Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Ja ludim od komsijinog kokota(kreten,jedini ga drzi u cijelo naselje)(sto nema ovakav muski smajli)
yes da idemo sa teme al' sta je kokot
jel' to mislis na petla 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ludim od komsijinog kokota(kreten,jedini ga drzi u cijelo naselje)(sto nema ovakav muski smajli)
jel' to mislis na petla 
'92 sam..pa nisi valjda i 87' i 92' godiste
nego kad si najavio taj spektaklja se ne secam da si to spominjao na temi

P.S zaboravih da vam kazem:Upoznao sam jednog Podgoricanina(karatistu) koji je upoznao MJ-a na Neverlandu tj. bio je gost kod njega 2 puta..Naravno o MJ-u kaze sve najbolje..

P.S zaboravih da vam kazem:Upoznao sam jednog Podgoricanina(karatistu) koji je upoznao MJ-a na Neverlandu tj. bio je gost kod njega 2 puta..Naravno o MJ-u kaze sve najbolje..

Lazesssss....

'92 sam..
Prati temu![]()
msm ja pratim temu od kako sam ja dosao a jos nisam poceo da citam sto ste pisali pre mog dolaska na temu pa jedino ako si tamo spomenuo E i jos jedna ekskluziva:komsija mi je sofer u jednoj agenciji za iznajmljivanje limuzina,i vozi Michaelovu limuzinu(koja je prije kupovine bila u Michaelovoj licnoj kolekciji)..Nisam se naravno vozio u nju posto je preskupo,ali sam svakako ulazio...Bijela je..Cini mi se kao u Bashirovom dokumentarcu..Prije par god. ta limuzina je bila u Srbiji..

ne kazem to za godiste nego za spektaklpa pratim temu al' nigde nisi napisao da si 92 godistemsm ja pratim temu od kako sam ja dosao a jos nisam poceo da citam sto ste pisali pre mog dolaska na temu pa jedino ako si tamo spomenuo
![]()

E i jos jedna ekskluziva:komsija mi je sofer u jednoj agenciji za iznajmljivanje limuzina,i vozi Michaelovu limuzinu(koja je prije kupovine bila u Michaelovoj licnoj kolekciji)..Nisam se naravno vozio u nju posto je preskupo,ali sam svakako ulazio...Bijela je..Cini mi se kao u Bashirovom dokumentarcu..Prije par god. ta limuzina je bila u Srbiji..

ne mogu da verujem 

ali nemam puno vremena trenutno, ucim.Samo hlavospjeviZnala sam za ovo, ali ono za karatistune mogu da verujem
![]()
Je li ti pricao nesto u detalje ili samo "MJ je super" i tako to?
Samo da znate da vas pratim![]()
ali nemam puno vremena trenutno, ucim.

ne kazem to za godiste nego za spektakl![]()

On dodaje da je bila velika čast upoznati vrsnog čovjeka i muzičara kakav je bio Majkl Džekson.

ne lazem..Zavidim mu![]()

Kad sam budala...
A radi se o Majklu naravno inace ne bih ni napisala...Upravo sam uspela da rasplacem Jacksonku svojom porukom... A onda sam rasplakala i sebe..Kad sam budala...
A radi se o Majklu naravno inace ne bih ni napisala...

Sta si joj rekla?
![]()

Konacno sam uspeo da skupim celu majklovu diskografiju od 1971 do 2001 ukljucujuci i neobjavljene pesme kao i demo verzije nekih pesama .... znaci tuto kompleto ali mi i dalje fali samo jedna pesma Michael Jackson-Can't Get Outta The Rain ... ne mogu nigde da je nadjem i ne znam nista o njoj (ni kada je napisana ni na kom albumu je terbala biti .... nothing) pa ako neko moze da pomogne (mada sam ja trazio po netu i nisam uspeo naci)
I da sakupio sam i oko 98% diskografije J5 grupe
Sad sve ovo prebacujem na "disc D" ako mi padne sistem C da ostane sacuvano.Takodje cu i da sve ovo snimim na DVD tacnije na 2 DVD-a ako izgubim jedan da mi ostane drugi
Znaci nema sanse da ove pesme izgubim ikada vise iz mojih usiju![]()