MJfan
Domaćin
- Poruka
- 3.506
naidjoh na neke rare fotke
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste kupili Bravo????
Opet Majkl,stavili ga povodom 15 godina od snimanja Screama...![]()
kupila sam ja neki bravo zbog džastina, a tačno iza tog lista slashov intervju o majklu, pa sad ne mogu da seckam novine . . .

Skvide nadam se da je Borat iso rekao da mi se sklanjas sa ociju.
Aha,tacno sam znala da ces se "uhvatiti" za operacijeJasno je da pozadinu tih operacija i pretjerivanja u njima,mogu slobodno reci,cine kompleksi iz djetinjstva i cisti perfekcionizam!Perfekcionisti su mnogo slozen i komplikovan psiholoski profil ljudi koji uvijek teze ka tome da sve stvari budu obavljene savrseno i besprekorno a pritom su jos ubijedjeni u ispravnost svojih stavova i odluka...E pa Majkl je sigurno bio jedan od tih za koje je smisao bio u davanju maksimuma od sebe u svakom pogledu i "kompletiranju nekompletnog",koliko god se to nama posmatrajuci ovako sa strane cinilo potpuno van pameti...
Koliko ima pevaca koji su slavni, ako ne kao on, onda ipak svestki priznati, pa se ne perfekcionisu, zasto?.Jednom kada je otpoceo sa korektivnim zahvatima svaki sledeci put je zelio "jos malo" da koriguje,vremenom su i godine cinile svoje pa je i tu bitku trebalo voditi....Na kraju je sigurno i sam postao svjestan da je neke stvari mozda trebalo uraditi drugacije,ali ono sto je bilo ucinjeno bilo je....
Pa...Pazi sad,to nije razlog da se neko proglasi ludakom,jer takve osobe to svakako nisu,uostalom ko ti garantuje da je taj koji drugom postavlja takvu dijagnozu psihicki i mentalno zdrav?To je jako diskutabilno....Vjeruj mi ,veliki je broj ljudi koji imaju neki psihicki problem u vidu kompleksa koje malo koji covjek nema,depresije,anksoznosti,ili mozda neke opsesije,ali to ih ne cini ludacima sa nekom falinkom u glavi !Uostalom, zna se u kakvim ustanovama se nalazi taj profil licnosti...
Poznato je da su "takve" osobe zaista ljubazne, miroljubive...Majkl je bio savrseno normalan uzimajuci u obzir sve te torture i breme slave sa kojim se morao nositi.. Malo li je sto je i posle svega toga do zadnjeg dana zardzao onu ljubaznost,predanost i covjecnost koja se tako rijetko srece u danasnjem vremenu....
A to kako se "zenio",dobijao djecu, s kim je dijelio krevet,je diskutabilno jer to sto ga ti nisi vidio "na djelu" s nekom cicom ne znaci da se to nije desilo niti to sto su mediji i neki kvazi prijatelji iskonstruisali pricu da je gej znaci da je to i bio....Izvinjavam se na opseznom komentaru,morala sam...![]()
Šta je sada???
Došao sam lepo da pišem i doneo doprinos temi.
Zašto me vređaš???
ne idu zajedno...
i meni je brazil verzija bolja od prison...

Ti i pisanje bezne idu zajedno...
I nemoj biti patetican znamo se...![]()
Whatever, whatever, whatever...
Whatever haaapeeens, don't let go of my hands, whatever happens don't you let go of my hands.![]()

Došao sam lepo da pišem, a ti odmah napadaš.