Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
naidjoh na neke rare fotke

normal09.png

normal05l.png

normal07.png

2gsqx68.jpg

Poslednja izmena:
e pa znaš da imam to nemačko izdanje . . .
tj. nije bravo, ali neki novina-special o majklu, jedno dvajes postera giga mega ultra i tako . . .
a daće mi neka sestrina devojčica iz osnovne škole veliki džastinov poster, pa ću neki majklov morati da skinem . . .

Aha,tacno sam znala da ces se "uhvatiti" za operacije:roll: Jasno je da pozadinu tih operacija i pretjerivanja u njima,mogu slobodno reci,cine kompleksi iz djetinjstva i cisti perfekcionizam!Perfekcionisti su mnogo slozen i komplikovan psiholoski profil ljudi koji uvijek teze ka tome da sve stvari budu obavljene savrseno i besprekorno a pritom su jos ubijedjeni u ispravnost svojih stavova i odluka...E pa Majkl je sigurno bio jedan od tih za koje je smisao bio u davanju maksimuma od sebe u svakom pogledu i "kompletiranju nekompletnog",koliko god se to nama posmatrajuci ovako sa strane cinilo potpuno van pameti...

Mozda, ali meni nije jasno sta je to sto je zeleo da perfekcionira?
.Jednom kada je otpoceo sa korektivnim zahvatima svaki sledeci put je zelio "jos malo" da koriguje,vremenom su i godine cinile svoje pa je i tu bitku trebalo voditi....Na kraju je sigurno i sam postao svjestan da je neke stvari mozda trebalo uraditi drugacije,ali ono sto je bilo ucinjeno bilo je....
Koliko ima pevaca koji su slavni, ako ne kao on, onda ipak svestki priznati, pa se ne perfekcionisu, zasto?
Pazi sad,to nije razlog da se neko proglasi ludakom,jer takve osobe to svakako nisu,uostalom ko ti garantuje da je taj koji drugom postavlja takvu dijagnozu psihicki i mentalno zdrav?To je jako diskutabilno....Vjeruj mi ,veliki je broj ljudi koji imaju neki psihicki problem u vidu kompleksa koje malo koji covjek nema,depresije,anksoznosti,ili mozda neke opsesije,ali to ih ne cini ludacima sa nekom falinkom u glavi !Uostalom, zna se u kakvim ustanovama se nalazi taj profil licnosti...
Pa...
Majkl je bio savrseno normalan uzimajuci u obzir sve te torture i breme slave sa kojim se morao nositi.. Malo li je sto je i posle svega toga do zadnjeg dana zardzao onu ljubaznost,predanost i covjecnost koja se tako rijetko srece u danasnjem vremenu....
Poznato je da su "takve" osobe zaista ljubazne, miroljubive...
A to kako se "zenio",dobijao djecu, s kim je dijelio krevet,je diskutabilno jer to sto ga ti nisi vidio "na djelu" s nekom cicom ne znaci da se to nije desilo niti to sto su mediji i neki kvazi prijatelji iskonstruisali pricu da je gej znaci da je to i bio....Izvinjavam se na opseznom komentaru,morala sam...:rumenko:

Tacno je da nisam bio prisutan. U stvari ja sam ga zaista voleo,kao muzicara, i bas zato sto je bio izuzetan muzicar, meni je smetala njegova da kazem. narav.
Zao mi je sto pisem na ovoj temi ove moje stavove, vidim da ga svi vilite, ali...
Poz. i necu ga vise "kritikovati".

Back