DD
Elita
- Poruka
- 19.267
Jao Boze sad mi drugarica poslala ovo...![]()
Jao, moja era.... Prelep je... Sad ne mogu da spavam... A bas sam krenula...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao, moja era.... Prelep je... Sad ne mogu da spavam... A bas sam krenula...
![]()
Jesmo.Imao je i one makaze iz filma "Scissorhands" sa Dzonijem Depom.
I ja volim filmove,a rekao je da je jedino sa Janet delio interese i da su provodili po ceo dan zajedno i gledali filmove.
![]()
DangerousPyt laku noc
Ima mnogo dobro da se uklopis sa Issykom![]()
evo malo zlatne prasine za slatke snove... ja odoh u krevet... laku noc... Mikey here I come...
PS - Dan kada je Majkl Dzekson odlucio da obuce zlatne pantalone treba da se slavi kao crveno slovo... AMIN!!!
Kako se u njima sve lepo vidi... (Tu cu da stanem sa komentarima...)![]()
![]()
![]()
Kriv sam!
A i video sam da ste prešli na onu užasnu temu, pa nisam hteo da sa onakvim staranicama počne nova tema.
Bolje ovako - pure L.O.V.E.![]()
Tražio sam da se ona zaključa, a za zalepljivanje nema šanse.
Prvo, nijedan drugi muzičar nema lepljivu temu, a drugo, kažu da već ima previše lepjivih na muzici.
A i nema potrebe da se lepi kad je MJ uvek pri vrhu!![]()
Kada vam je izgledao najsvezije, najmocnije, najenergicnije, najlepse, najzanmimljivije, lepo obucen itd. ?
Ali ne mislim na eru jer je era sirok pojam ... mislim na neki od nastupa, koncerata, intervjua, filmova, spotova itd...
Da ja krenem... ubedljivo najenergicnije i ubedljivo najlepse je izgledao u spotu za Give In To Me ... Tako mocan spoj izgleda i odela u zivotu nisam video ! S-T-R-A-V-A !!!
Ljudi ne bi bilo zanimljivo da ga svi vole... Normalno je da uvek postoje hejteri.... Ipak, mi Majklovci smo privilegovani u odnosu na druge i imamo prefinjen muzicki ukus...
e, manite te komentare....kakvi su vaši komentari na ovu baladicu...
iako mi tu ponekad "pišti" ipak mi se jako svidja, i bez opasnosti mogu da je slušam...
nema uopste potrebe da pisemo o negativnim stvarima na temi... ali ajde kad ste vec poceli... ja sam se na primer mnogo iznervirao kad sam cuo ovu preradu '' Beat it'' nekog naseg benda...
DangerousPyt laku noc
Ima mnogo dobro da se uklopis sa Issykom![]()
Ovu pesmu nisam slušala vekovima...Nemam pojma zašto...
ma, on će biti stalno na vrhu, tu nema dileme, nego....
Ni jedan drugi muzičar nije Kralj popa, nema više takvih, prema tome, lepo zamoli moda da porazgovara sa adminom i iznadje neko rešenije i lepak za našu temu.![]()
Jesi.E, kad si se već zatrč'o aj ispravi mu lepo ovo crveno ime u pravo puno, turi i srednje ime. Pa, ispod sličke sve onako po spisku i redu kako treba:.datum rodjenja, mesto, datum smrti, mesto...znaš već sve, nisi mali
![]()
ja stalno pitam za ovaj koncert, koji History, gde? Minhen?
5.13. Kako posle ovoga žensko 'ladno da spava? No way..
.
ma, on će biti stalno na vrhu, tu nema dileme, nego....
Ni jedan drugi muzičar nije Kralj popa, nema više takvih, prema tome, lepo zamoli moda da porazgovara sa adminom i iznadje neko rešenije i lepak za našu temu.![]()