Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
mt5gki.jpg

Uvek je imao savršene giljke..:rumenko:

Mozda, ali meni nije jasno sta je to sto je zeleo da perfekcionira?
Koliko ima pevaca koji su slavni, ako ne kao on, onda ipak svestki priznati, pa se ne perfekcionisu, zasto?
Pa...
Poznato je da su "takve" osobe zaista ljubazne, miroljubive...

Tacno je da nisam bio prisutan. U stvari ja sam ga zaista voleo,kao muzicara, i bas zato sto je bio izuzetan muzicar, meni je smetala njegova da kazem. narav.
Zao mi je sto pisem na ovoj temi ove moje stavove, vidim da ga svi vilite, ali...
Poz. i necu ga vise "kritikovati".

Uopste se nismo razumjeli,no dobro ,necemo vise duziti na tu temu....nego,nije mi jasno sta si htjeo reci recenicom "Poznato je da su "takve" osobe zaista ljubazne, miroljubive..." ???Nadam se da nije ono sto mislim.....:confused:

Uopste se nismo razumjeli,no dobro ,necemo vise duziti na tu temu....nego,nije mi jasno sta si htjeo reci recenicom "Poznato je da su "takve" osobe zaista ljubazne, miroljubive..." ???Nadam se da nije ono sto mislim.....:confused:

Moguce. Makar sam tako cuo. Svi homoseksualci, pedofili, uopste "nastrano" sekslualno orijenitasane osobe su priajtne, ljubazne, miroljubive ....osobe. Nevezano za M.J.

Ima mesec dana da nisam pustio ovu pesmu. Pustio sam je sad i najezio se kao nenormalan. :heart:
Jel vi imate onu originalnu album verziju od 7:40 (sa introm) ili ovu kracu, sa remasterovanog izdanja od 5:52?
Ja imam obe. Ova duza mi je sa originalnog diska, a ova druga, pa sa neoriginalnog. :mrgreen:

Jeste znali da je intro ustvari deo Betovenove 9. simfonije?
Ovo peva hor:

German original
Ihr stürzt nieder, Millionen?
Ahnest du den Schöpfer, Welt?
Such' ihn über'm Sternenzelt!
Über Sternen muss er wohnen.

English translation
Do you bow down, millions?
Do you sense the Creator, world?
Seek Him beyond the starry canopy!
Beyond the stars must He dwell.

Nije mi jasno sto je intro kasnije izbacen.
I intro za Black or White je izbacen.

Poslednja izmena:
http://en.wikipedia.org/wiki/Will_You_Be_There

Jeste videli sta pise na str. o WYBT za This is it? :eek:

...Jackson would have performed the song for the "This Is It" concerts which never took place due to his sudden death. It was not featured in the film This Is It (although it appears briefly on the DVD/Blu Ray bonus features), but was confirmed to have been part of the concert, along with "Dirty Diana," "Dangerous," "Rock With You," "You Are Not Alone," "You Rock My World", "We Are The World" and "Heal The World" which were also not seen in the film. :(

20070106150404%21Will_You_be_There.jpg

PS Hocu ovu jaknu. :D

Jedna devojka iz mog odeljenja mi je rekla da je prva kaseta, koju je dobila, bila MJ kaseta... Ali ne seca se koji album...
Rekla mi je da ce mi mozda dati omot. :D Ne moze i kasetu, jer joj je to poklon od tate.
Inace, ona bas i ne voli MJ-a...
Nije fer... Hocu i ja kasetu... :( :mrgreen:

Back