Pozdrav Majklovci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma ne ljutim se ja . Nego nemam ja vremena da dolazim cesto kao vi i preko dana, ja radim! Ja sam se sinoc druzila sa fanovkom sa fejsa sa tim zezancijama Face In Hole, slale smo jedna drugoj svoje "radove" sa tog sajta i tako se kidale od smeha do kasno u noc. Gde vam je smisao za humor. Ne mora sve u vezi MJ da bude smrtno ozbiljno. ( Pa on je sam bio totalno neozbiljan, van posla. )
E, a ono sto ja tesko varim su imitatori i tribjutiti, osim ako nisu stvarnooo dobri...
Znaci nalazimo se u 16h kod konja pise na fejsu.
Joj ja nemama MJ majcu! Imam neke oogrooomne koje sam kupila davno samo da imam MJ majcu. Nju ne mogu da nosim stara, je isprana.![]()
A jel cete vi ici u Delta City posle te MJ setnje da gledate Filipovica ili Stefanovica koji li je od njih dvoje ne znam ha? Meni se ne ide tamo, ne zanima me " najbolji Mj na balkanu". A vi sta ste odlucili? Jel idete ili ostajete? Ja ne znam sta da radim.
Zatvorenice jel dolazis ti?

naročito, sa flasterom na oku...![]()

Nisam znala da je išlo obaveštenje i iz Bele kuće?

Majklovci, morace te da saljete helikopter po mene u Brcko
Evo me kod jedne sestre u Brckom i jos juce sam trebao kod druge u NS kako bih u petak bio sa vama u BG ali sam ostao zarobljen u Brckom. Ovde su skoro sve saobracajnice poplavljene i vec dva dana ni jedan autobus ne dolazi na bus-stanicu
Valjda se voda povuce do cetvrtka kako bih mogao doci ...ako se ne povuce ja necu onda moci da dodjem na skup![]()
Nisam znala da je išlo obaveštenje i iz Bele kuće?
ovo je francuskom ja nista ne razumem
a zasto bi islo obavestenje iz Bele kuce ?![]()
ovaj lik je Obamin press sekretar, Bela Kuca nije izjavila saucheshce.

kad god gledam ovaj spot uvek se čudim šta mu je bilo nju da pozove....aj, izgleda lepo, ali veze nema sa pevanjem...njen glas se ne čuje pored njega.
hm....kad razmislim malo bolje, ni moj se ne bi čuo pored njega![]()
NIŠTA BEZ TEBE
Jel on to nešto u svoje ime, kako ja sad 'vako glupa za američku administraciju to da shvatim..
Majklovo Plavo Oko
Aukcijska kuca iz Pariza stavlja na aukciju 12 nikada do sad objavljenih MJ portreta
Kralja je fotografisao Arno Bani
![]()
![]()
Izvor: http://www.pba-auctions-michaeljackson.com/home.php

Majklovo Plavo Oko
Aukcijska kuca iz Pariza stavlja na aukciju 12 nikada do sad objavljenih MJ portreta
Kralja je fotografisao Arno Bani
![]()
![]()
Izvor: http://www.pba-auctions-michaeljackson.com/home.php
vid'o sam ovo malopre na fejsu i hteo da objavim
a jesu li to te slike koje je neko spomenuo na prethodnim stranicama ?

![]()
Pozdrav Majklovci![]()

kad god gledam ovaj spot uvek se čudim šta mu je bilo nju da pozove....aj, izgleda lepo, ali veze nema sa pevanjem...njen glas se ne čuje pored njega.
hm....kad razmislim malo bolje, ni moj se ne bi čuo pored njega![]()
gde nju nadje. užasne su fotografije sa plavim okom...![]()