Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sad sam po milioniti put slusala mamu.
OPET mi je pricala o koncertu u Minhenu.:eek:

Al ona nije normalna. Na ulazu se delili posteri sa potpisom i ona NIJE UZELA i jos je kartu bacila umesto da je sacuvala kao uspomenu.:dash::dash::dash:

langsam...:p

picture.php

Kako ti moze biti svejedno??:lol:
Pa ja u to ne vjerujem,jer znam kakav je MJ bio..

A sto mi ne bi bilo svejedno :lol:

Kada bi saznao da ti je najbolji drug ***** da li bi se i dalje druzio sa njim ?
Pretpostavljam da ne bi jer bi se bojao da te ne smuva :lol:

Ali da ti je najbolji frend prijateljica a ne prijatelj da li bi ona trebala da se boji tebe da je ne smuvas :lol:

Msm da to nema veze kog je sexualnog opredeljenja ako on stvara podjednako kvalitetno i sa istom kolicinom harizme kao i neko ko nije ***** ...

Recimo Elton John jedan od boljih muzicara, i njegovu muziku stvarno volim a covek je bisexualac (koliko ja znam)

Ja ko da sam pala s Marsa...veze nema o čemu pričate.. :dontunderstand:

Kakvi sad pe.deri, kakvo venčanje u Australiji, s kim :eek: Čije 13-to dece?

hhaha :)

ma raspravljamo da li bi na nas uticalo kada bi smo saznali da je majkl bio derpe :)

veencanje sa Debi :) ocekujem da mi Moonwalker92 isprica detalje o vencanju jer su se valjda znacli 25 godina a ja sam mislio da ju je upoznao u Australiji na turneji

Ma nicije 13 dece nego kao da je trazio zenu da mu rodi decu :lol: pa kao hteo 13 dece :)

alo bre... jel ja pricam kineski... cula sam da je Majkl zeleo da ima 13oro dece sa pravom zenom... a ne da je trazio zenu koja ce da mu rodi 13 komada :D... znate ono savrsena ljubav i to... mastanja o porodici i buducnosti... necemo da se igramo gluvih telefona...

Pustite traceve,i njegov zivot(koji je bio i suvise komplikovan),vratimo se onome najbitnijem:

OFF THE WALL

michaeljacksonoffthewalrb6.png

Off The wall prvi Michael Jacksonov solo album u izdanju Epic Recordsa(tadasnjeg CBS Rec.) izdat je 1979.Kao producent potpisao se cuveni Quincy Jones,a na albumu su radili i neki od velikana muzike uopste kao sto su Stewie Wonder i Paul McCartney(Girlfriend).Album je postigao ogroman uspjeh,a kao najveci hit izdvojen je Dont Stop Till You get Enough.Sniman je u Westlake Recording Studios u Los Angelesu izmedju decembra 1978 i juna 1979,a konacno je objavljen 10.08. iste god..kriticari su ocijenili album kao kompilaciju disko-popa,funka,soula,soft rocka,dzeza i pop balada.Osvojio je jednog Gremija i prodat je u preko 30 miliona primjeraka,a ono sto ljudi zaboravljaju a sto je najbitniji je to da je Off The wall prije Thrillera bio najuspjesniji album jednog crnog umjetnika.I tako da ne duzimo,to je sve istorija...
Tracklist:
1. "Don't Stop 'til You Get Enough" Michael Jackson 6:05
2. "Rock with You" Rod Temperton 3:40
3. "Workin' Day and Night" Michael Jackson 5:14
4. "Get On the Floor" Michael Jackson, Louis Johnson 4:39
5. "Off the Wall" Rod Temperton 4:05
6. "Girlfriend" Paul McCartney 3:05
7. "She's Out of My Life" Tom Bahler 3:37
8. "I Can't Help It" Susaye Greene, Stevie Wonder 4:29
9. "It's the Falling in Love" (with Patti Austin) David Foster, Carole Bayer Sager 3:48
10. "Burn This Disco Out" Rod Temperton 3:41

Vase kritike za svaku pjesmu..

Poslednja izmena:
alo bre... jel ja pricam kineski... cula sam da je Majkl zeleo da ima 13oro dece sa pravom zenom... a ne da je trazio zenu koja ce da mu rodi 13 komada :D... znate ono savrsena ljubav i to... mastanja o porodici i buducnosti... necemo da se igramo gluvih telefona...

Razumela sam te. Za ostale ne znam mislim da su i oni.
Samo pls nemoj to ''komada'' bolje reci dece.

Sto se mene tice :Rock with you" mi me mnogo bolja pesma od "Don't Stop Till you get enough"

Svidjaju mi se sve pesme i mislim da je isuviose podcenjen kao album ...

ovo da je bio najuspesniji pre Thrillera nisam znao :)

P.S. spomenuo sam da je RWY bolji od DSTYGE zbog toga sto je ovaj drugi izdvojen kao najveci hit ali mi je ova prva mnogo bolja ;) basr za mene :)

jao pre nekoliko minuta ja gledam na RTS2 neku emisiju mreza, i zavrsava se ono sto me zanimalo i pocinje prilog za neke nagrade za knjizevnost i ono billie jean prvih nekoliko sekundi pesme
nadam se da to nije bila halucinacija :lol:

U jednom selu u Spaniji,a ona bijela rusevina je u stvari crkva..
Ono za Debi i Michaela je predugacka prica..Naci ces je u ovom jednom mom iznenadjenju uskoro..:mrgreen::mrgreen:

U Spaniji ? Pa bio mu je blizi Mexico s ozbzirom da je predeo mnogo slicniji Mexicu :)
Ma znam da je crkva nEsam so stupid :lol:

Nego malo mi neobicno da se tako eroCke scene snimaju u svetilistu :think:

Ok, ocekujemo iznenadjenje :)

Sto se mene tice :Rock with you" mi me mnogo bolja pesma od "Don't Stop Till you get enough"

Svidjaju mi se sve pesme i mislim da je isuviose podcenjen kao album ...

ovo da je bio najuspesniji pre Thrillera nisam znao :)

P.S. spomenuo sam da je RWY bolji od DSTYGE zbog toga sto je ovaj drugi izdvojen kao najveci hit ali mi je ova prva mnogo bolja ;) basr za mene :)
Pa sad znas:mrgreen:
I meni je "rock with You" bolja..
Ne brini Off the Wall nije nimalo podcijenjen;)
Jedino sto je kod Jacksona podcijenjeno je Invincible:(
Ono sto je Off the walla dobro je sto dosta pjesama jos uvijek zvuci svjeze..Ali meni je taj album nekako smoran,i najmanje ga slusam..

Pa sad znas:mrgreen:
I meni je "rock with You" bolja..
Ne brini Off the Wall nije nimalo podcijenjen;)
Jedino sto je kod Jacksona podcijenjeno je Invincible:(
Ono sto je Off the walla dobro je sto dosta pjesama jos uvijek zvuci svjeze..Ali meni je taj album nekako smoran,i najmanje ga slusam..

jeste malo da kazem dosadan jer je sav u fazonu 70' sto nije slucaj na drugim albumima gde imas mesavinu popa, rocka, funka, repa itd :)

Zato je i Invincible zapostavljen jer je sav radjen na isti fazon-jednolicni pop zvuk "savremene" proizvodnje :)

Back