Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
t4521.gif

Poslednja izmena:
http://en.wikipedia.org/wiki/Will_You_Be_There

Jeste videli sta pise na str. o WYBT za This is it? :eek:

...Jackson would have performed the song for the "This Is It" concerts which never took place due to his sudden death. It was not featured in the film This Is It (although it appears briefly on the DVD/Blu Ray bonus features), but was confirmed to have been part of the concert, along with "Dirty Diana," "Dangerous," "Rock With You," "You Are Not Alone," "You Rock My World", "We Are The World" and "Heal The World" which were also not seen in the film. :(

20070106150404%21Will_You_be_There.jpg

PS Hocu ovu jaknu. :D

ovo je vec logicno... nisam ni ocekivao da bi iste pesme izvodio na svih 50 koncerta...

Odgovorio mi je Zeljko :zskace:
Kaze da ce se vratiti da se dogovori nesto sa Smoot Criminalom oko skupa 25 juna (ako budete pravili,na koji necu moci da idem :sad2:) a kad sam ga ja napala i rekla da smo ga se uzeleli i da smo ga zatrpali porukama na profilu rekao je da ce videti dal ce da se vrati.

Odgovorio mi je Zeljko :zskace:
Kaze da ce se vratiti da se dogovori nesto sa Smoot Criminalom oko skupa 25 juna (ako budete pravili,na koji necu moci da idem :sad2:) a kad sam ga ja napala i rekla da smo ga se uzeleli i da smo ga zatrpali porukama na profilu rekao je da ce videti dal ce da se vrati.

Necu ni ja. :sad2: Ali nema veze videcemo se mi svakako kad god ja dodjem u Beograd. :p

Ma, vratice se Zeljko ne moze on bez nas. :D

Back