Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Znači, ODAKLE OVOLIKE ISPISANE STRANICE ????:eek:

Pa, vi niste definitivno noooormalni...:zcepanje: Nisam mogla da se snadjem koja je ovo tema nego sam otišla na prvu stranu da vidim da nisam slučajno promašila temu..:rotf:

Zbunila me i anketa:lol:

I odmah da vam kažem ja sam neopredeljena po tom pitanju.Svaki mi je na svoj način dobar.

Poslednja izmena:
Ko Majkl ...?
Pa on ne zna da radi nista osim da mesa dupetom, ne bi se taj prljao u zivotu. :lol:
I ja to mislim. A i ne ide umetničke ruke da prlja.
Ja njega ne mogu da zamislim ni sijalicu da menja. xD
A vala i nema potrebe, samo bi mu još to falilo.

Ako je bio gej,ne bi me cudilo da bi bio sa tim prasetom,s obzirom kakava mu je bila bivsa zena:mrgreen::mrgreen:
Ako je to bio(a 10000% nije) svo moje divljenje prema njemu i sve to bi palo u vodu...
Stvarno? :neutral:
Meni je to apsolutno nebitno.... Smatrala bih to velikom greotom i gubitkom za ženski rod ali šta sad.
Nikako ga ne bih smatrala manje umetnikom, čovekom ili šta god.
A da si znao od početka da je gej (a ne saznao naknadno), da li bi ga onda slušao?
Isto ne? Ne bi mu ni dao šansu? :D

Meni je to apsolutno nebitno.... Smatrala bih to velikom greotom i gubitkom za ženski rod ali šta sad.
A da si znao od početka da je gej (a ne saznao naknadno), da li bi ga onda slušao?
Cak bi mi bilo gadno da ga slusam:telefon:O fanovanju tek ni rijeci..Isto bi se to desilo da je npr. pedofil..bio bih u stanju da bacim svaki njegov CD(iskreno!)

I meni je to skroz nebitno, to nista ne menja kakav je covek, muzicar, ne bih ga uopste drugacije gledala. Mislim,ono jeste steta, ali dobro sta sad. :lol:

Cak bi mi bilo gadno da ga slusam:telefon:O fanovanju tek ni rijeci..Isto bi se to desilo da je npr. pedofil..bio bih u stanju da bacim svaki njegov CD(iskreno!)

sada nema sanse da bih mogao da prestanem da budem fan ... cak i kada bi to za pedofiliju bilo istinito :)

da sam to saznao pre nego sto sam postao fan verovatno ne bih ni postao fan ali sada
? no way !!!

Mozda i jeste u tome fazon sto vecina ljudi u nasoj okolini misli da je bio pedofil pa nece da gaslusaju zbog toga :)

Negde sam na netu videla da ga je navodno Bashir pitao da li je gej. Onda je Majkl rekao da će mu odgovoriti ali ako se ugase kamere.
Ugasili su kamere i on je rekao - Ne, nisam, ali mnogi moji fanovi jesu tog opredeljanja i ako oni žele da veruju da sam ja gej, zašto da im rušim iluzije?
Tako nešto, što je Bashir kasnije komentarisao kao - Eto, šta mislite zašto je M. J. tražio da se ugase kamere kada sam ga pitao da li je gej?
Aludirajući da nije hteo javno da prizna da jeste. To je navadno isečeno iz Living with Michael Jackson.
Pitanje je da li sam ja ovo na netu videla ili je posle ubačeno u onaj The footage you were never meant to see, ne mogu sad se setim. Je l' vam zvuči poznato ili jok? :p

Mozda vi to zene drugacije gledate..Ali nama muskarcima da ***** bude uzor,daleko bilo pppp:dash:

Sto bi neki rekli tipicni "balkanizam" :)
Meni to nije vazno ako je dobra osoba ... a da li je on derpe ili alfa muzjak svejedno mi :lol:

Ali mi je nelogicno da ti je on super da ga obozavas onda saznas da je bio derpe i u roku od sat vremena bacis sve njegove cd-ove i zaboravis da si ikada bio njegov fan ...

Negde sam na netu videla da ga je navodno Bashir pitao da li je gej. Onda je Majkl rekao da će mu odgovoriti ali ako se ugase kamere.
Ugasili su kamere i on je rekao - Ne, nisam, ali mnogi moji fanovi jesu tog opredeljanja i ako oni žele da veruju da sam ja gej, zašto da im rušim iluzije?
Tako nešto, što je Bashir kasnije komentarisao kao - Eto, šta mislite zašto je M. J. tražio da se ugase kamere kada sam ga pitao da li je gej?
Aludirajući da nije hteo javno da prizna da jeste. To je navadno isečeno iz Living with Michael Jackson.
Pitanje je da li sam ja ovo na netu videla ili je posle ubačeno u onaj The footage you were never meant to see, ne mogu sad se setim. Je l' vam zvuči poznato ili jok? :p
Nije to rekao Bashiru,vec novinaru Steven Ivory jos sedamdesetih,kada je kruzio trac da je MJ u gej vezi sa Denise Worrelom..Mj je cak jedan put bio u gej baru sa jednim prijateljem(posto ranije nije isao) i kada vidio dvojicu kako se ljube rekao je kako mu je dosta i automatski su se pokupili..To je bilo negdje tokom snimanja Thrillera..Cak je jednom geju rekao da bi trebao da procita Bibliju..

Ne razumem to da bi neko prestao da bude fan ako bi saznao da je Majkl drugog opredeljenja. Ja NIKAD necu prestati da ga volim. Cak i da je to bila istina NIKAD ne bih prestala da budem fan. Prevelika je to ljubav koju ja osecam da bi zbog toga sve bacila u vodu.

Drugo... Debi je divna osoba,jedina koja nije isla da ga pljuje po medijima posle razvoda. Ko ona moronka Lisa Marie. Nisu se voleli kao supruznici ali bitno je da je Majkl bio srecan kad je dobio decu. Tako da stvarno nema smisla pricati lose o Debi. Ona je super zena.:)

cula sam ja za to... ali je to kao bilo pitanje u nekom intervjuu kad je imao 15-16 god, posto je bio povucen dok su njegova braca ludovala, nije vidjan sa devojkama i sl... to je rekao taj novinar koji ga je to pitao u onoj true Hollywood story of Michael Jackson... ne znam koliko je to tacno... sve uzimajte sa rezervom... ta emisija ide na onom E! kanalu...

Sto bi neki rekli tipicni "balkanizam" :)
Meni to nije vazno ako je dobra osoba ... a da li je on derpe ili alfa muzjak svejedno mi :lol:
Kako ti moze biti svejedno??:lol:
Ali mi je nelogicno da ti je on super da ga obozavas onda saznas da je bio derpe i u roku od sat vremena bacis sve njegove cd-ove i zaboravis da si ikada bio njegov fan ...
Pa ja u to ne vjerujem,jer znam kakav je MJ bio..

Mozda vi to zene drugacije gledate..Ali nama muskarcima da ***** bude uzor,daleko bilo pppp:dash:
OK, to za pedofiliju je skroz druga stvar. Ko god da je u pitanju.
Pa ne mora da bude uzor, okreneš se samo muzici. Jedino što bi pesme dobile drugačiju konotaciju.
Slušajući npr. Eltona Johna, Georgea Michaela, ja ne mogu da verujem da onakve divote od pesama nisu namenjene ženi (sa izuzecima).
Ali to ne umanjuje njihovu vrednost..
Kontam te ali se ne slažem. Pa znaš i sam na kolikom bi bio gubitku. ;)

Ne razumem to da bi neko prestao da bude fan ako bi saznao da je Majkl drugog opredeljenja. Ja NIKAD necu prestati da ga volim. Cak i da je to bila istina NIKAD ne bih prestala da budem fan. Prevelika je to ljubav koju ja osecam da bi zbog toga sve bacila u vodu.

Drugo... Debi je divna osoba,jedina koja nije isla da ga pljuje po medijima posle razvoda. Ko ona moronka Lisa Marie. Nisu se voleli kao supruznici ali bitno je da je Majkl bio srecan kad je dobio decu. Tako da stvarno nema smisla pricati lose o Debi. Ona je super zena.:)

niko i nije rekao nista lose o njoj...

Pa ne dolazimo mi ovde svaki dan da bi samo naucili nesto (cak ni u skolu ne idem svaki dan da bih naucio nesto novo nego i da se malo relaxiram sa drustvom) ... tako isto i ovde ...

nekada iznesemo neke nove podatke (mada su svi vise manje stari :lol:) ali ja licno a verujem i ostali dolaze na ovu temu radi zabave, druzenja, "ubijanja" dosade etc.

Aaaaa vidim ja sta je tebi trn u oku ... sto imam vise postova od tebe ... pa kako sam glup nisam odmah skontao ... tek kada nam je neko pokazao onu listu koliko je ko pisao ti si onda prokomentarisao da ja imam viska komentare c c c c sram te bilo ljubomorko :plez:

OMG koja si ti beba! :p Boli me ..... koliko poruka imam, bitno je šta se kaže njima a ne koliko ih je. ;)

e a u oznake je morao da ubaci i svoj nick :roll:
pa mogao si i nase nickove da upises c c c :P

Nije moj nick nego jedan album od jednog pevača koji se zove Majkl Džekson. To mu je najpoznatiji album. :bye:
Mislim da ne treba da trpamo oznake. Ove 3 su dovoljne. Kad se pretrpa ne liči ni na šta.
Njega i samo ime definiše. :D

King Of Music. :per:
Videćemo da li će to nekome da bode oči!
To sto je on otvorio temu, ne znaci da je njegova... :rtfm:
Nasa je, on je "potrcao" i otvorio je, ali mogao je bilo ko!:rtfm:
Uzgred, bila sam oko 3 na temi, a sad citam 4 strane, toliko ste ispisali bez mene :(
:D
A anketa mi se ne svidja, pa kako samo za jedan da glasam!?!??! :D

Normalno da nije "moja". :roll:
Ja sam prefekcionista, mislim na sve.
Bilo mi je bolje da piše Michal Jackson - Thriller nego Michael Jackson - +SpookyGirl+ (da je otvorila ta moderatorka npr. :rotf:)

Za temu imaš višestruki izbor. Ova anketa je i na Majklovom zvaničnom sajtu, zato sam je stavio. ;)

Ocemo li poceti sa sa dnevnim komentarisanjem albuma(kao ranije),pocevsi sa Off The Wall-om,ne moramo samo "lajkovati" neke pjesme nego i iznositi neke novosti o njima,kritike,anegdote u vezi snimanja,price itd..??

Što se mene tiče može! To je najbolja anti-spam zaštita! :mrgreen:

*** zlato je zlato... iako ponekad steti ocima zenama je neophodno... :zcepanje:
ja znam onu chupa chup story sa snimanja ITC-a ali to vrvt svi znaju... :roll: e Naomi, Naomi... :zper:

:per:
O Boze, sto se nijesam rodio negdje tamo sedamdesetih :(

E koliko sam to ja puta rekao... :)

OMG koja si ti beba! :p Boli me ..... koliko poruka imam, bitno je šta se kaže njima a ne koliko ih je. ;)

Nije moj nick nego jedan album od jednog pevača koji se zove Majkl Džekson. To mu je najpoznatiji album. :bye:
Mislim da ne treba da trpamo oznake. Ove 3 su dovoljne. Kad se pretrpa ne liči ni na šta.
Njega i samo ime definiše. :D

King Of Music. :per:
Videćemo da li će to nekome da bode oči!

Pa ti si sam spomenuo broj poruka a ne ja :cool:

Znam da si stavio kao naziv albuma a ne tvoj nick sto si paljevina ? :P

Back