Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Akona apsolutno cenim i postujem... Covek je uvek branio MJ-a kad su ga u medijima napadali i uvek ga je gotivio... Respect za njega... Zasluzio je moje postovanje...

Sto se tice Invincible-a vec sam rekla i ponovicu opet da mi spada u top 3... def jedan od omiljenih albuma...

ja ne znam na sta si ti mislila ali ja stvarno i dalje ne kontam kakve lutke :)

E, to za lutku, to se tako kaze.... Kad se neko nalozi pa pise sve i svasta, kazes mu da ga uhvatile lutke... Ili odlepio neko, prica gluposti, pa ne kazes uhvatila ga zuta minuta, nego lutke... To ti je isto...
Opet sam naterala mamu da mi prica kako je bilo na koncertu. Jadna zena. Udavila sam je. Ovo je 50 put da je pitam da mi prica jedno te isto.

Al mnogo mi znaci kad mi ona to prica.:heart:
Uspavanka... Moja mama bratu pricala Snezanu, a tebi mama Majkla.... :D

znam... pa ja sam pedijatrijska sestra i uciteljica (strasno zar ne :zcepanje:) samo mrzim da ponavljam isto 100 puta...

Ja sam uciteljica... Bas razmisljam ove moje prvacice na praksi da naucim pravoj muzici...

:cao:
Celoj familiji!!!

Sto se gaynessa tice - skoro svi najbolji pevaci su gay: George Michael, Freddy Mercury, Elton John (neko rece da je bisex, nije, gay je i udat je :p).
Ricky Martin, Mika, cini mi se itd.
Imam dobrog druga gaya. Gays are adorable! :D
Ja nisam gay btw. XD
Majkl i da je gay bilo bi mi apsolutno svejedno.

MIKA?!?!?! E ovo je prevrsilo svaku meru.... Meni je on bas bio meden, nisam sanjala da ga zeMske ne zanimaju... I za Rikija sam skoro saznala...
A Dzordza Majkla nikad ne prezalim!!!

I da zavrsim tu temu : Majkl nije bio gej!!! Ja verujem da nije!!! (mada isto bih ga obozavala, pa volim i Dzordz Majkla, a on je 100 godina gej...)

Video sam da ste pricali za decu i za gay stuff...
Michael je u jednom interviju rekao da bi zeleo da usvoji sa svakog kontinenta po 2 deteta(decaka i devojcicu).... steta sto nije... Mada ko bi ih sad cuvao?
A za ovo drugo, vec smo pricali na staroj temi o tome, i meni je svejedno da li je Michael bio gay ili sta vec... On ce za mene uvek biti najznacajnija licnost u ne samo muzickoj istoriji nego u istoriji covecanstva... aj laq noc i probajte sutra da ne spomenete gold pants...:bye:

Video sam da ste pricali za decu i za gay stuff...
Michael je u jednom interviju rekao da bi zeleo da usvoji sa svakog kontinenta po 2 deteta(decaka i devojcicu).... steta sto nije... Mada ko bi ih sad cuvao?
A za ovo drugo, vec smo pricali na staroj temi o tome, i meni je svejedno da li je Michael bio gay ili sta vec... On ce za mene uvek biti najznacajnija licnost u ne samo muzickoj istoriji nego u istoriji covecanstva... aj laq noc i probajte sutra da ne spomenete gold pants...:bye:

Š'o, si ljubomoran? :zplez: :D
Ma, mi se to zezamo...Kad bi bilo koji zgodniji muškarac obukao takve gold pants bio bi skoro jednako zgodan kao on..:cool:
e,sad, što ne bi znao ovako da baca noge, to je druga priča...

kakav gay.... gluposti, ko da ga mediji ne bi navatali ooodavno

Ja sam uciteljica... Bas razmisljam ove moje prvacice na praksi da naucim pravoj muzici...

:cao:
Celoj familiji!!!

ja cu maximalno iskoristiti ovu praxu... sutra drzim casove ceo dan u 3 razredu... i imamo po rasporedu 2 casa likovnog... tada obicno slusaju abbu ili nesto sl... a ja rezem Majkla i ima da ga slusamo oba casa... Onda ce oni da pitaju ko je to a ja cu da im objasnim... ma to je zivotna skola... najvaznije... za Majkla sigurno ne mogu da cuju kod kuce... tako da vam prenosim reakcije sutra...

ja cu maximalno iskoristiti ovu praxu... sutra drzim casove ceo dan u 3 razredu... i imamo po rasporedu 2 casa likovnog... tada obicno slusaju abbu ili nesto sl... a ja rezem Majkla i ima da ga slusamo oba casa... Onda ce oni da pitaju ko je to a ja cu da im objasnim... ma to je zivotna skola... najvaznije... za Majkla sigurno ne mogu da cuju kod kuce... tako da vam prenosim reakcije sutra...

Secam se kad sam ja u osnovnoj imala likovno i onda sam obavezno trazila da mi pustaju Majkla. Donesem CD ovi u odeljenju se smore a meni super.

Seko sad i ja moram sobu da sredjujem pa sam pustila Who is it pa cu lepo uz Majkla da uzivam spremajuci sobu. A nasta lici ko da je pala atomska bomba.

Aaaaaa jel neko cuo ovo.:eek:
Sad mi Jacksonka poslala poruku. U Pressu pise da je Majkl nadjen go u krevetu valjda posle ili pre 25 juna nisam skapirala sa nekim doktorom. I da su oni bili u vezi da je doktor uzasno potresen i da je POTVRDJENO DA JE MAJKL BIO GEJ.:eek::eek::eek:
:besna::besna::besna: KO JE MOGAO TO DA IZMISLI

Ja neverujem u to.:besna:

Aaaaaa jel neko cuo ovo.:eek:
Sad mi Jacksonka poslala poruku. U Pressu pise da je Majkl nadjen go u krevetu valjda posle ili pre 25 juna nisam skapirala sa nekim doktorom. I da su oni bili u vezi da je doktor uzasno potresen i da je POTVRDJENO DA JE MAJKL BIO GEJ.:eek::eek::eek:
:besna::besna::besna: KO JE MOGAO TO DA IZMISLI

Ja neverujem u to.:besna:

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... Samo cu da se nasmejem... Boze kakve gluposti sve moze da smisli ljudski um... Zato ja ne citam nikakve novine... Ma vazi da bi neko mogao da mu "upadne" u sobu dok vodi ljubav sa bilo kim... Pa valjda je on covek obezbedjivao svoju privatnost... Ni obicnoj osobi ne upada kako ko stigne u sobu a kamoli njemu koji ima visoko obezbedjenji, telohranitelje i kojekakva cuda... :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
koji mentoli... al je najcrnje sto ce ljudi stvarno da poveruju u to... samo mu jos to fali :sad2: :besna:

E daj sve to rade posle 25 juna. Volela bih da prestanu da njegovo ime uzimaju u usta vise al nema sansi dugo ce o njemu pricati.

Ma tek ce sad pricati svakakve uzasne gadosti o njemu zato sto ne moze da se brani ni da demantuje te gluposti... :sad2:
Sramota bre, pustite coveka da pociva u miru... Pljuvali su ga i razvlacili njegovo ime po kaljuzi dok je bio ziv, mogu bar sada da mu odaju pocast tako sto ce ga ostaviti na miru... Prokletnici, samo na njemu da zarade... :sad2: :sad2: :sad2:

picture.php

Ma mogu da mu se sagnu svi... Te pare im nece kupiti srecu... Sve ce to da plate jednog dana... :sad2: :sad2: :sad2:
Njega vise , nazalost, nema i sa time treba da se svakodnevno nose njegova deca i svi mi ... :rida:

Back