Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Meni sve zivo stoji na D,Ja ne mogu da prebacim one The Jacksons albume u normalan folder trazi mi neku sifru, a drugi link sto je ovde postavljen za download mi uopste ne radi.
![]()
isti slucaj je i kod mene .... za jedan trazi sifru i nista od njega ali zato sam ja neki dan skidao sa "piratabay" neke jacksons albume pa na tom linku ima 9 od 11 pesama koje se nalaze na tom albumu za koji nam trazi sifre
jedan nece u opste i to je ja mislim "Goin' Back to Indiana" ali na tom albumu nema ni jedna nova pesma (bar sam ja tako procitao) nego je to LIVE album sa nekog nastupa gde sve te pesme vec postoje sa drugih albuma ... dakle sve pesme sa tog albuma vec postoje samo sto je on LIVE
eto ja napisah roman

necu ni skidati taj Goin' back to Indiana, a za ova dva cu se nekako snaci. A sada ja odoh back da ucim, ali ne mogu doslo neko deriste u kucu i galami, a docimerke odvrnule "muziku", 

Samo mi se ne svidja sto je Rock With You ubrzan, nisam siguran da li je to tako jer je Michael tako zeleo ili je ekipa iz benda preterala sa kafom 

jadnicak