tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
Soon,soon
@MITM
U Spaniji je..nemoj da pricam 2 puta!!!
![]()
Ubicu te.

Salim se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Soon,soon
@MITM
![]()

Soon,soon
@MITM
![]()

Na Invincibleu nekako ima dosta elektronike.tako da npr. prve 3 pjesme uopste ne razlikujem nekako su mi sve iste..Ali negdje druga polovina albuma je fenomenjeste malo da kazem dosadan jer je sav u fazonu 70' sto nije slucaj na drugim albumima gde imas mesavinu popa, rocka, funka, repa itd
Zato je i Invincible zapostavljen jer je sav radjen na isti fazon-jednolicni pop zvuk "savremene" proizvodnje![]()
..

Kejti nam se jos nije javila na ovoj novoj temi![]()

Na Invincibleu nekako ima dosta elektronike.tako da npr. prve 3 pjesme uopste ne razlikujem nekako su mi sve iste..Ali negdje druga polovina albuma je fenomen..
Zavrsio sam sa skidanjem Ghosts sada krecem sa skidanjem cele videografije
Hvala onome ko mi je neki dan dao link ... cini mi se da je Moonwalker92 ?![]()
Ja nisam..Stitim autorska pravaZavrsio sam sa skidanjem Ghosts sada krecem sa skidanjem cele videografije
Hvala onome ko mi je neki dan dao link ... cini mi se da je Moonwalker92 ?![]()

Dobro nema veze ja samo kazem. Msm komada ne ide.
Oni su njegova decica.
![]()

Nije se on nikad nikome prilagodjavao.Uvijek je bio isped svog vremena!!pa da ... mnogo je tog novokomponovanog popa ubacio ...
mislim da je pokusao da se priblizi novim zahtevima trzista
AAAAAAAAAAAAAA nisam ja to rekla za njegovu pravu decu, nego za imaginarnu!!!!!!! Jb* izgleda da stvarno pricam kineski... Gospode, ja volim njegovu decu vise od mame i tate... najozbiljnije... Citaj kao sto je napisano... prestanite da izvlacite reci iz konteksta...![]()
![]()
![]()

Kao prvo VI NISTE NORMALNI!
Nije me bilo 4 dana a vi ispisali 600 poruka!
Jedva sam ih procitao, a da ih prokomentarisem ne mogu.
Reci cu samo da sam Majkla voleo kao brata i da moj zivot od proslog juna nije isti.

Kao prvo VI NISTE NORMALNI!
Nije me bilo 4 dana a vi ispisali 600 poruka!
Jedva sam ih procitao, a da ih prokomentarisem ne mogu.
Reci cu samo da sam Majkla voleo kao brata i da moj zivot od proslog juna nije isti.

Uh,iscrpiji ste me nocas..Vidimo se za par mjeseci sa sorprise
Pozzz svima![]()

).Nije se on nikad nikome prilagodjavao.Uvijek je bio isped svog vremena!!
Justin je npr. onaj njegov "Future/Sex love sound" radio po uzoru na Invincible,a to je bilo 2006..I jos bezbroj njegovih kolega..

Ko to hejtuje Invincible? Sram vas bilo! Cekate novi album a ne slusate ove koje vec imate.
Justina, Akona, Ushera i ostale koji imitiraju Majklov falsetto, ne podnosim.![]()
Ko to hejtuje Invincible? Sram vas bilo! Cekate novi album a ne slusate ove koje vec imate.
Justina, Akona, Ushera i ostale koji imitiraju Majklov falsetto, ne podnosim.![]()
Pogotovo Justin, on ubedljivo ima najodvratniji falsetto, dodje mi da skocim kroz prozor kad ga cujem.