Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni sve zivo stoji na D, :D Ja ne mogu da prebacim one The Jacksons albume u normalan folder trazi mi neku sifru, a drugi link sto je ovde postavljen za download mi uopste ne radi. :think:

isti slucaj je i kod mene .... za jedan trazi sifru i nista od njega ali zato sam ja neki dan skidao sa "piratabay" neke jacksons albume pa na tom linku ima 9 od 11 pesama koje se nalaze na tom albumu za koji nam trazi sifre

jedan nece u opste i to je ja mislim "Goin' Back to Indiana" ali na tom albumu nema ni jedna nova pesma (bar sam ja tako procitao) nego je to LIVE album sa nekog nastupa gde sve te pesme vec postoje sa drugih albuma ... dakle sve pesme sa tog albuma vec postoje samo sto je on LIVE

eto ja napisah roman :lol:

isti slucaj je i kod mene .... za jedan trazi sifru i nista od njega ali zato sam ja neki dan skidao sa "piratabay" neke jacksons albume pa na tom linku ima 9 od 11 pesama koje se nalaze na tom albumu za koji nam trazi sifre

jedan nece u opste i to je ja mislim "Goin' Back to Indiana" ali na tom albumu nema ni jedna nova pesma (bar sam ja tako procitao) nego je to LIVE album sa nekog nastupa gde sve te pesme vec postoje sa drugih albuma ... dakle sve pesme sa tog albuma vec postoje samo sto je on LIVE

eto ja napisah roman :lol:

OK hvala ti onda. :cmok2: necu ni skidati taj Goin' back to Indiana, a za ova dva cu se nekako snaci. A sada ja odoh back da ucim, ali ne mogu doslo neko deriste u kucu i galami, a docimerke odvrnule "muziku", :besna::besna:

@Man in the mirror sad sam trazila za I can't rain it all the time i nadjem da je ta pesma trebalo da se nalazi na Thrilleru,nesto umesto Billie Jean pojma nemam a onda nadjem da se nalazi na Michael Jackson Deluxe Edition...:think:
Thriller i MJ Fan ili neko moze pomoc:mrgreen:

ovo vam je, deco, Raj

Potpis :) Samo mi se ne svidja sto je Rock With You ubrzan, nisam siguran da li je to tako jer je Michael tako zeleo ili je ekipa iz benda preterala sa kafom :hahaha:

Inace, ovo je moj omiljeni Majklov nastup uzivo... uopste

Mislim da atmosfera u studiju savrseno prenosi "feeling" citavog albuma. Izgleda kao neki disko klub, svi su tu, blizu jedni drugima, igraju kao da to nije Majkl Dzekson pored njih vec neki njihov prijatelj koga poznaju ceo zivot. Neverovatno. Sta bih dao da sam mogao da budem tamo...

@Man in the mirror sad sam trazila za I can't rain it all the time i nadjem da je ta pesma trebalo da se nalazi na Thrilleru,nesto umesto Billie Jean pojma nemam a onda nadjem da se nalazi na Michael Jackson Deluxe Edition...:think:
Thriller i MJ Fan ili neko moze pomoc:mrgreen:

ne zove se tako pesma to si ti pomesala sa potpisom Criss-ove devojke ;)

pesma se zove Can't Get Outta The Rain i bila je na "The Essential Michael Jackson" albumu ali na Limited Edition Bonus Disc

:(

e ljudi malopre gledam ja sa tatom utakmicu i bilo nesto dosadno (valjda faul) i moj tata prebaci na VH1 kad ono DIRTY DIANA, i krene da prica na foru kako je mj extra (kako tu lici na nesto jer uglavnom kad ga stave u nase novine stave neke slike gde bas izgleda plasticno), i kako kad igra je kao guma...i ja kazem tata sve ja to znam i krenem da pricam sa kog je albuma pesma iz koje god, ko svira gitaru u pesmi i sl. :lol: :D

pa zar Dirty Diana stavrno postoji :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

:sad2: jadnicak
glupi vitiligo :tiganj:
031.jpg

Back