Koje
go.vno je taj Dzermejn ..... pa on je i lansirao pricu da je Majkl presao u islam samo da bi promovisao svoju veru i bar na neki nacin dokaze svetu da je bar neki njegov potez morao da sledi Majkl ..... To sam od samog pocetka znala iako su mnogi bili ubedjeni da je Majkl postao Musliman
Nemam naravno nista protiv islama , ali i ja sam sama vernik i nikada ne bih mogla poput skota kao sto je on da koristim
tudju smrt za samopromociju i da se zahvljujem samo jednom Bogu u Majklovo ime dok uzimam njegovu nagradu
Dzermejn = djubre , go.vno , smrad ...... sektas koji u svakoj recenici mora da ubaci Alaha, ali kako moze da to uradi ne samo rodjenom bratu nego coveku koji se borio za jedinstvo u svetu

.....
ma evo reci cu vam mrzim sve Dzeksonove , i slozicu se po prvi put sa onim monstrumom Dzozefom da itekako i Ketrin je kriva za Majklovu smrt ....znam nekome ovo zvuci surovo , ali da nije bilo dece odavno ga ne bi bilo .... dobro bila je tu i Elizabet da ga saslusa, razume, tesi ..... ali ne bi doktorcic imao toliku slobodu da je tu bila i porodica .... neko ce reci pa nije im davao da ga posete - pa naravno da nije jer porodican odnos se ne gradi preko noci
Ma pogledajte sta su stvorili od one dece

, pa to je uzas , to nema veze sa njegovim vaspitanjem .....
zasto Ketrin ne cuva tu decu ????
Podrzavam sto vise nemaju maske ali pun je internet njihovih samopostavljenih slika i klipova .... to je jasno ko dan da je to Dzermejnova skola , koristi i svoj decu (ovi verovatno ne idu ni u wc bez njih) , salje ih svuda sa njima i posle postavlja klipove .
A gde je tu Ketrin ? Ima smisla ono sto je rekao Dzozef a deca su tipican primer .
Ne mogu da krivim decu jer su deca i ne znaju koliko je lose to sto rade , zaboravili su brzo da su samo obicni ljudi kome je tata bio poznat . Mala Paris je tu najrazmazenija ,..... osim sto je sve zaboravila ona prosto zeli paznju na osnovu njenog tatice (tako netipicno za MJ koji niikad nije stekao slavu zahvaljujuci drugima ) .... ali ona ne zna
a neko je tako tera, uci da to valja
Dzeksonovi su jedna pohlepna stvorenja , cak i onaj trac da ce mala poceti da peva (sto je smesno iako verujem da im je to zelja) sve oni to plasiraju jer jedino sto njih pokrece je da im se svi klanjaju kako su talentovani , sada kad Majkla nema ajde da pokazemo svetu da nije jos gotovo , da ne moze nista bez Dzeksonovih
Uhh oduzila sam ga malo ali morala sam jer zaista su mi svi Dzeksonovi odvratni i godinu dana gledam kako onu jednu decu koriste za svoje pohlepe .
Uzasno je kad covek ne moze ni najrodjenijima da veruje kada im u testamentu poveri starateljstvo .....
Sta ti je zivot
..... kada postoje ljudi u svetu koji koliko te vole bi zivot dali za tebe a nisu ti nista niti su te ikada dodirnuli a dok oni koji su te stvorili zele da ti naude ....
...jos jedan paradoks
"Dzabe da te ceo svet voli , ali ako ti nedostaje iskrena ljubav najrodjenijih , onda ovo drugo moze da nadjaca svu ljubav ovoga sveta ...."