to da shvatim..

izgleda da da, jer je spomenuo samo Misel i Obamu, kako ne veruje da su se licno znali sa kraljem...
na netu pishe da je razgovarao sa svojim saradnicima o MJ-u ali je BK odlucila da ne izjavi saucheshce koje obicno objavljuje kad neko ugledan i bitan ode, zato je ovo mozda i samo od njega...

Katherine Jackson obelezava prvu godinu od smrti svog sina u “Michael Jackson: A Mother’s Story” , 21h, petak, WESH-Channel 2 (Dateline NBC).

Katherine Jackson govorice o Majklovoj deci, Majklovoj smrti i ko je za to odgovoran kao i tvrdnjama da je zlostavljao decu, objavio NBC News.

Ova vest je sa jednog od MJ-a foruma. Na yt-u ce se verovatno pojaviti video pa cu nadam se da ih zakacim ovde za vikend.

Back