tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma slobodno ti pricaj sa nama, ali ima li jos neka pesma da ti se svidja osim Beat it (a da nije toliko poznata) samo nju spominjes?![]()

Jos i ovo jutro nekakvo sumorno....
Mozda, ali meni nije jasno sta je to sto je zeleo da perfekcionira?
Koliko ima pevaca koji su slavni, ako ne kao on, onda ipak svestki priznati, pa se ne perfekcionisu, zasto?
Pa...
Poznato je da su "takve" osobe zaista ljubazne, miroljubive...
Tacno je da nisam bio prisutan. U stvari ja sam ga zaista voleo,kao muzicara, i bas zato sto je bio izuzetan muzicar, meni je smetala njegova da kazem. narav.
Zao mi je sto pisem na ovoj temi ove moje stavove, vidim da ga svi vilite, ali...
Poz. i necu ga vise "kritikovati".
Uopste se nismo razumjeli,no dobro ,necemo vise duziti na tu temu....nego,nije mi jasno sta si htjeo reci recenicom "Poznato je da su "takve" osobe zaista ljubazne, miroljubive..." ???Nadam se da nije ono sto mislim.....![]()
Jutros slusam "Nothing else matters" solo piano verziju ,naletim na ovu sliku i tako se rastuzim....Jos i ovo jutro nekakvo sumorno....
![]()
Iste oci imaju...

eeeeeeeeeeeeeeeeeee dje ste !
ucutali ste se nesto![]()
![]()

Jeste znali da je intro ustvari deo Betovenove 9. simfonije?
Da, isto tako intro za Little Susie je uzet od nekog kompozitora, ne znam sad tacno kog zaboravila sam.![]()
Jedna devojka iz mog odeljenja mi je rekla da je prva kaseta, koju je dobila, bila MJ kaseta... Ali ne seca se koji album...
Rekla mi je da ce mi mozda dati omot.Ne moze i kasetu, jer joj je to poklon od tate.
Inace, ona bas i ne voli MJ-a...
Nije fer... Hocu i ja kasetu...![]()
![]()
ne zasluzuje da je ima.
Salim se.eeeeeeeeeeeeeeeeeee dje ste !
ucutali ste se nesto![]()
![]()
zjoooooooooooo 

I'm here...
Slusam Blood on the dancefloor a pomalo i Sway treba mi za ples
Nema nikog danas...
I ne verujem da se Man jos nije vratio! Moracu da mu saljem poruku![]()