Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
jeste malo da kazem dosadan jer je sav u fazonu 70' sto nije slucaj na drugim albumima gde imas mesavinu popa, rocka, funka, repa itd :)

Zato je i Invincible zapostavljen jer je sav radjen na isti fazon-jednolicni pop zvuk "savremene" proizvodnje :)
Na Invincibleu nekako ima dosta elektronike.tako da npr. prve 3 pjesme uopste ne razlikujem nekako su mi sve iste..Ali negdje druga polovina albuma je fenomen:)..

Obozavam OTW... po meni je totalno sexy album... valjda zbog tog soula... ne znam i reci i njegov glas... extra... znala sam za to da je bio najuspesniji... ali Majkl, perfekcionista, nije bio zadovoljan uspehom... Rekao je da ce da snimi album koji ce biti najuspesniji ikada i svi su bili u fazonu - ma vazi, kako god ti kazes... I onda je izasao Thriller i sve ostalo je istorija... :heart: :heart: :heart: :klap: :klap: :klap:

Dobro nema veze ja samo kazem. Msm komada ne ide.:lol:
Oni su njegova decica.

131079733-1.jpg

AAAAAAAAAAAAAA nisam ja to rekla za njegovu pravu decu, nego za imaginarnu!!!!!!! Jb* izgleda da stvarno pricam kineski... Gospode, ja volim njegovu decu vise od mame i tate... najozbiljnije... Citaj kao sto je napisano... prestanite da izvlacite reci iz konteksta... :besna: :besna: :besna:

AAAAAAAAAAAAAA nisam ja to rekla za njegovu pravu decu, nego za imaginarnu!!!!!!! Jb* izgleda da stvarno pricam kineski... Gospode, ja volim njegovu decu vise od mame i tate... najozbiljnije... Citaj kao sto je napisano... prestanite da izvlacite reci iz konteksta... :besna: :besna: :besna:

O Boze nisam te razumela. Nemoras odma da divljas. Moze to i polako da se kaze.
P.S Ja nikad nista ne izvlacim iz konteksta nadam se da je to sad jasno. I citam kako je napisano sledeci put reci ''Komadi su njegova imaginarna deca''. A opet komadi za decu u bilo kom obliku ruzno je.

Kao prvo VI NISTE NORMALNI!
Nije me bilo 4 dana a vi ispisali 600 poruka!
Jedva sam ih procitao, a da ih prokomentarisem ne mogu.
Reci cu samo da sam Majkla voleo kao brata i da moj zivot od proslog juna nije isti.

apsolutno se slazem... Majkl je moja prva ljubav... taj prokleti 25. je najgori dan u mom zivotu... od tada nista nije isto... ceo dan sam poricala i govorila sebi, nemoguce da je to tacno, to je samo necija glupa sala... nisam smela da upalim tv... a kada me je konacno pogodilo... mislila sam da cu umreti od bola... ceo moj svet se srusio... bila sam 3 meseca u onoj najgoroj depresiji, po ceo dan i celu noc sam plakala zatvorena u sobi i molila boga da ga vrati, da uzme mene umesto njega... on treba celom svetu a za mnom niko nece ni da zaplace... strasno... jeza me prolazi... ne zelim da se prisecam... definitivno najgori period mog zivota... :sad2: :sad2: :sad2:

Nije se on nikad nikome prilagodjavao.Uvijek je bio isped svog vremena!!
Justin je npr. onaj njegov "Future/Sex love sound" radio po uzoru na Invincible,a to je bilo 2006..I jos bezbroj njegovih kolega..

Ko to hejtuje Invincible? Sram vas bilo! Cekate novi album a ne slusate ove koje vec imate.

Justina, Akona, Ushera i ostale koji imitiraju Majklov falsetto, ne podnosim. :cool:

Back