MJfan
Domaćin
- Poruka
- 3.506
zar ti stvarno mislish da im je za cilj chuvanje uspomene na njega a ne kinta ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda hoce da kaze da ne bismo zaboravili Majkla.![]()

zar ti stvarno mislish da im je za cilj chuvanje uspomene na njega a ne kinta ?
) ali tako cine i uslugu da buduce generacije cuju za Majkl Dzeksona 
Nista od toga ...
A i ako bi ga ostavili da pociva na miru posle 50-ak godina svi bi i zaboravili da je on postojao ... Kako bi smo mi znali da je postojao Mikelandjelo recimo ,a da su ga ostavili na miru ... pa verovatno ne bismo ni znali za njega danas![]()
Ta imena ljudi koje si napisao su toliko VELIKA da bi morao kad-tad da se sretnesh sa njima, njihovim radom.
Ne mora niko da me bombarduje novim materijalom... koji pritom nije zavrshen i ko zna za shta planiran, a mozda i nije ...
Moze biti da nisi upoznat sa velichinom i genijalnoscu MJ-a kad mozesh da napishesh da bi ga za 50 'dina zaboravili.
mislim da je to u pitanju ...ne bismo mi ali ako ga nigde ne spominju i ostave ga da pociva na miru kako ce naredne generacije da cuju za njega
sve se vrti oko para (to smo vec ustanovili) ali tako cine i uslugu da buduce generacije cuju za Majkl Dzeksona
![]()

Ja sam mislila da je Rebbie bila clanica neke grupe. Videla sam na vh1 jedan spot gde su bile neke 3 devojke pevale tamo. Obucene u crveno. Posle sam procitala da se jedna od slanica zove Rebbie. Jel to ona... I ta pevacica je bila crnkinja. Ali koliko vidim to nigde ne pise ovde.
I jel ovo ona

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_artists_who_reached_number_one_on_the_Hot_100_%28U.S.%29#M
Pod slovo "m" ne mogu nigde da nadjem Majkl Dzeksona![]()
Znaci ja sam spavala do pola 3...Nesto nije u redu samnom...
E i ja sam provalila za maramu kopkalo me dugo ali MJ Fan dala logicno objanjenje Majkl kao i uvek perfekcionista...![]()

blago tebi...meni neki kreten u zgradi pocelo da busi nesto u 8ujutru i probudio me...i jos uvek busi![]()
![]()

DirtyDiana'87,Billie_Jean,moonwalker 92-ista osoba drugo pakovanje..al' mozda
) koji sam najavio..

Bio je pametan,jer i nije toliko daleko od grada..pametan je mj bio kad je odlucio da napravi neverland daleko od grada, guzve i buke![]()

Bio je pametan,jer i nije toliko daleko od grada..![]()

Ja ludim od komsijinog kokota(kreten,jedini ga drzi u cijelo naselje)ali dovoljno da nema komsiju koji ceo dan nesto lupa
![]()
(sto nema ovakav muski smajli)Trazi ga pod ,,J'' cetvrti je po redu. A J5 odmah iza.![]()

DirtyDiana'87,Billie_Jean,moonwalker 92-ista osoba drugo pakovanje..
Ne zaboravite onaj spektakl() koji sam najavio..
Soon,soon...![]()

ja se ne secam da si to spominjao na temi