Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Michael Jackson je kralj muzike. Mogu da mu prigovaraju sta hoce i da ga optuzuju za sta god hoce, ali on je zakon. Na koncertu u Sidneju ovde kod nas 2004. napravio je pravi show. Svi smo uzivali. 2 sata prave muzike od 80-tih, 90 tih, do tada.

Oho, pa to su, čini se, neke nove pristalice na ovoj temi :D Neka, neka...:lol:
Wow, nemoj mi samo reći da si bila na njegovom koncertu? :evil: :-(:cry:
Hoću i jaaaaa!!!!

Imam ja jednu molbu: da li bi neko mogao da mi opiše ukratko spot za pjesmu Dirty Diana?

I još nešto: ima li neko informaciju koliko je spotova ukupno Majkl snimio?
(Dobro, to su već dvije molbe :lol:)

Nije tacno. To jeste spot i to zvanicni spot za pesmu. Nije koncertni nastup, vec je spot sniman pred zivom publikom, recimo isto kao i za pesmu "Give In to Me".
Za "Give in to me " je jedan jedini spot i to sa Slashom...................a za D.D spot koji ti navodis ima jedno najmanje deset verzija sa BAD turneje da su na MTV,VHR1 i druge tv pustani ............Samo uporedi onu D.D sa Majklovog sajta,i onu D.D na MOONWALKERA(zao mi je sto ga nemas:-P:-P:-P) i jos nekoliko koji su oznaceni sa MICHAEL JACKSON-DIRTY DIANA........koji su navodno spotovi,ali spotovi u 10 verzija...............Reci da postoji spot DIRTY DIANA isto je reci kao da postoji spot za WILL YOU BE THERE ili GONE TOO SOON:evil::evil::evil:

I WILL YOU BE THERE nije spot nego samo kompilacija nastupa,u kojem najcesce preovladava Bukurest.....................ni GONE TO SOON nije spot,nego samo dragicna prica o djecaku Brajanu Wajtu(1974-1990)-djecaku koji je bolovao od HIV-a,a cije je rehabilitacije finansirao Majkl............tu je prikazano njihovo prijateljstvo,oni u "Nedodjiji"............Majklova humanost

Za "Give in to me " je jedan jedini spot i to sa Slashom...................a za D.D spot koji ti navodis ima jedno najmanje deset verzija sa BAD turneje da su na MTV,VHR1 i druge tv pustani ............Samo uporedi onu D.D sa Majklovog sajta,i onu D.D na MOONWALKERA(zao mi je sto ga nemas:-P:-P:-P) i jos nekoliko koji su oznaceni sa MICHAEL JACKSON-DIRTY DIANA........koji su navodno spotovi,ali spotovi u 10 verzija...............Reci da postoji spot DIRTY DIANA isto je reci kao da postoji spot za WILL YOU BE THERE ili GONE TOO SOON:evil::evil::evil:

Jedan jedini PRAVI I ORIGINALNI spot za pesmu Dirty Diana je objavljen Aprila meseca 1988 god. i rezirao ga je Joe Pytka.i oko toga nema diskusije jer su to cinjenice. Uzmi svaki DVD, pregledaj bilo koji sajt, trazi gde god hoces i uvek ces nailaziti na jedan te isti spot. Video koji se nalazi na www.michaeljackson.com za pesmu Dirty Diana je PRO snimak sa koncerta u New Yorku. Nemoj da mesas spot i nastup.
Uostalom da se nebismo ubedjivali dalje evo linka sa 100% tacnim informacijama

http://en.wikipedia.org/wiki/Dirty_Diana

Skroluj do sekcije "External links" i tamo postoji link za SPOT Dirty Diana, pa ces videti koji je to spot. A to sto kazes da postoji 10 spotova za tu pesmu je isto ko da si reko da je svaki koncertni nastup npr. pesme "Smooth Criminal" ustvari i spot za tu pesmu.

U buduce se malo vise informisi pre nego sto nesto tvrdis.

Spot je sniman sto posto i nije nastup sa koncerta ... mislim siguran sam da na koncertu nema toliko malo ljudi i da bi ispalo losije i MJ ne pravi te pokrete dok peva uzivo jer bi crko , pogotovu ne sa takvom lakocom , a peva uzivo Drtiku na certima :D ... i lepa mu je kosulja ... 8) :-o :o

Spot je sniman sto posto i nije nastup sa koncerta ... mislim siguran sam da na koncertu nema toliko malo ljudi i da bi ispalo losije i MJ ne pravi te pokrete dok peva uzivo jer bi crko , pogotovu ne sa takvom lakocom , a peva uzivo Drtiku na certima :D ... i lepa mu je kosulja ... 8) :-o :o

Hehehe, jeste, mnogo lijepa košulja :lol: I frizurica je isto super :lol::lol:

Back