Ceo BAD short film je ubistven! 
Greota što ga ne TV-u nikad ne puštaju u celosti...
Odlično je "odglumio" u njemu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Royal Brunei zakon!!!![]()
![]()
E. ladno se ne vidim na ovoj slici, a tu sam na drugom kraju kreveta!To su me namerno isekli sa slike, da bi on ispao nevinasce. Hm.
Ceo BAD short film je ubistven!
Ljudi, znate li vi da su u vreme Dangerous-a, Thriller, Dangerous i Bad bili broj 1, 2, i 3 najprodavaniji albumi svih vremena?!
Očigledno je to nekome debelo zasmetalo, pa je bilo ono što je bilo '93.
Stoke jedne...KOOO ZNAAA šta bi bilo da nije bilo te optužbe...
Znam mrcine jedne... Zato su i hteli da ga uniste... Pa cale onog klinca je rekao da mu je jedini cilj u svemu tome (ne da ostvari pravdu za svoje "zlostavljano" dete) da potpuno unisti Majkla, da ga svi zamrze i da vise nikad ne proda ni jedan album... Zamisli koliko neko moze da bude bolestan... Gorece u paklu svi oni... Pi*da im materina!!!!
Nemoj sad da se vadis DD...
![]()
![]()
ako je zbog zlatnih pantalona onda će i sa mnom..![]()
ma, on će biti stalno na vrhu, tu nema dileme, nego....
Ni jedan drugi muzičar nije Kralj popa, nema više takvih, prema tome, lepo zamoli moda da porazgovara sa adminom i iznadje neko rešenije i lepak za našu temu.![]()
Nista....![]()
Oh, mon Dieu, dangerousPyt znala sam da nije trebalo da gledam ovaj tvoj video gore...
aha ovo je munich... ovo mi je nanenormalniji deo... brate ima sve i crotch grab i finger twirl.. ma sve... i posle nek mi neko kaze - on je sav nevin, on nije bio seksualno bice (a to su mi vec pricali) daj molim te... idi leci se...
Taj matori vec gori u paklu... Pokusao je sina da ubije, odlepio je nacisto. Bog sve vidi...
A ti mala, dalje od mog Majkla iz Thriller ere!
![]()
ma ne pravi se sad naivna... kao ti ga nisi gledala ranije....![]()