Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Nekako sam znao da ce BAS Billie da okaci tekstove na francuskom a posebno na spanskom jeziku![]()
Bas mi nije jasno po cemu si znao!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekako sam znao da ce BAS Billie da okaci tekstove na francuskom a posebno na spanskom jeziku![]()
Evo mene čisto da pomenem jednu činjenicu.
Da li znate da je Majkl ove decenije prodao više albuma od dotičnog Justina Timberlakea, za koga važi da je smlatio Majkla s trona ()...a sad uzmite u obzir da je Majkl izdao samo jedan studijski album ( i to na samom početku decenije) i nije se pojavljivao u javnosti. Dok je sa Justinove strane, ovaj period u stvari vrhunac njegove slave. Pa da vidim sad ko je taj Justin.....
Ma, meni je on uvek mladolik....Ovde ne znam kolko bi mu dala...oko 23. A kako danas izgleda, 42 u vrh glave.
Ne znate?Billie je bilililingualna, sto bi rekla Shakira
Mene je uvek zanimalo koje sve jezike govori MJ... znate li?
Evo mene čisto da pomenem jednu činjenicu.
Da li znate da je Majkl ove decenije prodao više albuma od dotičnog Justina Timberlakea, za koga važi da je smlatio Majkla s trona ()...a sad uzmite u obzir da je Majkl izdao samo jedan studijski album ( i to na samom početku decenije) i nije se pojavljivao u javnosti. Dok je sa Justinove strane, ovaj period u stvari vrhunac njegove slave. Pa da vidim sad ko je taj Justin.....
Mene je uvek zanimalo koje sve jezike govori MJ... znate li?
Šta ćeš, vremena se mijenjaju, sad sve češće čujem kako je "Vrijeme Majkla Džeksona prošlo" i kako "je on svoje otpjevao", tj. "dosta nam je i njega i njegove muzike, treba nam nešto moderno i novo"...
Kao, zastario, nije više in![]()
Eh,nije bas da ne zna nista...Morao je da neuci nesto spanskog i francuskog zbog pesama...ma, mislim da majkl sve puca od slobodnog vremena, pa uči jezike...
ne verujem da spikuje išta sem ingliša.
ono za obrenoviće i druge religije, kulture što zna...to je pokupio sa putovanja ili je čitao...nema vremena majkl ni za šta drugo sem rada u studiju i sa mjuzom...showbiz te liši svega ljudskog.
Eh,nije bas da ne zna nista...Morao je da neuci nesto spanskog i francuskog zbog pesama...![]()
pa to zbog pesama da, ali mislim da zna tečno, da kaže pričam španski i francuski jezik![]()
Evo jos jednog crteza moje sestre
![]()
pa to zbog pesama da, ali mislim da zna tečno, da kaže pričam španski i francuski jezik![]()