Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo vec podne vas nema....zapostavljate majkla :evil:
salim se
imam jedno pitanje, zasto mj u spotu you rock my world nosi maramu oko glave ispod sesira? :think:

Da mu ne bi ispadala kosa? :think: ti sheshiri sa maramom se obicno nose kad je hladno, da zastite glavu,ushi od hladnoce.. e sad.. ne verujem da je zbog toga nosio ... koliko se secam, u making of sam videla likove iza kamera u majicama i sl. ..mada se Majklu vide ushi ...

Poslednja izmena:
HONOLULU (HawaiiNewsNow) - Tokom dve godine, Mike Garcia radio je kao bodyguard Kralja Popa - kaze da je za njega to bilo neverovatno. To je posao koji Garcia nikada nece zaboraviti. Dao je intervju za Hawaii News New i otkrio neke detalje iz Jacksonovog zivota.

U decembru 2006 dobio je zivotni poziv, "Dobio sam poziv i receno mi je da imam klijenta -- nisu hteli da mi kazu ko je to, povezli su me do kuce, usli smo unutra i tamo je bio on." kaze Garcia. To je trebalo da bude obezbedjenje za vikend - koje se oduzilo na dve godine.

Garcia kaze da nije lako paziti na najvecu pop zvezdu na svetu," kolicina paznje koju on dobija -- ljubav koju on daje na velikoj je skali - to je tako - on ne moze da izadje iz svoje kuce."

Garcia je proveo 24-7 sa Jacksonom i, kaze da je bio kao ujak njegovoj deci -- izvodio ih je nekoliko puta. Kaze da je Jackson bio odlican otac koji je voleo da narucuje brzu hranu iz auta -- i da je imao tajno devojke. Garcia nije mogao da odgovori na pitanja o Jacksonovoj upotrebi lekova, zbog istrage ali, kaze kao i svi drugi da je njegova smrt bila shok.

Sada Garcia zeli da istina bude otkrivena, on i jos dvojica bodyguarda pisu knjigu koja ce se zvati " In Defense of the King".

Nije iznenadjenje, kaze Garcia, da je Jackson bio veliki fan ostrva, "voleo je Hawaii ... voleo je ljude, voleo je mirise i takve stvari. Mirisao je stvari i svidelo mu se ovde."

Izvor: http://www.hawaiinewsnow.com/Global/story.asp?S=12251288

HONOLULU (HawaiiNewsNow) - Tokom dve godine, Mike Garcia radio je kao bodyguard Kralja Popa - kaze da je za njega to bilo neverovatno. To je posao koji Garcia nikada nece zaboraviti. Dao je intervju za Hawaii News New i otkrio neke detalje iz Jacksonovog zivota.

U decembru 2006 dobio je zivotni poziv, "Dobio sam poziv i receno mi je da imam klijenta -- nisu hteli da mi kazu ko je to, povezli su me do kuce, usli smo unutra i tamo je bio on." kaze Garcia. To je trebalo da bude obezbedjenje za vikend - koje se oduzilo na dve godine.

Garcia kaze da nije lako paziti na najvecu pop zvezdu na svetu," kolicina paznje koju on dobija -- ljubav koju on daje na velikoj je skali - to je tako - on ne moze da izadje iz svoje kuce."

Garcia je proveo 24-7 sa Jacksonom i, kaze da je bio kao ujak njegovoj deci -- izvodio ih je nekoliko puta. Kaze da je Jackson bio odlican otac koji je voleo da narucuje brzu hranu iz auta -- i da je imao tajno devojke. Garcia nije mogao da odgovori na pitanja o Jacksonovoj upotrebi lekova, zbog istrage ali, kaze kao i svi drugi da je njegova smrt bila shok.

Sada Garcia zeli da istina bude otkrivena, on i jos dvojica bodyguarda pisu knjigu koja ce se zvati " In Defense of the King".

Nije iznenadjenje, kaze Garcia, da je Jackson bio veliki fan ostrva, "voleo je Hawaii ... voleo je ljude, voleo je mirise i takve stvari. Mirisao je stvari i svidelo mu se ovde."

Izvor: http://www.hawaiinewsnow.com/Global/story.asp?S=12251288

lepo, lepo ... jos ocekujem intervju bastovana i cistaca bazena

A bre pa kako to...:( Msm jesu ove turneje bile raznovrsnije ali je pevao na playback naravno ne sve ali ima tu delova... A Bad tour je pevao uzivo i negde sam procitala da se toliko istrosio da se jadnicak onesvescivao..:sad2: Ali ja bi na Bad koncerte dodala jos po koju pesmu sa Bad albuma..:mrgreen::heart:

Ja volim Yokohamu...:mrgreen::zaljubljena:

Tamy ma ne volis cini ti se.......Za one koji ne znaju dok je Tamy odg istoriju rekla je u sred krize da je Majkl preneo presto pape u Yokohamu.....Xaxaxaxax:zcepanje:

Majklove ochi kao dokaz od strane tima dr Conrada Murraya

Dr Conrad Murray insistira na tome da nishta shto je on dao Majklu nije uzrokovalo njegovu smrt i, tvrdi da je Majkl sam sebi ubrizgao Propofol.

Murray tvrdi da je napustio sobu MJ-a i kada se vratio, Majklove ochi su bile otvorene i zenice proshirene. Prema TMZu, medicinski eksperti tvrde da kada neko umre od predoziranja u snu, ochi ne mogu biti otvorene.

Odbrana - Jackson se probudio dok je Murray bio van sobe, isfrustriran i u panici zbog nespavanja, zgrabio bochicu Propofola, ubrizgao dozu - ubijajuci sebe.

Murrayev pravni tim ce navodno pokushati da ubedi porotu da su Majklove ochi bile otvorene kada je pronadjen, dakle prisiljavajuci ih da se zapitaju da li je ili ne Murray ubrizgao smrtonosnu dozu leka.
Murray se pojavio na sudu u ponedeljak ali je njegovo rochishte odlozeno za kasnije.
Juna 14og, sudija Visheg suda Michael Pastor ochekuje da ce biti zakazano prethodno saslushanje i tada ce se utvrditi da li ce se Murray proci kroz celo sudjenje i da li ce zadrzati svoju medinsku licencu za rad.

Izvor: http://www.musicrooms.net/rock-and-pop/4935-Michael-Jacksons-Eyes-Will-Used-Evidence-Doctor.html

You know I can't get away from you girl
(You've got me shakin')
I need all of the things you do girl
(My body's aching)
Come on, baby
Get up, and rock it to the rhythm
Put out your heart to me
And lady let me set you free

Our love will shine at the dawn of a brand new feeling
Just take your time and you'll see that the magic's on its way
Girl if we try
We can set all our senses reeling
That's the day
You know I got the hots tonight
Now girl
Hee!
Hoo!

I go heart beating just for you girl
(You've got me shakin')
I've tried all but I can't get you girl
(My body's aching)
Come on, baby
(Rock it baby)
Put out your heart to me

Girl if we try
That's the day
Tonight girl

Baby the love that is waiting inside you baby
Show me the passion and feel when I'm by your side
This is the time to discover the dream we make girl
Girl can you feel it
Time of your life

Don't you know
Girl if we try
That's the day

Girl if we try
That's the day

Inace jer ja nisam bila tu....Moje misljenje: Dangerous i Bad ne mogu da se porede.....Bad:101% energija uzivo sve ali tu nema koreografij sto bi ja rekla tamo djuska....Dangerous:Odlicna scena igraci sve ali fali mi njegov glas uzivo navikli smo na ono kako zvuci na albumu....Kapirate moje misljenje ja te dve ere ne mogu da poredim nikako....

Dr Conrad Murray insistira na tome da nishta shto je on dao Majklu nije uzrokovalo njegovu smrt i, tvrdi da je Majkl sam sebi ubrizgao Propofol.

Murray tvrdi da je napustio sobu MJ-a i kada se vratio, Majklove ochi su bile otvorene i zenice proshirene. Prema TMZu, medicinski eksperti tvrde da kada neko umre od predoziranja u snu, ochi ne mogu biti otvorene.

Odbrana - Jackson se probudio dok je Murray bio van sobe, isfrustriran i u panici zbog nespavanja, zgrabio bochicu Propofola, ubrizgao dozu - ubijajuci sebe.

Murrayev pravni tim ce navodno pokushati da ubedi porotu da su Majklove ochi bile otvorene kada je pronadjen, dakle prisiljavajuci ih da se zapitaju da li je ili ne Murray ubrizgao smrtonosnu dozu leka.
Murray se pojavio na sudu u ponedeljak ali je njegovo rochishte odlozeno za kasnije.
Juna 14og, sudija Visheg suda Michael Pastor ochekuje da ce biti zakazano prethodno saslushanje i tada ce se utvrditi da li ce se Murray proci kroz celo sudjenje i da li ce zadrzati svoju medinsku licencu za rad.

Izvor: http://www.musicrooms.net/rock-and-pop/4935-Michael-Jacksons-Eyes-Will-Used-Evidence-Doctor.html

E stvarno ne mogu vise da se nerviram...:roll: I jos mojoj mami rodjendan 14 juna ima da pošizi...:( Cime se sve ovaj covek brani pa ja ne verujem...:dash:

MJfan hvala ti sto nam ovde objavljujes vesti ... meni bi svakako bilo mrsko traziti po netu clanke :heart:

You know I can't get away from you girl
(You've got me shakin')
I need all of the things you do girl
(My body's aching)
Come on, baby
Put out your heart to me

Girl if we try