Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
attachment.php

E. ladno se ne vidim na ovoj slici, a tu sam na drugom kraju kreveta! :eek: To su me namerno isekli sa slike, da bi on ispao nevinasce. Hm.

BACK OF BITCH... Hm poslusaj tu pesmu... He's my man... Ja sam bila pored njega i totalno me je iscrpeo.... Cuvek je nezasit... :zper::zper::zper: :zag:

Ljudi, znate li vi da su u vreme Dangerous-a, Thriller, Dangerous i Bad bili broj 1, 2, i 3 najprodavaniji albumi svih vremena?! :eek::eek::eek:
Očigledno je to nekome debelo zasmetalo, pa je bilo ono što je bilo '93. :confused:
Stoke jedne... :dash: KOOO ZNAAA šta bi bilo da nije bilo te optužbe...

Ljudi, znate li vi da su u vreme Dangerous-a, Thriller, Dangerous i Bad bili broj 1, 2, i 3 najprodavaniji albumi svih vremena?! :eek::eek::eek:
Očigledno je to nekome debelo zasmetalo, pa je bilo ono što je bilo '93. :confused:
Stoke jedne... :dash: KOOO ZNAAA šta bi bilo da nije bilo te optužbe...

Znam mrcine jedne... Zato su i hteli da ga uniste... Pa cale onog klinca je rekao da mu je jedini cilj u svemu tome (ne da ostvari pravdu za svoje "zlostavljano" dete) da potpuno unisti Majkla, da ga svi zamrze i da vise nikad ne proda ni jedan album... Zamisli koliko neko moze da bude bolestan... Gorece u paklu svi oni... Pi*da im materina!!!!

Znam mrcine jedne... Zato su i hteli da ga uniste... Pa cale onog klinca je rekao da mu je jedini cilj u svemu tome (ne da ostvari pravdu za svoje "zlostavljano" dete) da potpuno unisti Majkla, da ga svi zamrze i da vise nikad ne proda ni jedan album... Zamisli koliko neko moze da bude bolestan... Gorece u paklu svi oni... Pi*da im materina!!!!

Taj matori vec gori u paklu... Pokusao je sina da ubije, odlepio je nacisto. Bog sve vidi...

A ti mala, dalje od mog Majkla iz Thriller ere!
:mrgreen: :zag:

ako bi ste vi morali da napravite listu stvari koje najvise volite kod Majkija sta bi ste naveli??

Ja svakako volim najvise tu njegovu iskricavu licnost, to kako se lako postidi i kako izgleda nevino dok se igra sa decom i sl... ali opet znas kad pogleda u kameru sta se krije ispod tog pogleda, kako se poigrava sa mojom/nasom mastom... onaj duboki glas... nacin na koji grize usnu... ma sve... sva ta misterija oko njega... NAJBOLJI JE :zaljubljena::aha:

DOBRO AJDE, SVE SMO NJEGOVE KUCKE... Moramo da naucimo da delimo... Ima dovoljno Majkla za sve nas... Bar on moze da zadovolji svaku zenu... :zper:

Cisto da se zna ovo je moja noga na slici.... :zper: :zper: :zper:

Prilozi

• 25075_105523506142406_100000542716025_143111_7044165_n.jpg
    25075_105523506142406_100000542716025_143111_7044165_n.jpg
    62,1 KB · Pregleda: 8
aha ovo je munich... ovo mi je nanenormalniji deo:zper:... brate ima sve i crotch grab i finger twirl.. ma sve... i posle nek mi neko kaze - on je sav nevin, on nije bio seksualno bice (a to su mi vec pricali) daj molim te... idi leci se...

Jao :zcepanje: po tvom opisu moja mama je trebala da crkne tamo u publici.
A vidis da nije...:lol:
Ja bi pala u nesvest,ili bi bila na bini ili vec nesto bi se desilo...:mrgreen:

Back