Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Valjda hoce da kaze da ne bismo zaboravili Majkla. :cmok2:

ne bismo mi ali ako ga nigde ne spominju i ostave ga da pociva na miru kako ce naredne generacije da cuju za njega :)

zar ti stvarno mislish da im je za cilj chuvanje uspomene na njega a ne kinta ?

sve se vrti oko para (to smo vec ustanovili :lol:) ali tako cine i uslugu da buduce generacije cuju za Majkl Dzeksona :)

Nista od toga ... :roll:

A i ako bi ga ostavili da pociva na miru posle 50-ak godina svi bi i zaboravili da je on postojao ... Kako bi smo mi znali da je postojao Mikelandjelo recimo ,a da su ga ostavili na miru ... pa verovatno ne bismo ni znali za njega danas :)

Ta imena ljudi koje si napisao su toliko VELIKA da bi morao kad-tad da se sretnesh sa njima, njihovim radom.
Ne mora niko da me bombarduje novim materijalom... koji pritom nije zavrshen i ko zna za shta planiran, a mozda i nije ...
Moze biti da nisi upoznat sa velichinom i genijalnoscu MJ-a kad mozesh da napishesh da bi ga za 50 'dina zaboravili.

Ta imena ljudi koje si napisao su toliko VELIKA da bi morao kad-tad da se sretnesh sa njima, njihovim radom.
Ne mora niko da me bombarduje novim materijalom... koji pritom nije zavrshen i ko zna za shta planiran, a mozda i nije ...
Moze biti da nisi upoznat sa velichinom i genijalnoscu MJ-a kad mozesh da napishesh da bi ga za 50 'dina zaboravili.

:think: mislim da je to u pitanju ...

ne bismo mi ali ako ga nigde ne spominju i ostave ga da pociva na miru kako ce naredne generacije da cuju za njega :)

sve se vrti oko para (to smo vec ustanovili :lol:) ali tako cine i uslugu da buduce generacije cuju za Majkl Dzeksona :)

shta fali thrilleru? off the wall-u? Bad-u? Dangerous-u? Bad, dangerous turneji? Covek je vec legenda... tebi je i to bilo dovoljno da te zaintrigira i da ga zgotivish..
nije ovde samo sony krivac ... fanovi su ti koji su drchni i alavi

Polako ljudi sigurno je da Majkl NIKADA nece biti zaboravljen i naravno da ce ostale generacije polako da ga upoznaju... U to nema sumnje...;)

Čitala sam za vreme raspusta u nekom casopisu da su otkrili novu planetu i da ima zivota na njoj. Fazon je bio sto su Ameri poslali raketu na tu planetu za porukama ljudi. Glavne poruke su glasile Da li je Majkl Dzekson sada kod vas.:eek:

Prilozi

• Rebbie-Jackson-michael-jackson-10433589-223-313.jpg
    Rebbie-Jackson-michael-jackson-10433589-223-313.jpg
    11,4 KB · Pregleda: 11

Back