Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Komentari sa YT: z:shock:

Can you guys believe we've gone from this to Ke$ha's "Blah Blah Blah"? This is true talent here, true pop.

He's fuckin great. I'm a guy and honestly I think he could've made straight guys gay.

Hw always messes the words up to this song and confuses the verses!! I don't even think people notice. He is to captivating lol

noo he's sooo fuckin sexy ...he makes me soo horny lol

HAHAHA michael really could turn a straight guy gay, even a straight guy says so himself. lol he is just that GORGEOUS !<3

A ti srce??? :zper:

Kada vam je izgledao najsvezije, najmocnije, najenergicnije, najlepse, najzanmimljivije, lepo obucen itd. ?
Ali ne mislim na eru jer je era sirok pojam ... mislim na neki od nastupa, koncerata, intervjua, filmova, spotova itd...

Da ja krenem... ubedljivo najenergicnije i ubedljivo najlepse je izgledao u spotu za Give In To Me ... Tako mocan spoj izgleda i odela u zivotu nisam video ! S-T-R-A-V-A !!!
Mane, imaš doživotnu reputaciju. :klap:
Sve to, još je nenormalno sexeeeey! + BoW. Isto – mlad, lep ko lutka, sija! To mi je nekako najsrećniji spot.
Od nastupa - MTV 10th anniversary, za to ne vredi ni da trošim reči.... :aha:
Volim i Soul Train kad je izvodio RTT sa povređenom nogom. Sedi i đuska i puca od energije!

Poslednja izmena:
Kad covek pogleda Majklov imidz, energiju koju on ima, pa i poslusa neke pesme, pre bi ga svrstao u Rock, nego u Pop zanr. Majkl je ionako bio ima tu dubinu u muzici koja je svojsvtena recimo Rock/Metal muzici, nego li pop-u koju karakterise najcesce banalnost, povrsnost.

On je jednom i rekao da mrzi pop... hahahahahaha... ironija... i ja se slazem se tim, vise mi naginje na rock nego na pop zbog te dubine, emocije u pesmi... i na sceni... kroz svoju karijeru je prosao kroz sve zanrove... a pre nego sto je preminuo imao je u planu saradnju na novom albumu sa will.I.Am-om, Ne-Yo-om... a planirao je da izda i album sa klasicnom muzikom... bio je stvarno vrhunski talenat... ima na yt-u klip iz studija, ja mislim iz 2006 ili tako nesto... uvek je snimao... kazu da je od svih snimljenih pesama objavljeno samo 20%... imao je toliko planova... a prokletnici su ga ubili... neka gore u paklu... ko zna da l' cemo nesto i cuti od svih tih pesama zahvaljujuci onim go*narima iz sony-ja... seme im se zatrovalo... :sad2: :sad2: :sad2: :besna: :besna: :besna:

@MITM : Poznajuci sebe, ja na tvoje pitanje ne bih smela da odgovorim... Prvo, tastatura bi mi propala, drugo, prste ne bih osecala...
Tako da cu samo skratiti na minimalno : DIRTY DIANA!!!! I sad neka me neko kazni sto nisam dodala i skoro sve ostalo!!! :D
U tom spotu je nekako neizivljen!!! Pada!!!! I onda ga takvog neizivljenog zamislim sa tom zenskom posle nastupa i ja sam gotova.... Eto....

Takodje volim i :

Tu se bas unese.... :D
Srce moje najsladje i najlepse

Komentari sa YT: z:shock:

Can you guys believe we've gone from this to Ke$ha's "Blah Blah Blah"? This is true talent here, true pop.

He's fuckin great. I'm a guy and honestly I think he could've made straight guys gay.

Hw always messes the words up to this song and confuses the verses!! I don't even think people notice. He is to captivating lol

noo he's sooo fuckin sexy ...he makes me soo horny lol

HAHAHA michael really could turn a straight guy gay, even a straight guy says so himself. lol he is just that GORGEOUS !<3

ahahahahaha... ne verujem... ni jedan muskarac to ne bi rekao naglas iako je ocigledno... pa jel ste izvalili one likove na turnejama kako placu i umiru zajedno sa svim onim devojkama... mozda je nekome smesno ali ih razumem... Majkl stvarno tako deluje na ljude... ima tu auru oko sebe... kao da gori iznutra... ta energija... + sve ono sto je LMP rekla za njihov sexualni zivot ako joj je za verovati... To nisam mogla da procitam odjednom... samo ga zamisljam i ne bude mi dobro... mikegasm u sekundi... :zper: :zper: :zper:

Kad covek pogleda Majklov imidz, energiju koju on ima, pa i poslusa neke pesme, pre bi ga svrstao u Rock, nego u Pop zanr. Majkl je ionako bio ima tu dubinu u muzici koja je svojsvtena recimo Rock/Metal muzici, nego li pop-u koju karakterise najcesce banalnost, povrsnost.

Ja mislim da je on deep down bio plesač pre svega.
Njega je vodio ritam. On je bio ritam.
Pa je shodno tome stvarao muziku sa fenomenalnim, jedinsvenim ritmovima kao što su WBSS, Smooth Criminal, skoro ceo Dangerous...
S druge stvrane, tu su i pesme tipa Heal The World, Eartrh Song i slične koje imaju drugačiju, dublju svrhu.
Kao i čiste rock pesme tipa Dirty Diana, Give In To Me...

King Of Pop je preuska titula definitivno. MJ je čovek koji ne može da se definiše ili kruniše tako lako. ;)
8 Grammy-a za Thriller, među kojima su nagrade najboljeg POP, ROCK i R&B pevača su jedan od dokaza za to koliko nije bio ograničen žanrom i koliko je briljirao u različitim žanrovima. :p

@MITM : Poznajuci sebe, ja na tvoje pitanje ne bih smela da odgovorim... Prvo, tastatura bi mi propala, drugo, prste ne bih osecala...
Tako da cu samo skratiti na minimalno : DIRTY DIANA!!!! I sad neka me neko kazni sto nisam dodala i skoro sve ostalo!!! :D
U tom spotu je nekako neizivljen!!! Pada!!!! I onda ga takvog neizivljenog zamislim sa tom zenskom posle nastupa i ja sam gotova.... Eto....

Takodje volim i :

Tu se bas unese.... :D
Srce moje najsladje i najlepse

jao ljudi meni vec nije dobro... zasto o ovome ne mogu da pricam sa drugaricama :besna:??? joj DD kad radi ono kukovima, kad se njise... cepa majicu... pa panther dance, ono kad pada u onu vodu i cepa majicu... pa CT one kozne uske pantalone... nacin na koji se dodiruje............................
kako tretira onaj mikrofon kad peva uzivo.... snimanje ITC, gospode, kad ga Naomi "jase"... aaaaaaaaaaaa *nesvest*

i neka mi neko kaze da MJ nije sexy - razbicu ga, kunem se...

ahahahahaha... ne verujem... ni jedan muskarac to ne bi rekao naglas iako je ocigledno... pa jel ste izvalili one likove na turnejama kako placu i umiru zajedno sa svim onim devojkama... mozda je nekome smesno ali ih razumem... Majkl stvarno tako deluje na ljude... ima tu auru oko sebe... kao da gori iznutra... ta energija... + sve ono sto je LMP rekla za njihov sexualni zivot ako joj je za verovati... To nisam mogla da procitam odjednom... samo ga zamisljam i ne bude mi dobro... mikegasm u sekundi... :zper: :zper: :zper:

Ti me ubijas svojim postovima! :zcepanje:

@Violetice :D : Mislim da jeste, ali trebala si videti moju reakciju kad sam videla spot pre par meseci! :) Svi ti ljudi, koliko samo lice na poznate! Npr. De Nirro! I njega kad sam videla, skiknula sam! :)

Yeah. Baš to.
Dajte link za taj intervju, svi ga pominju, ja ga nigde nisam našla. :eek:
DiDi, znam, znam, ja sam crkla kad sam videla onog žgoljavog Eminema. :zcepanje:
Ma svi su urnebesni!

Ti me ubijas svojim postovima! :zcepanje:
da li znas da sam proglasena za #4 najveceg perverznjaka na fb-u... ne mogu da se suzdrzim... covek me... inspirise... :zper: tako da dame.... ja sam uvek raspolozna za te price o Majkiju... on je definitivno moja najveca fantazija sad ce da me izbace sa krstarice zato sto sirim nemoral...:zcepanje: al pricanje o Majkl Dzeksonu je mnoooooooogo sirok pojam :zper:

Poslednja izmena:
E tamo gore sam napisala kako mi se jako dopada nastup za MITM.... Kako se uziveo.... Pa ja se uvek uzivim i DEREM kad pustim tu pesmu, neka pozitiva me savlada!!! Ta pesma je pesma za spas!
Mike, I Love You! :heart:

Mane, imaš doživotnu reputaciju. :klap:
Sve to, još je nenormalno sexeeeey! + BoW. Isto – mlad, lep ko lutka, sija! To mi je nekako najsrećniji spot.
Od nastupa - MTV 10th anniversary, za to ne vredi ni da trošim reči.... :aha:
Volim i Soul Train kad je izvodio RTT sa povređenom nogom. Sedi i đuska i puca od energije!

MTV 10th Anniversary - aham, aham, I'm seeing it, I'm loving it... Abso-fuckin-lutely perfect! :aha:
Jedan od najomiljenijih mi nastupa. Kiss za istomišljenicu. :cmok:

On je jednom i rekao da mrzi pop... hahahahahaha... ironija... i ja se slazem se tim, vise mi naginje na rock nego na pop zbog te dubine, emocije u pesmi... i na sceni... kroz svoju karijeru je prosao kroz sve zanrove... a pre nego sto je preminuo imao je u planu saradnju na novom albumu sa will.I.Am-om, Ne-Yo-om... a planirao je da izda i album sa klasicnom muzikom... bio je stvarno vrhunski talenat... ima na yt-u klip iz studija, ja mislim iz 2006 ili tako nesto... uvek je snimao... kazu da je od svih snimljenih pesama objavljeno samo 20%... imao je toliko planova... a prokletnici su ga ubili... neka gore u paklu... ko zna da l' cemo nesto i cuti od svih tih pesama zahvaljujuci onim go*narima iz sony-ja... seme im se zatrovalo... :sad2: :sad2: :sad2: :besna: :besna: :besna:

jao ljudi meni vec nije dobro... zasto o ovome ne mogu da pricam sa drugaricama :besna:??? joj DD kad radi ono kukovima, kad se njise... cepa majicu... pa panther dance, ono kad pada u onu vodu i cepa majicu... pa CT one kozne uske pantalone... nacin na koji se dodiruje............................
kako tretira onaj mikrofon kad peva uzivo.... snimanje ITC, gospode, kad ga Naomi "jase"... aaaaaaaaaaaa *nesvest*

i neka mi neko kaze da MJ nije sexy - razbicu ga, kunem se...

Jedna velika LOLčina za tvoje postove!!! :cepanje: :klap:

Jel si se ti malo zaljubiška u njega? :per::zper:
Šalim se... Za mene je to BLACK OR WHITE, zna se. Give In To Me je slično. ;)

Jel si skinuo Ghosts? Koreografija za 2 Bad iz tog filma je n-e-v-e-r-o-v-a-t-n-a! :eek:

:plez:

Skinuo sam EO a Ghosts mi je na 18% ...

MJ Transformers je u Moonwalker-u. :)

Moguce ... nekada mi zablokira mozak da zaboravim i pesme kako se zovu :roll:

Back