Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

evo malo zlatne prasine za slatke snove:zper::zper::zper:... ja odoh u krevet... laku noc... Mikey here I come... :heart::heart::heart:

PS - Dan kada je Majkl Dzekson odlucio da obuce zlatne pantalone treba da se slavi kao crveno slovo... AMIN!!!

Kako se u njima sve lepo vidi... (Tu cu da stanem sa komentarima...) :zper: :zper: :zper:

ja stalno pitam za ovaj koncert, koji History, gde? Minhen?

5.13. Kako posle ovoga žensko 'ladno da spava? No way..

.

Poslednja izmena:
Kriv sam! z:shock:
A i video sam da ste prešli na onu užasnu temu, pa nisam hteo da sa onakvim staranicama počne nova tema. :confused:
Bolje ovako - pure L.O.V.E. :heart:

Jesi. :D E, kad si se već zatrč'o aj ispravi mu lepo ovo crveno ime u pravo puno, turi i srednje ime. Pa, ispod sličke sve onako po spisku i redu kako treba:.datum rodjenja, mesto, datum smrti, mesto...znaš već sve, nisi mali :cool:

Tražio sam da se ona zaključa, a za zalepljivanje nema šanse.
Prvo, nijedan drugi muzičar nema lepljivu temu, a drugo, kažu da već ima previše lepjivih na muzici.
A i nema potrebe da se lepi kad je MJ uvek pri vrhu! :super:

ma, on će biti stalno na vrhu, tu nema dileme, nego....
Ni jedan drugi muzičar nije Kralj popa, nema više takvih, prema tome, lepo zamoli moda da porazgovara sa adminom i iznadje neko rešenije i lepak za našu temu.;)

Kada vam je izgledao najsvezije, najmocnije, najenergicnije, najlepse, najzanmimljivije, lepo obucen itd. ?
Ali ne mislim na eru jer je era sirok pojam ... mislim na neki od nastupa, koncerata, intervjua, filmova, spotova itd...

Da ja krenem... ubedljivo najenergicnije i ubedljivo najlepse je izgledao u spotu za Give In To Me ... Tako mocan spoj izgleda i odela u zivotu nisam video ! S-T-R-A-V-A !!!

Hajde ga nakači...Spot, msm:lol:

@Prisoner jesi li ti postavila to pitanje na YT ?
Trebalo bi da zna sa kog je koncerta onaj ko je postavljao viedo na YT

Ja stvarno ne znam sa kog je koncerta jer mi je svugde isti :)

Uzgred meni je Minhen na 1. mestu onda na 2. Bukurest pa svi ostali koncerti .... ali Minhen mi je nesto posebno drag :zaljubljena:

:prstic:

ja stalno pitam za ovaj koncert, koji History, gde? Minhen?

5.13. Kako posle ovoga žensko 'ladno da spava? No way..

.

aha ovo je munich... ovo mi je nanenormalniji deo:zper:... brate ima sve i crotch grab i finger twirl.. ma sve... i posle nek mi neko kaze - on je sav nevin, on nije bio seksualno bice (a to su mi vec pricali) daj molim te... idi leci se...

Gde ste svi....?! Prodje podne... Dobro jutro... Uzivajte u danu.... :bye:

Prilozi

• img5808b.jpg
    img5808b.jpg
    38,1 KB · Pregleda: 47

Back