Ludaa Ninchee
Zainteresovan član
- Poruka
- 134
Da vam samo javim odoh na nekoliko dana opet...kad se vratim citacu sve ....lepo spavajte i sanjajte mi Majkla...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo za JJ sam pročito na njenoj temi koju je neko vaskrsnuo danas. Nisam proverio.
![]()
A ti Mane, nemoj da te sanjam! Gledaj opet BAD Yokohamu, mora da ti se dopadne!![]()
Hocu ovaj DVD...
Kome se to ne dopada Yokohama...![]()

hahahahah ... meni se ne dopadaju ni jedni nastupi sa Bad turneje ... stavrno ne znam zasto ali nekako imam utisak da su mu Bad koncerti siromasni (ja volim koncerte tipa Dangerous i HIStory gde su nastupi bas zanimljivii i nastupi za pesme su perfektn odradjeni a ovi sa bad-a su svi isti samo peva ... )
![]()
Msm jesu ove turneje bile raznovrsnije ali je pevao na playback naravno ne sve ali ima tu delova... A Bad tour je pevao uzivo i negde sam procitala da se toliko istrosio da se jadnicak onesvescivao..
Ali ja bi na Bad koncerte dodala jos po koju pesmu sa Bad albuma..

ovi sa bad-a su svi isti samo peva ... )

A bre pa kako to...Msm jesu ove turneje bile raznovrsnije ali je pevao na playback naravno ne sve ali ima tu delova... A Bad tour je pevao uzivo i negde sam procitala da se toliko istrosio da se jadnicak onesvescivao..
Ali ja bi na Bad koncerte dodala jos po koju pesmu sa Bad albuma..
Ja volim Yokohamu...![]()

cak je jedan u Maleziji cini mi se i otkazan ...ne znam stvarno ... monotoni su mi ...
pa dobro onesvescivao se on i na drugim turnejamacak je jedan u Maleziji cini mi se i otkazan ...

nisam znao ovo
a primetio sam da Japanci dosta slusaju stranu muziku narocito sa engleskog govornog podrucja ... msm pogledajte samo koliko ih je i Majkl volio (2-3 puta je gostovao u Japanu kol'ko ja znam ?)

Jeste li gledali film "Edward Scissorhands" gde glavnu ulogu glumi Johnny Depp...znate te kao ruke koje su kao makaze e njih je Majkl posedovao...reko da vam kazem malo cudna informacija meni zanimljiva do danas je nisam znala![]()
juuuuuu-huuuuu
is anybody home tonight ???![]()

aj prevedi ovo . on je imao takve ruke, makaze u kući kao te ruke..niš' ne razumem.

Sto svi dolazite na temu ovako kasno kad se meni spava...![]()
Al kad god dosli dobrodosli...
MJ Fan i Prisoner![]()

noćne ptice, draga
idi ti spavkaj dok se nisi poremetila kao mi![]()

noćne ptice, draga
idi ti spavkaj dok se nisi poremetila kao mi![]()
Jos malo pa idem ja.... Oci mi se sklapaju...
Dzoni Dep u tom filmu glumi Edvarda, lika koji umesto ruku ima makaze... te makaze je MJ posedovao... kasnije su bile na aukciji..
![]()

aha. nemam pojma o filmu, al su mi makaze napokon jasne![]()
Laku noc.
aj prevedi ovo . on je imao takve ruke, makaze u kući kao te ruke..niš' ne razumem.
ovo su mi rekli vec 100 puta niko me zivi nerazume na bilo koji nacin prvo kako smandrljam dok pricam nesh brzo a i ovako uopsteno...svejedno mjfan je lepo sve to objasnila da ja nemoram da se mucim
laku noc i sad napokon odoh lepo spavajte