baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
stvarno ste bre deca...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ti moze biti svejedno??
Pa ja u to ne vjerujem,jer znam kakav je MJ bio..
Ja ko da sam pala s Marsa...veze nema o čemu pričate..![]()
Kakvi sad pe.deri, kakvo venčanje u Australiji, s kimČije 13-to dece?
alo bre... jel ja pricam kineski... cula sam da je Majkl zeleo da ima 13oro dece sa pravom zenom... a ne da je trazio zenu koja ce da mu rodi 13 komada... znate ono savrsena ljubav i to... mastanja o porodici i buducnosti... necemo da se igramo gluvih telefona...
alo bre... jel ja pricam kineski... cula sam da je Majkl zeleo da ima 13oro dece sa pravom zenom... a ne da je trazio zenu koja ce da mu rodi 13 komada... znate ono savrsena ljubav i to... mastanja o porodici i buducnosti... necemo da se igramo gluvih telefona...
U jednom selu u Spaniji,a ona bijela rusevina je u stvari crkva..Gde je snimam ITC ?
U jednom selu u Spaniji,a ona bijela rusevina je u stvari crkva..
Ono za Debi i Michaela je predugacka prica..Naci ces je u ovom jednom mom iznenadjenju uskoro..![]()
U jednom selu u Spaniji,a ona bijela rusevina je u stvari crkva..
Ono za Debi i Michaela je predugacka prica..Naci ces je u ovom jednom mom iznenadjenju uskoro..![]()
Razumela sam te. Za ostale ne znam mislim da su i oni.
Samo pls nemoj to ''komada'' bolje reci dece.
Pa sad znasSto se mene tice :Rock with you" mi me mnogo bolja pesma od "Don't Stop Till you get enough"
Svidjaju mi se sve pesme i mislim da je isuviose podcenjen kao album ...
ovo da je bio najuspesniji pre Thrillera nisam znao
P.S. spomenuo sam da je RWY bolji od DSTYGE zbog toga sto je ovaj drugi izdvojen kao najveci hit ali mi je ova prva mnogo boljabasr za mene
![]()
znam... pa ja sam pedijatrijska sestra i uciteljica (strasno zar ne) samo mrzim da ponavljam isto 100 puta...
Soon,soonA daaaaaj sto si takav. Taman sam prestala da mislim o tome i gle sad opet isto.
Hocu da mi momentalno kazes kad ce da bude to iznenadjenje.![]()
Pa sad znas
I meni je "rock with You" bolja..
Ne brini Off the Wall nije nimalo podcijenjen
Jedino sto je kod Jacksona podcijenjeno je Invincible
Ono sto je Off the walla dobro je sto dosta pjesama jos uvijek zvuci svjeze..Ali meni je taj album nekako smoran,i najmanje ga slusam..