DD
Elita
- Poruka
- 19.267
Gledala sam to na E! sinoc... Tj. isecak... E, ova LaToya mi se nista ne svidja, tako mi deluje isfolirano.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledala sam to na E! sinoc... Tj. isecak... E, ova LaToya mi se nista ne svidja, tako mi deluje isfolirano.
Zna li se je li Michael ikako isao da ga poseti od 2004.?

Dajana rasplakala si me ovim klipom

Jako mi se place danas ceo danPise tu da je ovo prvi put da neko iz porodice Jackson poseti Bubblesa...![]()

E, ja sam Dejana!
Sorry... A vidite kako je porastao, tako je star... Majkl ga je obozavao, bas mi je bio sladak kad se pojavi sa njim.
ahahaha al ju je iskulirao![]()

Jako mi se place danas ceo dan
ja to zbog drti daaajaaana, ooouuu!
ista sam...
sutra necu da preslusham nijednu mj pesmu, nijednu
dovoljno ce me slomiti vesti, tribjuti, klipovi i fotke na fb-u

Sad je slusam....na ivici suza...sutra necu.....

Ja nisam sigurna da cu na bilo koji nacin obiljeziti sutrasnji dan...![]()
Vec sad sam smorena i radije bih prespavala sutrasnji dan nego cinila jos nesto dodatno sto bi me podsjetilo sta se zapravo desilo tog odvratnog datuma...Slusacu ga kao i svaki dan sto cinim...preskocicu balade,pogotovo Earth Song...ta pjesma mi je prva asocijacija na njegovu smrt...Sad je slusam....na ivici suza...sutra necu.....
Vama koji idete na skup zelim lijepo okupljanje (da ne kazem provod) i upoznavanje
Ne zaboravite da podijelite sa nama utiske,slike,snimke,sta bilo....![]()
Liberian girl je bila prva pesma koju sam čula pošto je umro..
Bar je rekao nesto pametno:

Michaelov poznati ljubimac, Bubbles, trenutno zivi u Center For Great Apes, Florida i moze se "usvojiti".
![]()
izvor: http://www.flashnews.com/news/wfn02100624fn7151.html

Dobro vece...
Je l' vreme i mesto ostaju isti, za sutra?
Iskreno, ne ide mi se nigde... Samo hocu da prespavam ceo sutrasnji dan, ako moze...