Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
e sad sam se zaebala :mrgreen:
u principu ne volim da vidim kad neko stavlja nesto na fazon svoju glavu na Majklovo telo ili bilo sta slicno. meni je to smesno kao sto si videla
ali ako je osoba lepa onda nasmejacu se al nece mi biti glupo.tako je u ovom slucaju a i u slucaju Baby Jane. :mrgreen:

izvini ako te je uvredila moja reakcija :zag:

aaaaaaaaaaaaaaaaa ko je ovo na slikama? :eek:
:rotf:

Alysse danas u pola 9 uvece mi polece avion...

Srecan put!!!

Alisice, ja sa ucenjem zavrsila!!! I prvog palim na more!
:cmok2:

-Kiss-from-Diana-michael-jackson-9544315-594-504.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaa ko je ovo na slikama? :eek:
:rotf:

Alysse danas u pola 9 uvece mi polece avion...

Srecan put :zag:

:heart:

Evo i moju porodicu ovde da castim... :zag:

4011752177_422802ebb4.jpg

http://2.***************/_Ae7e6-R2cV4/SwaWFbtAMLI/AAAAAAAAB20/RFUxf8ELUHA/s1600/MJ+Cakes+for+Jemma%27s+boyfriend.jpg

3791855560_3cb266e41b.jpg

i thriller kolacici...

1801169100_b370faaf3d.jpg

:D

Hvala za cascavanje , ulepsala si mi dan :zag::heart:

Srecan ti rodjendan :cmok2: ..."God bless you..." :zag:

Ima jos neko ko zeli da ti cestita :mrgreen:

Lazni glas Majkl Dzeksona

Majklov "piskav" glas bio je lazan, koristio ga je da bi ga publika vise volela.

Michael Jackson lazirao je svoj glas da bi 'delovao kao decak', potvrdjeno je.

MJ - govorio je dubokim, muzevnim glasom ali ga je menjao kako bi se vise dopao javnosti, kaze njegov biograf Ian Halperin.

Izvor: http://www.contactmusic.com/news.nsf/story/michael-jacksons-fake-voice_1148806

:zcepanje: :klap: obozavam ovakve nonsense

• Podržavam
Reactions: DD
Pa hvala vam . Kad vec ne moze uzivo volim da bar virtuelno mogu da vam ga priblizim, a verujem da je bar nekoliko sekundi osecaj caroban :heart:
888-1.gif

Verujem da bar na momenat osetite kako je biti u raju :mrgreen:

salim se malo ali sam i ozbiljna i jako mi je drago kada vidim da je tip kao Majkl popularan medju mladim zenskim svetom (jer to u realu ne mogu da vidim) i jer vas razumem :rumenko:

Lazni glas Majkl Dzeksona

Majklov "piskav" glas bio je lazan, koristio ga je da bi ga publika vise volela.

Michael Jackson lazirao je svoj glas da bi 'delovao kao decak', potvrdjeno je.

MJ - govorio je dubokim, muzevnim glasom ali ga je menjao kako bi se vise dopao javnosti, kaze njegov biograf Ian Halperin.

Izvor: http://www.contactmusic.com/news.nsf/story/michael-jacksons-fake-voice_1148806

:zcepanje: :klap: obozavam ovakve nonsense

...mislim da je ovo izjavila i njegova bivsa zena Liza.

A jel to onaj isti biograf koji mu je predvideo smrt i koji tvrdi da je homosekualac bio?

Pitam jer sam se prosle godine nacitala biografa koji su se potrudili da odmah nakon smrti objave navodne detalje i potrudila sam se da zaboravim ime doticnog jer sam svakojake skracene nebuloze kojima potkrepljuje dokaze procitala

...mislim da je ovo izjavila i njegova bivsa zena Liza.

A jel to onaj isti biograf koji mu je predvideo smrt i koji tvrdi da je homosekualac bio?

Pitam jer sam se prosle godine nacitala biografa koji su se potrudili da odmah nakon smrti objave navodne detalje i potrudila sam se da zaboravim ime doticnog jer sam svakojake skracene nebuloze kojima potkrepljuje dokaze procitala

To je taj smrad ... :roll:

Back